Şimdi Ara

Golden Retriever Almak İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hepinize selamlar öncelikle. Ankara'da çok aradım ve bir petshopda yavruları buldum. Fiyatı 450TL bu yavrular safkanmıdır nasıl anlarım ilk defa bir köpek alıyorum ve beraber gidebileceğim köpekten anlayan bir tanıdığım yok köpek satmayan başka bir petshop a sordum 450 ye buldum diye iyi fiyat kaçırma dedi. Resimlerini ekliyorum belki resimden anlayan olur safkan olup olmadığını. Alırken nelere bakmamı gerektiği hakkında yardımcı olursanız sevinirim.
    Videosu da geldi :D https://www.facebook.com/242599219275002/videos/490933341108254/
     Golden Retriever Almak İstiyorum
     Golden Retriever Almak İstiyorum
     Golden Retriever Almak İstiyorum
     Golden Retriever Almak İstiyorum

     Golden Retriever Almak İstiyorum
     Golden Retriever Almak İstiyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurSahın -- 5 Nisan 2016; 16:00:51 >







  • hocam bende safkan var yani çok iyi anladığımdan demiyorum ama benimkinin yavruluğu bu şekilde değildi özellikle kafa kısmı biraz fazla tüylü gibi geldi
  • Forumda bir arkadaş safkan gibi duruyor dedı ama aldıkdan sonra veteriner de kontrol ettirmemi söyledi bende öyle yapacağım. Petshop un kendisine sordum safkan bebek yüzlü goldenlar dedı yeni geldi zaten dedi . Veteriner safkan olup olmadığını anlar diye düşünüyorum safkan olmazsa iade garantisi isteyeceğim alırken alınca hemen veterinere götürmeyi düşünüyorum bakalım. Yorumunuz için teşekkürler.
  • Barınaklar safkan golden kaynıyor bence barınaktan sahiplenin köpeğin yaşam koşullarını nerde bakacaksınız bilmiyorum ama gelip kontrol ediyorlarmış nasıl baktığınıza geri alabilirlermiş iyi koşullarda değilse size tavsiyem elinize 20 30 kg mama alın gidin barınağı ziyaret edin seçersiniz oradan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Barınaklar yavru köpek kaynıyor neden bu pet shop sevdanız anlam veremiyorum.İllaki çevrenizde barınak vardır bir gününüzü ayırıp ziyaret edin pişman olmazsınız; eve de muhakkak bir dostla dönersiniz.

    Buna ek olarak bakımlarıyla ilgili bilgi sahibi misin? İlk etapta tuvalet ve ağlama gibi zorlukları olacaktır.Zaman ayırabilecek misin? Masraflarını karşılayabilecek misin? Bunları iyice gözden geçirdin mi?Çünkü bu şekilde pet shoplardan hayvan alıp birinci ayına barınaklara terk eden çok fazla kişi var.Sende yapacaksın demiyorum ama hayvan bakmak dünyanın en kolay işi değil bunları da göz ardı etme lütfen.
  • Masraflari konusunda sıkıntı yok evde bakacagım. Barınakta evde bakım ıcın sıkıntı yapıolar dıye duydum. Zamanım var bakarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öyle bir piyasa olmuş kiiii tutturan tutturana.... bende oğluma almaya gidiyorum bugün 400liraya hayırlısı bakalim.. satanlar saten saf kan diyorlar... başka bi satıcıyı arayıp sorduğumda hemen mümkün değil saf kana derler! 1500lira verirsen saf kan alırsın derler... öyle işte sıkıcı ve üzücü piyasa :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seceresi olmayan hiçbir köpeğin safkan olup olmadığına güvenmeyin. Secere belgesi yoksa herşey olabilir.
  • Kardeşim şu siteleri azıcık gezseniz ne goldenlar var geçen 3 aylık golden sahiplendirdi birisi para vermek yerine sahiplenin petshoplar en son çare olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.