Şimdi Ara

Gmail eski hesap kurtarma, imkansıza yakın bir durum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selam,


    Ergenlik çağında açtığım 3 adet email adresim var. Bunların hepsini birbiriyle kurtarma postası olarak eşlemişim zamanında. Yani birine girebilsem diğer ikisini de kurtaracağım. Fakat üç adresimin de şifresini bir türlü hatırlayamıyorum. Ne denesem de olmuyor. Zaman zaman şifreler sallayıp girmeye çalışıyorum ama beceremiyorum girmeyi. O dönemde cep telefonuyla kayıt vs. olmadığı için, olsa da o zaman ki telefonlara artık sahip olmadığım için hiç bir şekilde telefon no ile de kurtarma yapamıyorum. Ama telefon kayıtlı olmadığına eminim bu adreslerde zaten. Tek yapabileceğim, bir şekilde bu üç adresten birine girmeyi başarıp diğerlerini de kurtarmak.


    Maalesef ki dediğim gibi hepsinin kurtarma maillerini de birbirleriyle eşlediğim ve hiçbirinin şifresini hatırlamadığım için üç mail adresime de erişemiyorum çok uzun zamandır. Daha Gmail'in yeni çıktığı zaman açtığım adresler. 2008 civarı.


    Dolayısıyla konu biraz kısır ama yine de fikirlerinizi almak istedim.


    Google'ın merkez bir ofisi ile telefon üzerinden iletişime geçsem herhangi bir şekilde çözebilir miyim sizce? Var mıdır herhangi bir tecrübesi olan böyle bir konuyla?


    Ne yapacaksın girip de demeyini yaş ilerledikçe eski fotoğraflar, yazışmalar, yaşantılar değerleniyor. Benim için önemli hayli nostaljik fotoğraflar vs. var bu maillerim içerisinde :)


    Şimdiden fikir verebileceklere teşekkürler.








  • Merkez ofis yardımcı olmaz boşuna umutlanma

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.