Şimdi Ara

[Gigaspeed] 35 Mbps VDSL 110TL - 100 Mbps VDSL 130TL - Gigaspeed Engelsiz Tarifeler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
2
Favori
1.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • kagan06 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Gigaspeed olarak modeminize bir güncelleme gönderme işlemimiz bulunmamaktadır. Otomatik olarak DNS gönderimi gerçekleştirmekteyiz. Modeminizde manuel ayarlama seçeneği varsa, bu seçenek ile DNS adreslerinizi girebilirsiniz.

    Saygılarımızla
  • gigaspeed kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, dns ayarlarını karıştırayım biraz. Yapamadım ama bakalım

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • başvuru yaparken 1. dereceden yakın için engellinin hangi belgeleri gönderilecek?

  • Merhaba,

    Engelli kimliği ve engelli raporuyla beraber başvuru gerçekleştirebilirsiniz. Başvuru ve detaylı bilgi için internet sitemizdeki formları doldurabilir veya 0850 860 00 06 numaralı iletişim merkezimize kayıt bırakabilirsiniz. Sizi en kısa süre içerisinde arayacağız.

    Saygılarımızla
  • İnternet kesildi :) websitenize de ulaşılamıyor. Ufak tefek kesintilerden bu 4. Yaşayışım sanırım ve kabak tadı vermeye başladı

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @gigaspeed internet gitti, destek kaydı oluşturmak istedim ama sitenize de erişemiyorum, Ocak ayında yine aynı problem yaşanmıştı, bu kesintiler konusunda çalışmanız olacak mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Site gitti, telefon numarası aranmıyor. Kimbilir ne zaman düzelir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternet gitti siteye ve telefona ulaşamıyorum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Geldi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İnternet çok sık kesiliyor, en iyisi farklı bir alternatif bulmak. Geçen ay ping değerleri vs. iyiydi bu ay sık sık internet gidiyor, ping kötü durumda.

  • Antocio kullanıcısına yanıt
    Hocam daha önceki ISS’ler de bende kesinti yaşamıyordum. Bu firmada bir ayda sıkça yaşadım. Teknik olarak neden bu problemi yaşıyoruz firma problemi çözmeli.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Broon kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    İnternet kopmaları ile ilgili son zamanlarda yaşanan sorunlar için tespit ve düzenleme çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Bu durumu abonelerimize yansıtmamak isteriz. Yaşanan durumlar için tüm abonelerimizden özür diliyoruz. En kısa süre içerisinde bu durumu tamamen gidereceğimizi bildirmek isteriz. Güncelleme çalışmaları yapıldıktan sonra bilgilendirmelerimizi sağlayacağız.

    Saygılarımızla
  • gigaspeed kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim. Umarım firma olarak bu çalışmaları en kısa sürede tamamlarsınız.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba,

    Sevgili abonelerimiz: öncesinde yaşanmış olan kopma problemlerini çözümlemek için ve altyapımızı geliştirmek için planlı bakım çalışması gerçekleştireceğiz. 2 Nisan 2024 05:00-08:00 arasında gerçekleştireceğimiz bakım çalışmasında internet hizmeti verilmeyecektir. Bundan sonraki süreçte kopmalar yaşamamanız için bu çalışmayı gerçekleştiriyoruz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Gigaspeed olarak amacımız kaliteli ve uygun fiyatlı interneti sağlamak. Bu sebepten ötürü kendimizi geliştirmeye devam edeceğiz.

    Saygılarımızla
  • Merhaba,

    Gigaspeed aboneleri ve yeni abone olmak isteyen kişilere bir duyuru yapmak isteriz. Öncelikle yoğun ilginiz için teşekkür ediyoruz. Abonelik sisteminde bildiğiniz gibi evrakları tarafımıza kargo ile göndermeniz gerekmektedir. Bu kargo işlemlerinde "size özel" olarak kargo kodu iletmekteyiz. Bu kargo kodu ile ücretsiz olarak tarafımıza gönderim sağlayabilirsiniz. Ancak bazı abonelerimiz karşı ödemeli olarak tarafımıza kargoları göndermektedir. Bu kargoları kabul edememekteyiz. Kabul ettiğimiz birkaç kargonun ödemesini de abonelerimizin faturalarına yansıtacağımızı bildirmek isteriz.

    Size özel olarak oluşturduğumuz kargo kodu ile ücretsiz gönderim gerçekleştirebilirsiniz. Eğer kargo kodu size ulaşmadıysa bizimle iletişime geçmenizi rica ediyoruz. Kontrolleri yaptıktan sonra kargo kodunuzu tekrardan iletebiliriz. Bizimle iletişime geçmek için 0850 860 00 06 numaralı iletişim merkezimize kayıt bırakabilirsiniz. Sizi en kısa süre içerisinde arayacağımızdan emin olabilirsiniz.

    Saygılarımızla




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.