Şimdi Ara

Gold Bilgisayardan iPhone 6 sipariş veren arkadaşlar durumlar nedir ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
0
Favori
4.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Denerim

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünü gönderilen var mı ? Bende temin ediliyor diyor mesaj attım en geç 24 ünde kargolacaktır dediler. Hızlı al a felan baktım orda da 22 sinde stoklarda diyordu kesin baya iphone 6 plus girecek türkiye ye öyle gözüküyor.
  • Hızlıal'dan sipariş verdim. Havale yapmadan önce ve sonra aradım 22 Ekim net bilgi mi diye. Evet dediler. En kötü 2-3 gün bekleyip sövüp para iadesi alırız zaten başka bir yerde yok şu an.
  • Beni düşüncem 24ünde anca olur gibime geliyor tahminen samsung note4 le beraber stoklar artacaktır. apple storedan plus alan forumdan bir arkadaşa da en erken 27 gibi geleceği söylenmiş. Sabır

    Dostum dediğin gibi stok yok gerçekten sadece istanbuldaysan zorludan randevu alabilirsen erkenden ulaşabilirsin, saat 9-10 gibi çok az da olsa stok geliyormuş hergün.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mertonur20

    Ürünü gönderilen var mı ? Bende temin ediliyor diyor mesaj attım en geç 24 ünde kargolacaktır dediler. Hızlı al a felan baktım orda da 22 sinde stoklarda diyordu kesin baya iphone 6 plus girecek türkiye ye öyle gözüküyor.

    dostum 17sinde olduğunda da bana en geç 17sinde gönderilecek dendiydi şimdi de en geç 24ü oldu gecikirse şaşırma ülkede genel plus sıkıntısı var.
  • Ben bekliyemem o kadar
  • 20-31 oldu hayırlı olsun :(
  • Paramızı alıp appledan almak daha mantıklı gelmeye başladı, aynı zamanda getirecekler çünkü. 11 gün gibi bi aralık vermişler, ama başlangıç zamanını değiştirmemişler sizce neden?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: donjuan53

    Paramızı alıp appledan almak daha mantıklı gelmeye başladı, aynı zamanda getirecekler çünkü. 11 gün gibi bi aralık vermişler, ama başlangıç zamanını değiştirmemişler sizce neden?

    kaç kere sordum plusların stoklara ne zaman geleceğini bilmiyorlar, apple store'u bekliyorlar, bugün de gelir yarın da gelir mantığıyla bekletiyorlar bizi. geldiği an gönderirler elbet de 25inden önce olmaz gibime geliyor.
  • Öncelikle şahsi fikrimdir. Yanılıyor da olabilirim.

    Bu site uyanıklık peşinde gibi. Diğer firmalar sitede ön sipariş alamazken (ne zaman geleceğini bilmiyorlar çünkü) sanki bunlar özel bir yoldan temin yapacaklarmış gibi ön talep aldılar insanlardan. Bir de utanmadan alışverişe başlayın diye siteye reklam koyup tarih bile vermişler. Telefonun ne zaman geleceği belli değil. Zaten geleceği zaman tüm firmalara gelecek. Biz sipariş alalım,müşterileri toplayalım önceden da sonra yok olmadı yok şöyle gecikme oldu insanları oyalarız mantığındalar gibi. Nefret ediyorum böyle firmalardan. Kaldı ki stoklara düşünce anında müşteri kitlesi hazır + aldıkları nakit girdisini de değerlendirsen nerden baksan 20 gün olmuş. 20 günde iyi bir miktar bırakır o para değerlendirilse.

    Tavsiyem bu gibi oyunlara düşüp paranızı bu heriflere kitlemeyin. Dursun paranız. Stok düşünce tüm firmalar + applestore alırsınız zaten.




