Şimdi Ara

golden ve özellikle amstaff bakanlar yardımcı olabilirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • köpek almaya kararlıyım hem fabrikamızda çok büyğk bahçemiz var hem yazlığımızda tek yaşıyorum işede evede benle gidip gelebilir olmasam bahçemde sürekli bakılabilir bu kısmı sorun değil.. iki köpek arasında kararsızım golden ve amstaff ikisinn karakterlerinin zıtlığının farkındayım amstaffın artıları tüy problemi yok ve asil bir duruşu var goldensa çok dost canlısı agasifliği olmıyan sıcak kanlı bi köpek yazlıkta ve fabrikada başıma iş almak istemiyorum açıkcası goldenda tüy ve bakım problem olabiliir diye düşünüyorum amstaff saldırganmıdır dizginlemesi zormudur bakan arkadaşlar varsa biraz anlatabilrilerse sevinirim sağolun



  • anıll. A kullanıcısına yanıt
    Hepsi eğitimle ilgili. Yanlış eğitim golden'i saldırgan yapabilir, doğru eğitim vahşi(!) saldırgan(!) pit bull'u her canlıya sevgi gösteren, oyun isteyen bir köpek yapar.
  • 21 aydır goldenim var. Tam bir ilgi manyağı. Çok akıllı, çok uysal, ilgilenmediğin zaman küsebilen, yanına geldiğinde hemen küslüğünü unutan ve sahibini delicesine sevebilen bir köpektir golden. Evde bakılmaya çok müsaittir. Tüy sorunu elbette oluyor; ama benim ve ailem için bu hiç bir zaman sorun olmadı. Amstaffın ırk olarak özelliklerini bilmiyorum; ama fabrikanızda siz işlerinizle uğraşırken onun da bekçilik yapması gibi bir düşünceniz varsa goldeni seçeneklerden şimdiden silin derim. Mümkünse bulabiliyorsanız barınaktan almanızı öneririm. Hem bu pazara prim vermemiş olursunuz hem de bir can kurtarmış olursunuz. Sağlıcakla kalın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: anıll.

    köpek almaya kararlıyım hem fabrikamızda çok büyğk bahçemiz var hem yazlığımızda tek yaşıyorum işede evede benle gidip gelebilir olmasam bahçemde sürekli bakılabilir bu kısmı sorun değil.. iki köpek arasında kararsızım golden ve amstaff ikisinn karakterlerinin zıtlığının farkındayım amstaffın artıları tüy problemi yok ve asil bir duruşu var goldensa çok dost canlısı agasifliği olmıyan sıcak kanlı bi köpek yazlıkta ve fabrikada başıma iş almak istemiyorum açıkcası goldenda tüy ve bakım problem olabiliir diye düşünüyorum amstaff saldırganmıdır dizginlemesi zormudur bakan arkadaşlar varsa biraz anlatabilrilerse sevinirim sağolun

    Köpeklerde davranışlar ırkın verdiği kendi özellikler dışında köpeğin kendi karakteri de çok önemlidir.Aynı eğitimle aynı türden 2 kardeş köpeği yetiştirdiğiniz de bile farklı sonuçlar alabilmeniz mümkün.Sizin yapacağınız köpeğinize uygun eğitimi vermek ve sonuçlarını beklemek.Diğer belirttiğiniz ırk ise amerikan pitbull ile neredeyse aynı özellikleri barındıran mizacı sert baskın karakterli bir köpektir.Baskın karakterli köpekler hakkında tecrübeniz olmadığını varsayarak söylersem kesinlikle almanızı önermem.Hele de birçok kişiyle temas halinde bulunacaksa bu türden kaçınmanızı öneririm.




  • buzgibilimonata kullanıcısına yanıt
    yok bekçilik yapması gibi bir niyetim kesinlikle öyle olsa goldena yazık etmem zaten ilgilendiğiniz için teşekürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.