Şimdi Ara

Gm discovery 20 Gün Tamir Süresi Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Migros'tan aldığım cihazın ekranında beyaz leke, ahizesinde karşı tarafa ses gitmeme, kamera problemi nedenleriyle 14.05.2015 tarihinde garantiye yolladım telpanın eline 20.05.2015 tarihinde girdiği yazıyor.. 20 iş günü içinde göndermezlerse iade talep edeceğim kurum telpa mı olmalı yoksa migros mu ?

    Bu arada bana yazdıkları şey şu "DOKUNMATİK ÇERÇEVE DARBELİDİR.ONARIM ÜCRETE TAABİ TUTULARAK YAPILMAKTADIR.ONARIM BEDELİ 180 TL DİR." 20 iş günü içinde gönderseler bile sırf bana yazdıkları alakasız sebepten dolayı tüketici hakem heyetine başvuru yapacağım bakalım ne karar çıkacak.



  • Aynı şekilde bana da alakasız bir şekilde bu yazıldı hocam kamera çalışmıyor diye gönderdim panel değişecek dediler
  • ben de gecen yil ekim ayinda şarj soketi icin garantiye vermiştim ücretsiz yaptılar ancak arka kameranın camini geri takmamislar öyle acik duruyordu bir ay daha beklememek için geri gondermemistim.
    Gecen ay ekranda sararma ve beyaz leke çok belli olmaya başlayinca bütün sorunları yazıp gönderdim 3 hafta bekledikten sonra darbeli dokunmatik bahanesiyle 180 TL ücret cikardilar telpayi arayıp konuştum dokunmatikte darbe var garantiden cikti falan dedi baktim olmayacak iade istedim kameranın camini da takmadan gondermisler öyle kullaniyorum. Thhden karar cikarsa ben de garantisi dolmadan basvururum belki hocam takipteyim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. Gonderimde de yine beni arayip 180 tl ver yapalim dediler saka gibi diyorum karsi tarafa ses gitmiyor cerceve kirik 180 ver ekranda beyaz leke var cerceve kirik 180 ver yapalim bu ne cerceveymis butun arizalar ondan oluyor oda 180 tl verilince cozuluyor thh basvuracaz artik kesin olacak 3. Kez gonderecem yine yapilmazsa artik mahkeme yolu kac ay surerse kim hakli ciksin artik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cografik kullanıcısına yanıt
    mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=102834812&p=1#102834812

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cografik kullanıcısına yanıt
    versiğim linkdeki muhabbete bi bak derim adam sonuca ulaşmiş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.