Şimdi Ara

Gm20pro hdmı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir adet gm20 pro telefonumuz ve bir adet hdmı type c kablomuz var fakat görüntü aktaramıyoruz bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?




  • Eskiden micro usb soket telefonlar da MHL vardı. Hatta bu bike iki cesitti ve insanlad miracast yada wifi direct ile KABLOSUZ görüntü aktarıyorlardı. ( apple ın kablosu daha pahaliydi ve apple tv bu isi yine kablosuz yapiyordu )

    Akıllı televizyona kablosuz görüntü aktarma gibi bir durumun yoksa , her cihazın yine C TYPE den kablo ile tv ye görüntü aktaracagini pek sanmiyorum ( 10 yıl önceki xperia ve alcatel de mikro hdmi cıkıs vardı yine kablo ile tv ye direk bagliyordum ben ) GM nin müsteri hizmetlerine sorman veya GM9 pro ana konuya ufaktan bakmanda fayda var. GM discovery ile kablosuz aktarma vardi ama kablo ile bunj yapma GM de varsa daha hizli cevap bulursun.
  • Sanırım olay telefonumla ilgili USB bağlandığında takılı cihaz ve bu cihaz şeklinde iki yönetme şekli var izlediğim bı kaç videoda diğer telefonlar bu cihaz seçeneğinde görüntü aktarıyor fakat ben bu seçimi yapamıyorum muhtemelen bu yüzden olmuyor yanıt için teşekkürler

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cahilamaöğrenecek

    Sanırım olay telefonumla ilgili USB bağlandığında takılı cihaz ve bu cihaz şeklinde iki yönetme şekli var izlediğim bı kaç videoda diğer telefonlar bu cihaz seçeneğinde görüntü aktarıyor fakat ben bu seçimi yapamıyorum muhtemelen bu yüzden olmuyor yanıt için teşekkürler

    Elbette.

    Zaten kablo ile ilgisi yok. Donanımsal olarak bu destek olmalı. Kablo ile tv ve pc monitör e ( mhl mönitörler var ) baglayinca aktarmak bu özellik yoksa.

    Dedigim gibi eski den micro usb ile baglanti da bile mhl ve slim mhl olmasi gerekliydi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.