Şimdi Ara

Gnctrkcll GNC+ Avantaj (1000dk 250sms 16GB 69,90)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
999
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • GNC Fırsat Pro kullanıyordum bugün taahütüm bitti. 64TL olarak devam edebileceğimi veya 69,90 a GNC+ Avantaj 16GB tarifesine geçebileceğimi söylediler.

    GNC+ Avantaj 16GB ,

    1000dk her yöne,
    turkcell içi sınırsız konuşma,
    250 sms/mms,
    16gb internet + 5 gb sosyal medya,
    sınırsız bip ve whatsapp mesajlaşma,
    dergilikte 1 gb,
    lifebox 5gb,
    fizy 5gb,
    10gb turkcell wifi var.

    ayrıca taahütsüz tarife. istediğim an cayabiliyor veya değiştirebiliyorum. yalnız fiyat değişebilirmiş ilerde değişir ise bir ay önceden haber verilecekmiş.

    5 lira farkla fazladan ayda 2 gb, turkcell sınırsız konuşma almış oldum. karşılığında tv+ 5 gb ım gitti.

    kişiye özel olabilir fakat müşteri hizmetlerine sormakta fayda var.



  • 70 TL ödüyorsun verdiği SMS 250. Şu dandik servislerini de çok işe yarıyormuş gibi üstüne basa basa belirtmiyorlar mı gül gül ölüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zero fear kullanıcısına yanıt
    muhalif olda ne olursa olsun sms kaldı sanki kullanıyormusun ? şu zamanda önemli olan gb boş yapma .19 gb veriyorlar türkcell kalitesiyle .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andromeda09 -- 25 Eylül 2020; 12:46:24 >
  • Benim tarife 65 tl(ilk 3 ay 60)diğer ıvır zıvırlarda aynen var. Sadece internet 16 değil 15. 20 gbde hediye internet verdiler. 1 yıl taahhütlü.
  • Umut K. kullanıcısına yanıt
    biten tarifem o işte hocam. onu yükseltmiş oldum buna geçerek. fazladan 2 gb ve sınırsız turkcell görüşme ile. ayrıca taahütsüz daha iyi bir fırsat olursa anında geçebilirim yani.

    verilen hediyeniz 1 aylık. bana verilen hediye 6 ay boyunca toplamda 30 gb. yani aslında 16 da değil 21gb + 5 gb sosyal medyaya 70 lira veriyorum. çatlat ve salla kazanla gelenler de cabası. gayet iyi bence şuan için. neredeyse ttlekom fiyatına turkcell kullanıyorum.
  • zero fear kullanıcısına yanıt
    evet sms bence de az ama ayda zaten maksimum 50 tane falan atıyorum. 2 senedir o 250 sms i bir kere tamamen bitirmedim bence bir sıkıntısı yok yani. ayrıca imessage kullandığımdan pek ihtiyaç olmuyor yani.

    servisleri de evet geliştirilmesi gerekiyor fakat ben kullanıyorum. TV+ la izlediğim zaten 1-2 türk dizisi var onları otomatik kayıt a eklemiştim kendisi günü saatinde kaydını yapıyordu o hafta boyunca istediğim zaman izliyordum. ayrıca internetim den de gitmiyordu mesela. dergilik vs de takip edenler için gayet iyi bence. dakikam veya internetim bittiği zamanlarda da az bip kullanmadım yani.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zero fear

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Kesilmisi mevcut monte ederiz edep olmazsa anladigin dilde .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Epeydir var bu tarife, inşallah uzun süre zam yemez de kullanırsınız. Çünkü Turkcell kalitesii için gayet iyi fiyat ve içerik. Ayrica kişiye özel değil bu sanırım. GNÇ Firsat Pro kullanıpta taahhüt sonu bu teklifi alan onca kişi var. Taahhütü biten arayıp alabilir diye düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • andromeda09 A kullanıcısına yanıt
    Burada Turkcell konusu açılınca heyheyleri tepesine çıkan birkaç üye var hocam. Siz tecrübelerinizi yazdıkça, Turkcell kalitesinden baksettikçe iyice nirvanaya çıkarlar.

    Hiç münakaşaya girmeyin, atın blok geçin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.