Şimdi Ara

Gittigidiyor ilgisizliği, dolandırılacağım yardım edin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
27
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlarım merhaba öncelikle

    Gittigidiyor üzerinden yaptığım bi alışveriş sonucu dolandırılmak üzereyim.

    Gittigidiyorda umitcihan diye bir satıcıdan 20 ekim 2018 tarihinde 60 liralık siparişte bulundum. Satıcı kargoya verme süresi dolmak üzereyken kargo bilgisi girdi. Şube olarak “cuma çıkışlı” (günlerden çarşambaydı) yazıp takip no olarak geçersiz bi sayı yazmış olduğunu görünce iade etmek istedim. Zaten kargoya vermediğini bildiğim için kapıdan teslim almadım seçeneğiyle iade talebi oluşturdum. Onaylar diye düşünürken yine süresi dolmaya yakın, kargo bilgisi girdi. Bu sefer şube adına “paketgönderildi” yazıp geçersiz bi takip no verdi. Gittigidiyor çözüm merkezine yazdım satıcıya defalarca ulaşmayı denedim. Bu arada tekrar kapıdan iade talebinde bulundum. Satıcı tekrar yalan kargo bilgisi verip talebimi durdurdu.

    Gittigidiyor ise bu süreçte sadece iade talebi açtı. Yardım mesajlarıma cevap alamadım. Satıcıya bilgi vermesini ilettiler bir kez. Onda da sahte kargo girildi.

    Konuyla ilgili yardımlarınızı bekliyorum. Satıcının irtibat bilgilerini ve diğer detayları özelden atabilirim. Çanakkalede dükkan. Diğer resimleri ekliyorum







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.