Şimdi Ara

Gittigidiyor kafasına göre üyelik askıya alıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gittigidiyor sitede 50 çalışanı falan var galiba aktardıklarına göre hepsi birbirinden kopuk çalışıyor ve hepsi aynı yetkiye sahip yani bir yerde 50 patron olursa işler nasıl karışır siz düşünün. Birinin doğru dediğine biri yanlış diyor vs neyse. Zaten pek okuyup ilgilenmiyorlar ve kopyala yapıştır cevaplarla geçiştiriyorlar destek mesajlarını. Ben senelerdir 400 satış yaptım ve hiç bir olumsuzu bırakın nötür yorum dahi almadım kimseye haksızlık yapmadım ve kimseyi de az memnuniyet durumu dahi olmadı yani herkes %100 memnun oldu ve teşekürler aldım. Şimdi gelelim duruma gittigidiyora şikayet mesajı attım.Biraz kinayeli idi hakaret yoktu. Ama bunu egosuna yetiremeyen Erinç bey üyeliğimi askıya aldığını söyledi ve bir de üstüne yine kopyala yapıştır ile iyi alışverişler yazdı yani üyeliğinizi askıya aldım iyi alıoşverişler erinç ..... Bu kadar komik bir durum anca gittigidiyorda olur. Yediği yere pisleyen bir zihniyet. Kaç senedir %10 ve dükkan kiralarımı toplasanız binlerce tl eder. Ortada alıcılardan bir memnuniyetsizlik likayet vs hiç birşey de yokken... Yazdığım mesaj aşağıda :Yorum sizin


    Gİttigidiyor destek hattı kopyala yapıştırdan mı ibaret? Yazdıklarımızı okuyan bizimle ilgilenen insanlar istiyoruz. Biz makina değiliz siz de makina olmayın.



    Konu: gittigidiyor, ÖNEMLİ: Saçmaladığınız Hakkında

    Sayın gittigidiyor

    GittiGidiyor\'da uğraşmakta olduğunuz satıcılar örn:(tektikotede) hakkında şikayetler bulunmaktadır.

    risk ile başlayan e mailinize tektikotede ile başlayan konulu belge gönderilmiştir. Sorunun çözüldüğüne dair doğrulama beklemekteyim.
    Sizinle çalışan müşterilerin taktir ettiği bir adet nötür yorumu dahi olmayan satıcınıza değişik değişik ithamlarda bulunup işinizi kötüye kullandığınız ve işinizi iyi yapmadığınıza dair şikayetler bulunmaktadır iş yapığınıza kopyala yapıştır yapmayan cevap verebilen insanlar olduğunmuzu gösteren ve çalıştığınıza dair belgeleri e mail adresime iletmenizi rica ederiz.



    Konu hakkında mağdur hattını bilgilendirmediğinizde, ctrl + c + v tuşlarınız


    İyi kopala yapıştırlar. Saygılarımızla,

    GittiGidiyor Mağdur Hattı - Yasin







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.