  • crazy_memocih kullanıcısına yanıt
    Sorun şu ki; apple getirse ilk kendi müşterilerine getirmez mi; benim soru işaretim burada başlıyor. Toplu bir gönderim söz konusuysa ilk önce kendi stoklarını doldururlar, gold ikinci aşamada kalır ve yine bizim bekleme süremiz uzayacak gibi görünüyor. Diğer türlü apple bize kesin bir tarih verecek. bende plus sipraiş ettim ama sürekli ertelenince artık can sıkıcı hale gelmeye başladı.
  • Dün akşam mesaj attım baya yalvardım gönderin felan acil lazım dedim ilgili bi arkadaş varmış ona söyleyip dönücez diye mesaj attılar şimdi baktım kargonuz 24 ekim de çıkacaktır demişler kesin bir şekide tarih aralığı felan vermemişler direk 24 ekim demiş
  • mertonur20 M kullanıcısına yanıt
    Ben de iptal etmek için aradım, 24ünde geleceğine dair kesin bilgimiz var dedi; o zamana kadar bekleyin dedi. Bakalım nolucak.
    bu arada @mertonur20 kesin tarih nerede yazılı durumda?
  • Benim mesajıma cevap olarak söyledi 24 Ekim diye kesin mi diye mesaj attım bir aksilik olmazsa dedi bende bir aksilik olacağını düşünmüyorum dedim bakalım ne yazacaklar yemin ederim oynuyorlar resmen bu hafta gelmezse parayı geri alırım turkcell e felan geldiğinde basar parayı alırım hem pazarlıkta ederim sonuna kadar hem para vericez hem de bunlarla mı uğraşıcaz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mertonur20

    Benim mesajıma cevap olarak söyledi 24 Ekim diye kesin mi diye mesaj attım bir aksilik olmazsa dedi bende bir aksilik olacağını düşünmüyorum dedim bakalım ne yazacaklar yemin ederim oynuyorlar resmen bu hafta gelmezse parayı geri alırım turkcell e felan geldiğinde basar parayı alırım hem pazarlıkta ederim sonuna kadar hem para vericez hem de bunlarla mı uğraşıcaz

    beni de bıktırdılar 24ü gelmedi an iptal ettireceğim apple stoğu dolduğu zamanda da direk alırım artık. iletişimde olalım da daha fazla şu rezil firmayla uğraşmayalım.
  • 24 ünde kargoya verilecekmiş bu arada anca cumartesi gelir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mertonur20

    24 ünde kargoya verilecekmiş bu arada anca cumartesi gelir

    dostum ne dediler sana tam olarak, sana zahmet bir yazabilir misin. Bana da 17sinde kesin gelecek demişlerdi yalan oldu da güvenmiyorum bu golda artık.

    ayriyetten şikayetim vara da yazdım 3 haftadır bekletiyorlar beni deli oldum. Hayır Apple storedan alanları da takip ediyorum, onlarda da problem var, beklemedeler ama en azından apple store güvenli. Goldun sağı solu belli olmuyor, bunu anladım
  • 19 ekimde sormuştum istanbul avcılar şubesinde ve ellerinde yoktu herzamanki gibi, sipariş alıyorlardı 10 gün içinde teslim edilecek denmişti iphone 6 için sormuştum.

    internet sitesinden mesaj attım iphone 6 ne zaman gelir diye cevap ;

    Değerli Müşterimiz, Ürünlerin en geç 24 Ekimde gelmesi beklenmektedir. Saygılarımızla, Gold.com.tr



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi p0pl1n -- 22 Ekim 2014; 20:56:22 >
  • Son konusmamiz hala belirsizlikler var iste 24 ekim de gonderilecek dedi sonra size oncelik verilecek dedi ama tabi once stoga girmesi lazim ne stokmus be
     Gold Bilgisayardan iPhone 6 sipariş veren arkadaşlar durumlar nedir ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuşmalarımız bu şekldehttp://i.hizliresim.com/JEMXpo.jpg



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertonur20 -- 22 Ekim 2014; 21:08:48 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.