Şimdi Ara

GİGASPEED'İN YAPAMADIĞI KURULUM REZİLLİĞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gigaspeed'e başvuru yaptım evrakları göderdiler ve çıktısını alıp doldurup imzalayıp tekrar taratıp taraflarına email olarak ilettim ve hala e-devletten başvuru yapılmıyor olması da üzücü.


    Evrakları aynı zamanda kargolamamı söylediler evrakları kargolayacağım fakat MNG kargo için anlaşma kodu iletmediler arıyorum zaten ulaşamıyorum kayıt bırakıyorsunuz onlar size dönecek kargo şubesinde bekliyorum fakat arayan soran mail ya da sms atan yok kodu. Çıkıp eve dönüyorum ve benim kod için mail atmamın üzerine kodu yolluyorlar ve evrakları bu gün gidip yolluyorum kargo ile.


    Daha sonra bana sms geliyor aktivasyon süreciniz tamamlanmıştır diye şaşırıyorum çünkü beni arayan eden yok 180 metre uzaklıkta bulunan santralden portum takılmadı hala telekom ekipleri ne ara geldi ne ara hallettiler diye şaşırıyorum çünkü böyle bir şey yok. Ne evime ne mahhalledeki santral kutusuna gelip işlem yapan birekip yok bu kadar hızlı gelemezler zaten.


    Evde kurulum istemediğim için bana binanıza etiket bırakıldı diyorlar fakat binaya bırakılan bir etiken yok dolayısıyla elektirikçi çağırıp ya da kendim daire içinde olacak olan kurulumu yapamıyorum arayıp sorduğumda kurulum istemediniz diyorlar ben de diyorum ki eve ve ya daireye bırakılan bir etiken yok ev müstakil ve eve gelen internet kablosu elektirikk direğinden geliyor. Daha önce de böyle kullandım ekipler direkten evime kadar olan kısmı hallediyor halletmek zorunda çünkü o noktadan sonrası ise bana ait.


    Daire içi kurulumu ben zaten yapacağım elektirikçi telekomun direğine müdahale edemez etmiyor diyorum o zaman 500 TL evde kurulum ücreti ödeyeceksiniz öyle yapacağız diyorlar :)


    Anlayacağınız ne evime ne de portumun takılması için gelen herhangi bir ekip yok işlemi tamamen uzaktan yaparak çoktan internet hizmetini aktif etmişler geçişlerde bile bu kadar hızlı geçiş sağlanmıyor üstelik sıfır kurulumda bu ne hız :))


    Benim talebim şu daireme kadar gelecek olan kablo ve ya kutuya zaten telekom sorumluluğunda gerisini zaten ben hallederim evimin içine girip modem kurulumu yapmalarına gerek yok.


    Bakalım daha hizmeti başlatmadan fiyasko eğer halledemezlerse direkt iptal edeceğim böyle bir rezillik yok. Müşteri hizmetlerinden de bana kabloya etiket bırakıldı diyorlar o sırada eve gelen kabloya bakıyorum aynı şekilde duruyor binada kutu olsaydı binaya bırakılırdı diyor yani binada kutu olmadığını için mi ben 500 TL ödemek zorundayım ha binaya gelip etiken bıraktılar ha benim evime gelen kabloya. Telekomun direğine ben ve ya elektirikçi nasıl müdahale etsin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zerotominusone -- 29 Şubat 2024; 17:23:58 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.