Şimdi Ara

GM 5 Plus kullanıcılarının deneyimi nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    Ben GM5 Plus almayı düşünüyorum. Kağıt üzerinde teknik özellikleri ve saf android olması en önemli artıları bence. Tam almaya emin oldum burdaki yorumlara bakayım dedim herkes şikayetçi. Sonra cihazda seri farkları olduğunu öğrendim, acaba o problem yaşayanlar ilk seriyi kullananlar mı? Bugün-yarın telefonu alacağım. Özellikle 2. seriye sahip olananlar problem yaşıyor mu? Tavsiye eder misiniz?



  • Benim galiba ikinci seri hocam alalı 1 ay oldu nerdeyse. Telefondan çok memnunum. Aldığımda yanlış hatırlamıyorsam üzerinde 6 sürümü vardı. O zaman batarya daha iyi gidiyordu. Yani 35 40 saatlik kullanıma rahat 5 saat üzeri ekran süresi alıyordum yüksek parlaklıkta. 7.1.1 var üzerinde şimdi de aynı zamanda 4 saati geçik alıyorum geneli 4G kullanımda. Işık sızması denilen sıkıntı da yok. Ama ileride sıkıntı çıkarır mı bilmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KediTartaklayanBodyciFare

    Benim galiba ikinci seri hocam alalı 1 ay oldu nerdeyse. Telefondan çok memnunum. Aldığımda yanlış hatırlamıyorsam üzerinde 6 sürümü vardı. O zaman batarya daha iyi gidiyordu. Yani 35 40 saatlik kullanıma rahat 5 saat üzeri ekran süresi alıyordum yüksek parlaklıkta. 7.1.1 var üzerinde şimdi de aynı zamanda 4 saati geçik alıyorum geneli 4G kullanımda. Işık sızması denilen sıkıntı da yok. Ama ileride sıkıntı çıkarır mı bilmiyorum.

    Hocam GM telefonları için bir tane iyi yorum yok forumda. Tam almaya karar verdim burası yüzünden cayma noktasına geldim. Sizden bi problem yaşamadığınıza dair yorum gelmesi rahatlattı biraz




  • astronot94 kullanıcısına yanıt
    Hocam garanti işini pek takmıyorsanız Xiaomilere de bakabilirsiniz. Gayet uygun fiyatlı modelleri var. Özellikleri de baya baya iyi. Ama ben memnunum genel olarak. Alırsanız siyahını alın. Çerçeve de belli olmuyor onda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • astronot94 kullanıcısına yanıt
    BEnce forumu iyi okumamışssınız. BEnde 2 tane gm5 ğlus var ve gayet menunum. ha insanlar burda genelde sorunlarını paylaşıp çözüm arıyor yada şikayet lerini dile getiriyor.
  • Ben önermiyorum. Özellikle De yazılım güncellemesi için alıyorsaniz buna kanmayin. Her guncellemden sonra sıfırlamak gerekiyor cihazı . Uyanık kalma pil çabuk bitmesi sorunları çıkıyor. Bende 4.5 G de hat gitme sorunu var insanlar ulaşamıyor o yüzden 3g De kullanıyorum hep. Ben önermiyorum başka cihazlara bakın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oskurrr kullanıcısına yanıt
    Hayır ana konuyu baya okudum. Genellikle telefonla ilgili inanılmaz kötümser bi hava var. Xiaomi kimi kullanıcıya uymuyor, uysa çok iyi bi seçenecek. Ama GM 5 Plus veya GM6'ya çöp diyip de karşısında seçenek diye sunulan telefonlaeı elinize aldığınızda hiçbiri bu kadar akıcı değil, bu da stock androidden kaynaklanıyor diye tahmin ediyorum. Bakalım ben pek kulak asmadım, küçük ekranlı bi telefon lazım olduğundan GM6'yı tercih ettim. İşlemcisi vasat denilebilir ancak oyunla hiç işi olmayan birinin farkedeceğini düşünmüyorum. Deniyip görücem inşallah pişman olmam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • astronot94 kullanıcısına yanıt
    BEn telefonumdan memnunum ama gm6 yı fiyat yönünden eleştiriyoruz 800 -900 maksimum olsa bugün tam tersi şeylersöyleniyor olurdu. YAni sen 50-100 fazla verip 5 plus alabiliyorsan acıkcası gm6 kendi kendini baltalamış oldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.