Şimdi Ara

God of War III Upgrade ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • God of War III ü God modunda bitirdim.. Yaptığım upgrade leri koruyarak 2. oyuna nasıl başlayabilirim ? Oyuna tekrar başladığımda tüm upgrade lerim gitmiş oluyor.. Yok mu bunun bir çözümü ?

    Ana konuda soran arkadaşlar olmuş ama bir cevap göremedim.. O yüzden de yeni konu açma gereği duydum..



  • oyunda bonus play özelliği yok gow2 deki gibi değil yani en azından
  • http://www.youtube.com/watch?v=2QsRyY-b1Aw&feature=related

    Bu video da adam daha oyunun en başında ama en son aldığımız silahı kullanıyor.. Ben de bunu izleyince silahların upgrade li hali ile baştan oynayabildiğimizi fark ettim.. Ama nasıl ?
  • http://www.youtube.com/watch?v=TmtwVwm2b5k

    Burada elemanın biri nasıl başlayabileceğimizi anlatmış, denemek lazım..
  • oyunda topladığınız godly poseidonlar yani Zeus Eagle,Hercules Shoulder Guard (diğerlerinin adlarını hatırlamıyorum ancak tanrıları öldürdükten sonra alınıyor genelde) gibilerini oyunu ikinci oynayışınızda ON yaparsanız 2. oyunun sonundaki silahla başlarsınız,1 hit vurunca 3 hit sayılır.

    Afrodit'in yatağının arkasından aldığınız godly poseidon ile de 2. oyunun sonundaki silahı kullanabiliyorsunuz.

    Ayrıca o video oyunun demosundan



    God of War 3 “Godly Possesion” Rehberi

    God of War 2’den de bildiğiniz gibi oyun içerisinde toplanabilen ve oyun bittikten sonra çeşitli özellikleri aktif etmek amacıyla kullanılabilen item’lerimiz var. God of War 2’de bunlara “Urn” adı veriliyordu. God of War 3’de ise tanrılara ait olan “Godly Possesion”’lar var. Toplamda 10 taneler ve topladığınız taktirde oyunu tamamlayıp, tamamladığınız zorluk derecesinde yeniden başlarsanız Start tuşuna basıp “Items” menüsünden aktif hale getirmek şartıyla kullanabiliyorsunuz.

    Sırası ve görevleri ile Godly Posseison’lar.

    1- Zeus’ Eagle:

    Nereden alınır: İlk bölümde Gaia’nın kalbine indiğiniz yerde hem sağ tarafta hem de sol tarafta tırmanılabilen sarmaşıklar var. Soldakine tırmanmak için ufak bir bulmaca çözüyorsunuz, bu bulmacayı çözmeden önce sağ taraftaki sarmaşıklara tırmanırsanız yukarda küçük mağara benzeri bir oda göreceksiniz. Buradan temin edilebilir.

    Neye yarar: Rage of Sparta gücünü sınırsız olarak kullanmaya yarar.

    2- Hades’ Helm:

    Nereden alınır: Hades ile savaşıp onu öldürdükten sonra suya atlıyorsunuz. Suya girdikten sonra ileri gitmek yerine geriye gelerek (kamera açısına göre kendinize doğru) dibe dalarsanız göreceksiniz.

    Neye yarar: Sağlık, büyü gücü ve item barlarını tam upgrade’li hale getirir.

    3- Helios’ Shield:

    Nereden alınır: Helios’u öldürdükten sonra, hemen sağ tarafta duran kırılmış at arabasının önünde duruyor.

    Neye yarar: Darbe vurduğunuz zaman hit sayısını artırır. 1 hit yaptığınızda 3 hit yapmış sayılırsınız, 3 hit 6 hit’e, 6 hit 9 hit’e çıkarak her vuruşunuzda kat'ları olarak devam eder.

    4- Hermes’ Coin:

    Nereden alınır: Hermes’i öldürmeden önce üzerinde artistlik yaptığı heykeli yıkıyorsunuz. Heykelden düştükten sonra başladığınız yerde hemen karşınızda heykelin kopmuş kafasını göreceksiniz. Bu heykel kafasının sağ tarafında tam köşede bulabilirsiniz.

    Neye yarar: Topladığınız kırmızı orb’ları 10 ile çarparak daha fazla toplamanızı sağlar.

    5- Hercules' Shoulder Guard:

    Nereden alınır: Herkül’ü öldürdükten sonra suyun içine düştüğünüz yerde herhangi bir yöne gitmeden direk suyun dibine dalarsanız göreceksiniz.

    Neye yarar: Aldığınız darbelerden gidecek olan enerjinin 3’te 1’i gider.

    6- Poseidon’s Conch Shell:

    Nereden alınır: Poseidon’s Chember bölümünde, portaldan geçtikten sonra girilen bir oda da, Kratos’un demir kapıdan geçmesi için kapının değirmen kolunu tutturduğunuz elleri bağlı bir kadın var. Bu kadının bulunduğu odanın sağ köşesinde bulabilirsiniz.

