Şimdi Ara

Gigabyte Vision RTX 3060ti Isınma Hk. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
2.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • HyruleWarrior kullanıcısına yanıt

    Taa bir sıkıntı olmuyorda taa4x açınca bşr daha çok mesele yine çözünürlğk ve vram kaynakkı muhtemelen, az birsz performansda ödün vererek power limiti düşürebilirsin, kart birsz soğur. Oyunda fps limiti vsynch fps sabitleyerekde gereksiz yormayabilirsin




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26E6B5369 -- 20 Şubat 2022; 12:16:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet hocam haklısınız. Zaten artık yeni grafik teknolojileriyle birlikte görsel-performans açısından gerekli gereksiz ayarlarda ortaya çıktı. Her ayarı açıp en sona getirmek her oyunda en iyi görseli sunmuyo maalesef. Bazen gereksiz bir ayar açık ve optimize olmadığından kartı gereksiz yoruyor.

    Bir de 2k monitör alıp oyunları 1440p oynamaya başladım dediğiniz gibi çözünürlükten de kaynaklı sanırım biraz. Çünkü 3060ti tam bir 2k kartı sayılmaz. Ha evet durumu kotarıyo o ayrı ama biraz sınırın bi tık üstünde o konuda fersah fersah ilerisinde değil.

    Uv yapmıştım 0.900v ancak bazı oyunlarda crash yaşayınca 0.925v’a çektim sırayla deniyorum. Dediklerinizi de oyunlar özelinde deneyeceğim teşekkür ederim.

    Zaten yerli yabancı forumlarda da araştırdığım kadarıyla ki benim şahsi gözlemimde bu yönde oldu Gigabyte Vision serisinin tamamında böyle midir bilmiyorum ama 3060ti’da default gelen fan ve voltaj ayarlarında sıkıntı var bence. Yani kartı stress testlerde ne kadar yorarsam yorayım fanlarını %100’de çalıştırmıyor mesela. Sanki üretici 85 dereceyi biz test ettik abi sorun yok oyna işte demiş gibi ama yani senelerdir pc kullanan toplayan bir olarak 80 derece görünce bu ne dedim ilk başta. Şu an düzeldi tabi de kasanın hava akışına uv vs. ayar çekince. Ama kesinlikle Rog gibi top seriler eşsizmiş onu anladım. Gaming X Trio falan veya Suprim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyruleWarrior -- 20 Şubat 2022; 12:48:51 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • HyruleWarrior kullanıcısına yanıt

    Nvidia yeni serilerinde güç tüketimleri baya artmış vaziyetde alacağımız kartın modelini iyi seçmek gerekiyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MogoLKhan kullanıcısına yanıt
    Çok doğru hocam.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • HyruleWarrior kullanıcısına yanıt

    3000 serisine parasının en hakkını veren kart 3060ti , eski 60 serilerindeki gibi güç optimizaonlu bir kart değil. Adı 3060ti olsada performans kartı. Myhtemelen sizin model soğutma yönünden sorunlu.

  • Evet Vision serisinin bi tık soğutma yönünden geri olduğunu duymuştum ama hava sirkülasyonu iyi olan bi kasada derece farkı lafı edilecek türde değil. Ama üzerine bir de kasanın sirkülasyonu iyi değilse göze batıyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.