Şimdi Ara

Glabal Wars

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Global Wars
    Yeni dönem başladı... global ticaret, global diplomasi, global savaşlar... Ekonomi savaşları, yok edici çarpışmalar - hepsi buradadır...

    İmperia Online ve Galactic İmperia oyunlarının yarıtıcılardan yeni bir oyun geliyor: Global Wars!

    Yenileyici oyun tasırımı, yüksek seviyesi olan teknolojiler, harika görünüş...bir oyun daha ne önerebilir? Dünya egemenliğine, dostluğa, hainliğe, ticarete, diplomasiye...SAVAŞA ne dersin? Savaşın, diğer araçlarla güdümlü bir siyaset olduğunu diyorlarmış. Bu görüşü deneyden geçirelim! Modern evrendeki PETROL, ENERJİ ve tüm doğal kaynakları idare etmek anlamını bulun. Karşılıklı yarar amacı olan güçlü ittifaklar kurarken barış içinde yaşar mısın, yoksa yoluna çıkan herşeyi yok eder misin? Soğuk savaşın amacının ne olduğunu merak eder misin? Bir de tüm silahların niye yapıldığını öğrenmek istiyor musun? Global ticaretin ve Global Ekonomik egemenliğin amacı nedir? Hepsi buradadır! Eğer eşkiya olmak istersen, ol...fakat öbür milletlerin sana hakim olmak amacıyla birleştikleri zamana hazır ol!

    Oynamak modeli seçeneği sana kalır! Daha ne var :
    -Oyuna girdiğin zaman kendi evinde olarak hissettiren reel ekonomik modeli bulursun - hepsi gerçek hayatta olduğu gibi ve İO ekibinin izlediği gerçekçilik geleneklerindedir!

    -Savaş simülatörü korkunç derecede gerçekçidir: birimler gerçek çarpışmada bulunur gibi savaşılır, cephanesi biter, piyade siperlerle korunur, tanklar, yoluna çıkan herşeyi yok ederler, saldırı uçakları, helikopterler, avcı uçakları...Korkunç stratejik bombardıman uçaklarına, kruz füzelerine, NÜKLEER SAVAŞA ne dersiniz?... Tüm birimlerin kendine göre üstünlükleri ve zayıflıkları var ve onlardan hiç biri çarpışmaya tek başına gönderilmemelidir - karma sınıflar başarılı savaş için doğru seçenektir. Birimler svaşlardan askeri tecrübe kazanırlar, yeniden eğitilmesi ise kendi gücünü artırır.

    “Dehşet Dengesi” nin içinde yer almak istiyor musunuz? Yarı dünyayı yok edebileceği kırmızı buton kendinizde bulunmasını ister misiniz?
    Eğer dikkat etmezseniz “nükleer kıyamet” in anlamını doğrudan öğrenebilirsiniz....


    Belki ülkenizin silah üretimine önem vereceksiniz ve ürünlerinizi silahlar yapamayan diktatörlere satacaksınız? Yoksa kendinizi ekonomik deve çevirebilecek kaynak ocaklarını mı buldunuz? Ekonominizi savunmanız için yeterli derecede güçlü müttefikler bulup yenilmez ordu oluşturabilecek misisniz? Hüküm, para, askeri ve siyasi egemenlik için yarışan on yüzlerce oyuncuyu toplayan BÜYÜK oyun evreninin bir parçası olun! Dünyaya hakim olmak istiyorsanız, yeriniz burasıdır! GLOBAL WARS! oyununa hoş geldiniz!

    “Dehşet Dengesi” - soğuk savaş dönemi karşılıklı nükleer silahlanmanın getirdiği bir kavram.
    resimler burda çok resim var :http://www.globalwars.org/home.page?go=gallery







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.