    Neye yarar: Sınırsız büyü gücü verir.

    7- Aphrodite’s Garter:

    Nereden alınır: Aphrodite’ın odasında, yatağın yönüne göre sağ tarafında ve tam köşe tarafında perdelerle kapalı gibi görünen bir yer var. Yani yatağın sağ – baş tarafında bulunan pembe perde ile kaplı olan yer. Buraya gittiğinizde L2 + Üçgen ile aydınlatırsanız daha rahat göreceksiniz. Orada bir çıkıntı var karanlık gözüküyor, fakat alınacak item parladığı için baktığınız zaman görebilirsiniz. Oraya zıplayarak alın.

    Neye yarar: Oyunu baştan sonra Blades of Exile yerine Blades of Athena ile oynamanızı sağlar. Bu kılıç ile kombolarda eski oyundakinin tamamen aynı olarak devam eder.

    8- Hephaestus Ring:

    Nereden alınır: Hephaestus’un verdiği Nemesis Whip silahını aldıktan sonra onu öldürünce sol taraftaki küçük havuzlu yere giderseniz orada göreceksiniz.

    Neye yarar: Tuş kombinasyonları ile dövüştüğünüz mini – game’lerde otomatik olarak tuşlara basmadan kazanmanızı sağlar. Yani siz tuşlara hiç basmasanız bile otomatik olarak basmışsınız gibi dövüşmeye devam eder

    9- Daedalus’ Shematics:

    Nereden alınır: Oyunun sonlarına doğru mumların, mimari resimlerin, portalların ve devasa ok fırlatma makinesinin bulunduğu oda da, büyük ok’u yukarıdaki turuncu portalın karşısında bulunan zincire bağlı sandıkları düşürmek için kullanın. Gerekli ayarlamaları yapıp sandıkları düşürdükten sonra soldaki sandığı açın ve alın.

    Neye yarar: Sınırsız item gücü verir. (Helios’un kafası, apollo’nun ok’u ve Hermes’in botlarını sınırsız kullanırsınız)

    10- Hera’s Chalice:

    Nereden alınır: En kolay ve aramadan bulacağınız Godly Possesion’dur. Büyük bahçeye girdiğiniz bölümde Hera’nın içki içtiği bardaktır ve yolunuzun üzerinde olduğu için, ayrıca da gerekli olduğu için otomatikman alıyorsunuz.

    Neye yarar: Siz aramasanız da Kratos bulduğu için midir nedir bu pek faydanıza değil. Aktif ederseniz sağlık bar’ı yavaş yavaş boşalır. Fakat tam olarak boşaltmaz, son 1-2 darbelik sağlığınız kaldığında durur.

    Not: Hepsini topladığınızda "Priceless" Trophy'side açılır.


    Kaynak : PSturk




  • quote:

    Orijinalden alıntı: alper_tol

    buyrun bana dua edersiniz

    http://www.merlininkazani.com/news_screen.asp?NID=25121


    Ooo süper
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ugur610



    10- Hera’s Chalice:

    Nereden alınır: En kolay ve aramadan bulacağınız Godly Possesion’dur. Büyük bahçeye girdiğiniz bölümde Hera’nın içki içtiği bardaktır ve yolunuzun üzerinde olduğu için, ayrıca da gerekli olduğu için otomatikman alıyorsunuz.

    Neye yarar: Siz aramasanız da Kratos bulduğu için midir nedir bu pek faydanıza değil. Aktif ederseniz sağlık bar’ı yavaş yavaş boşalır. Fakat tam olarak boşaltmaz, son 1-2 darbelik sağlığınız kaldığında durur.


    Yav bunun ne yararı var anlamadım :S
  • @GencayA

    Titan modu ile yetinemeyen insanları biraz daha kasmak için konulmuş olabilir.. :D
  • Hocam öyle manyakların olacağını zannetmiyorum yav. :D
    God mod bile çılgınlık, chaos mod + bu item. Eğer oyunu öyle bitiren olursa Santa Monica hiç düşünmeden maaşa bağlasın elemanı.
  • bu itemleri kullanırken aynı zamanda tropy alabiliyormuyuz?
  • hayir,zaten o itemleri kullanmak istediginde uyariyor seni trophyler aktif olmayacak diye..
  • Süper de challengeları nasıl bitirebiliriz taktik var mı, sadece ilkini geçebildim
  • Bitirdim, challangelar zor ama kafaya koyunca yapıyorsun
    Sonra gittim combat arenada sınırsız büyüyle 5000 combo yaptım ama trophyi vermedi.
    Ayıp ama yav o kadar challange bitirdik şu arenada bedavadan bi bronze trophyi çok gördü oyun bize.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.