Şimdi Ara

Gökyüzünde gördüğüm esrarengiz cisim(Elim ayağım titriyor)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar birkaç saat önce gökyüzünde gördüğüm cisim yüzünden halen elim ayağım titriyor.Bu zamana kadar internette tuhaf cisimler gördüğünü söyleyen insanları,ufo ile ilgili yapılan programları ciddiye almadan izlerdim ama bugün gördüklerim beni şaşkınlığa uğrattı.Herşey kaynımın bizim köyün üzerinde melek dolaşıyormuş bakalım kimin canını alacak diye gülerek odaya girmesiyle başladı.(Ona da arkadaşı telefon edip söylemiş)Ben önce şaka falan yapıyor diye ciddiye almadım ama kayınbabam ve babam yukarı dama çıkınca beni de çağırdılar.Dama çıktığımda gördüğüm manzara elimi ayağımı titretti.

    Tam olarak güneybatı tarafımızda kilis tarafında(Suriye tarafı)gökyüzünde buluta benzer bir cisim gökyüzünde aynı hat üzerinde gidip geliyordu.Görüntüsü ara sıra parlayan bulut hüzmesini andırıyor.Dakikalarca gökyüzünde aynı hat üzerinde (gittiği mesafe kesinlikle insan yapımı bir aracın o süre içerinde gideceği bir mesafe değil)Arkadaşlar tüm aile aynı olaya şahit olduk.İnanın kendimi sizlere nasıl inanıdıracağımı bilmiyorum ama ben hayatımda ilk defa böyle bir olaya şahit oluyorum.







  • bulunduğunuz konum itibarı ile iha olduğunu düşünüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: palpatine48

    bulunduğunuz konum itibarı ile iha olduğunu düşünüyorum.

    Hocam gidip geldiği mesafe yaklaşık olarak 3-4 saniye sürüyordu.Fakat uzaklığa bakıldığında iha ya da dron'un gökyüzünde bu kadar mesafeyi bu kadar sürede gideceğini zannetmiyorum.Görüntü çekmek için kamerayı kaynım denedi fakat görüntü belli olmuyor diyordu.Görüntüyü çekebilmek için gece görüşlü çok net kamera gerekiyor diyordu.Parçalı bulutlu havada bulutun içinden açık yere girip çıkan parlak bulut hüzmesini andırıyordu.
  • ykaya1983 Y kullanıcısına yanıt
    Bazı dronelar çok hızlı oluyor. gözle takip etmek bile neredeyse imkansız.

    https://www.youtube.com/watch?v=d6sz8bquB50

    son aldığım haberlere göre size yakın olan suriye sınırı bayağı karışıkmış. hareketlilik normal. askeri istihbarat droneları videodaki dronedan daha büyük ve daha hızlıdır. vurulmamaları için dizayn ediliyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: palpatine48

    Bazı dronelar çok hızlı oluyor. gözle takip etmek bile neredeyse imkansız.

    https://www.youtube.com/watch?v=d6sz8bquB50

    son aldığım haberlere göre size yakın olan suriye sınırı bayağı karışıkmış. hareketlilik normal. askeri istihbarat droneları videodaki dronedan daha büyük ve daha hızlıdır. vurulmamaları için dizayn ediliyorlar.

    Valla bilemiyorum sizin dediğiniz gibi de olabilir hocam.Biz komple ailece gördüğümüze göre mutlaka bu çevrelerde bizim gibi görenler de olmuştur.Bekleyip göreceğiz artık.Belki de durum aynen sizin anlattığınız gibidir.Peki suriye sınırında uçan o boyutta bir cisim 70-80 km öteden gözükebilir mi?




  • Büyük yolcu uçakları 9-10 km yükseklikten uçuyorlar. onları bile nokta şeklinde görüyoruz. 70-80 km uzaklığı çıplak gözle görmenin mümkün olduğunu zannetmiyorum. Korkulacak bir şey olduğunu düşünmüyorum.
  • Ruslar füze deniyordur
  • Project Bluebeam olabilir. Hatta Ukrayna'da yaptılar. Mesih gösterdiler.

    Mesafe fark etmiyor, yanılmıyorsam ABD yapmıştı.

  • Motorlu Araç olduğunu mu düşünüyorsunuz?
  • Ben inanıyorum sana. Fakat başına bu tür şey gelmeyen insanlardan inanmasını bekleme. Yıllar önce görmüştüm daha değişik bişey.
  • Hocam keşke eline telefonu alıp çekseydin, bilmiyorum ne kadar net olurdu fakat en azından ne olduğuna daha rahat karar verirdik :)

    Bu aralar o bölge karışık ve üst yorumlardaki arkadaşın belirttiği gibi askeri amaçlı kullanılan drone türevi cihazlar olabilir.
  • Büyük ihtimalle İHA

    Şu uzaylı dostlar bu kadar mı utangaç yıllardır kendilerini gizliyor.
    O kadar teknolojiye sahipse tüm tv kanallarını hackler '' Arkadaş biz gerçeğiz akıllı olun'' derler
  • Alisilin07 kullanıcısına yanıt
    Babam Konya'da Karaaslan'da görmüştü 1999 yılında. Kamyonetimiz vardı. Üzerinde çeyiz eşyası yüklü idi. Babam uyumamış. Nöbet tutuyordu. Eşyaları çalmasınlar diye. Sonra karşıdaki tarlaya ışıklı, yuvarlak, büyük bir cismin indiğini, az kalıp aniden yükseldiğini, havada kaybolduğunu anlattı. Hatta çok korkmuş. Perdenin arkasından tek gözle saklanarak baktığını söyledi. Araçtan hiç bir canlı inmemiş. Biraz durup hızla havalanmışlar. Anlatırken bile yüzü sapsarı olmuştu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.