Şimdi Ara

Gigabyte GA-990FXA-UD3 - Win7 Kurma Problemi[Çözüldü]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar arkadaşlar,

    Uzun süren seneler sonucu çok sevdiğim bir kardeşim benim tavsiyelerim sonucu oyun oynayabilecek bir bilgisayar topladık.Sisteme aslında d3 alacağına benimde yanında olamamam nedeniyle yanlışlıkla GA-990FXA-UD3 almış neyse buralar teferruat.Bu anakartın 4. revizyonu bizdeki , dün 3 saat boyunca sanırım sata chipset i biostan tüm ayarları yapmama rağmen bir türlü win 7 kurarken HDD yi gösteremedim alete başına gelen tavsiyesi olan buna benze gigabyte anakartlarda bu sorunu yaşayan varmıdır ?kendim aynı serinin d3 lüsünü kullanıyorum ben hiçbir problem yaşamadım şimdiye kadar kurulumlarda.Anakart güzel , performanslı , bios ui felan çok iyi.

    birde win 7 diyor ya sürücü bulamadım sen driver kur diye kurulumda iyide bu seferde makinede takılı olan usb bellek(kendi win7 bootable dan) farklı bişi göstermiyor.cd veya dvd ilemi yüklemek gerekiyor sata driver ı şimdiye kadar hiç ihtiyaç duymamıştımda danışıyım diyorum.

    saygılar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cntzlm -- 30 Kasım 2014; 23:04:02 >







  • Bios da görünüyormu hdd peki
  • görünüyor hocam orda sorun yok.görünmese konuyu buraya taşımazdım :)
  • Çözüme ulaştık şükür

    Sorunu dvd rw takıp anakartın sata driver ını herhangi bir cd ye yazarak o dvd ye taktık usb den format atarken hiç sormadı otomatik ordan gidip buldu win 7 ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.