Şimdi Ara

GİTTİGİDİYOR 1-31 ocak cardfinansla 100tl PARAPUAN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
8
Favori
3.019
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • malum alışverişte bir gelişme var mı pm alalım
  • dürüstmezarci kullanıcısına yanıt
    Bu söylediğiniz hakkında maalesef bilgim yok :/
  • Arkadaşlar belki yeri değil ama dün Cardfinansla gg dan bir yakınıma telefon almıştım. Geçen ayki kampanyadan kazandığım 150 TL çekini ve Cardfinans kullanmıştım. Gg satıcının tüm satış işlemlerinin iptal edildiğini ödediğim tutarın ise kartıma iade olacağını belirten bir mail göndermiş. Zaten telefonun piyasa fiyatına göre baya ucuz olmasından biraz şüphelenmiştim ama yakınımı kıramadım. Sonuçta olan benim 150 TL çeke oldu, müşteri hizmetlerinden başvurmama rağmen iade etmiyorlar. Ödemeyi karta iade ederken çeki de hesaba iade etmeleri gerekmiyor mu? Yapılabilecek birşey var mı?
  • Çek Bölümünde Satılan 500/150 Çekler ile Vodaone İndirim Kuponu Birleşiyor mu Acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hopali08

    Çek Bölümünde Satılan 500/150 Çekler ile Vodaone İndirim Kuponu Birleşiyor mu Acaba?

    Gittigidiyor vodafone 100/30 ,100/25 indirimler bitti hocam.Hatta hesaplardaki tanimli olan kodlari da sildiler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çeyrek altın falan alsak puan verir mi?
  • illa almışlar ne demek. bu senede boşver almayalım diye bir şey yok kartın üzerinde son kullanma tarihi yazıyor değilmi. 08-18 sallıyorum. sen 9 ayın ortasında arayacaksın. kartımdan çekilen tutarı geri istiyorum diyeceksin. üzerinden 3 ay geçen aidatlara çoğu banka iade yapmıyor. iş bankası 1 yıl içerisinde gelen itirazlara geri ödeme yapıyor. çok zor değil bir uygulama indirip telefon ile sms kart bilgisi ile giriş yapmak. 7 yıldır e ticaret ile uğraşıyorum. bilmediğim tecrübe etmediğim konu kalmışmıdır bilmiyorum ama. ben bu forumu bulalı 3 ay oldu. siz nasıl bu kadar çabuk bulabiliyorsunuz kendimi eleştirmeden edemiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: smclk89

    illa almışlar ne demek. bu senede boşver almayalım diye bir şey yok kartın üzerinde son kullanma tarihi yazıyor değilmi. 08-18 sallıyorum. sen 9 ayın ortasında arayacaksın. kartımdan çekilen tutarı geri istiyorum diyeceksin. üzerinden 3 ay geçen aidatlara çoğu banka iade yapmıyor. iş bankası 1 yıl içerisinde gelen itirazlara geri ödeme yapıyor. çok zor değil bir uygulama indirip telefon ile sms kart bilgisi ile giriş yapmak. 7 yıldır e ticaret ile uğraşıyorum. bilmediğim tecrübe etmediğim konu kalmışmıdır bilmiyorum ama. ben bu forumu bulalı 3 ay oldu. siz nasıl bu kadar çabuk bulabiliyorsunuz kendimi eleştirmeden edemiyorum.

    benim kartım olsa amenna.arkadaşımın kartı,internet bankacılığı yok atmden de göremedik ayrıntılı olarak.zaten fatura da gelmiyor.insanın kendisi bu işin peşine düşmedikten sonra ben ne yapayım kardeşim?çok şükür aidat alan bir kart üyeliğim yok.




  • kart ücreti alınmayan kartlar ile hiç bir puan kazanamazsınız. kartı sadece ödeme ve borçlanma aracı olarak kullanacaksanız. ücretsiz kart alıp kullanın. burada ayda 100 300 tl puan kazanan adamlar var. kendine çevresine aldıkları ile. ben dahil. bu kadartlar trilyonda harcasanız kart ayı günü geldiğinde kart ücretini tahsil ederler. verilen limitin büyük kısmını kullanıyor isenizde hemen iade ederler. 10 bin liralık kartın bin lirasını 5 bin lik kartın 500 lirasından fazlasını zapdetemiyorsanız kart ücreti ödemek zorunda kalırsınız. böyle bir durum ve puanl kazanmakla işiniz yoksa zaten ücretsiz kart kullanın. bu arada kız arkadaşımın banka hesaplarınıda ben kontrol ediyorum. onun kartları ilede kampanyadan faydalanıp puan kazanıyoruz.
  • smclk89 kullanıcısına yanıt
    Ayda 300 lira puan nasıl kazanıyorsınuz hocam merak ettim aidatlı kartla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dürüstmezarci kullanıcısına yanıt
    detaya inmeden konu özelinde finansbank ücretsiz kredi kartını kullanmanıza gerek yok diyebilirim. Çünkü finansbank üstteki arkadaşında ima ettiği gibi, kart ücretini yansıtsa bile de ufak bir kart kapatma blöfüne karşılık iadeyi hemen sağlıyor. Yetmezmiş gibi herhangi bir zamanda ararsanız 6 ay kartınızın açık kalmasına karşılık 50 tl ye kadar puan teklif ediyorlar. Tüm kartlarımla yararlandım. Fix, go ve go angry olmak üzere 3 adet finansbank kartım mevcut. Hepsine de puan yüklediler.

    http://forum.donanimhaber.com/m_87035611/tm.htm

    Diğer sorunuza gelirsek de bu ve bu gibi site kampanyalarıyla kazanılıyor bu puanlar. Ayrıca yalnız bir banka değil kampanyası bol olan her bankayla çalıştığımız için. 200-300 puanlar standart sayılır aylık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulex -- 3 Ocak 2016; 14:24:52 >




  • dürüstmezarci kullanıcısına yanıt
    bende geçtiğimiz ay . deniz bank 500tl harcama sözüne extre 500tl gelsin yeter şart şurt yok. 100 tl. puan yıl başı 100 tl ile 100 puan. bankamatik kart iş bank tekstil harcaması 100e 25 - herhangi bir bankamatik harcamasına 100e 10 sadece bu aydan bahsediyorum. hızlıal 100 kliksa 100 gg 50 den 1 ayda 250tl topladım haziranmı ağustos arasıydı yanlış hatırlamıyorsam.
  • smclk89 kullanıcısına yanıt
    İhtiyacın olan şeyleri aldın yani

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dürüstmezarci kullanıcısına yanıt
    evet. ihtiyacım olmayan şeye neden para ödeyim. çevremiz geniş çok şükür. eşimize dostumuza eve anneye baba fatura ödemeleri ile. puana puan demiyoruz
  • Puana puan demiyoruz, nakit kart mı diyoruz

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2273 yerine ücretsiz sms numarası yok mu? bakiye yeterli olmadığı için kampanya katılımım olmadı. gsm şirketleri alıştılar artık en az 15 lira yüklemek gerekiyor. benim dakika ve sms ve internetim var. neden tl yükleyeyim ki?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erdemirci

    2273 yerine ücretsiz sms numarası yok mu? bakiye yeterli olmadığı için kampanya katılımım olmadı. gsm şirketleri alıştılar artık en az 15 lira yüklemek gerekiyor. benim dakika ve sms ve internetim var. neden tl yükleyeyim ki?

    0532 754 0900
    bunu bi deneyin
  • bilbar B kullanıcısına yanıt
    verdiğin numaraya mesaj gönderdim fakat onay mesajı gelmedi arkadaşım. yine de sağol.
  • erdemirci kullanıcısına yanıt
    Dakikalarınız mh numarasında geçerli ise arayıp mh aracılığıyla kayıt yaptırın. Ben bi kere yaptırmıştım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kart için hemen iade gerçekleşiyor dedi herkes benden 83tl kesmişler aradım iade etmediler. Vakıf için de aynısı olmuştu bende mi sorun var aceba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.