Şimdi Ara

Gigabyte GA-990FXA-UD3 hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
5.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cmt

    quote:

    Orijinalden alıntı: CavaLieR-G

    anakartın sol üst köşesinde yazıyor zaten revizyonu

    Her zaman kutuyu açma imkanı bulamayabiliriz. Aldıktan sonra anakartın köşesinin kutusunun bir anlamı kalmıyor zaten.

    doğru hocam o bakımdan haklısınız
  • Sistemin kurulumunu yaptım, çok rahat ve sorunsuz bir kurulum oldu. Biosu güncellemeyi de düşünmedim herhangi bir sorunla karşılaşmadığım için.

    Alta ısı ve voltaj değerlerini ekliyorum, size anormal gelen birşeyler var mı? Sistem BF3 Ultra ayarlarda güzel bir şekilde çalışıyor, bir sıkıntı olup olmadığını anlamam için yapmam gereken stres test var mıdır?

     Gigabyte GA-990FXA-UD3 hakkında
  • Bu da bir iki saatlik bf3 ten sonraki değerler

     Gigabyte GA-990FXA-UD3 hakkında
  • Bu konuyu gorunce gigabyte ile ilgili bir yetkili de gorunce yazmadan duramadim benim bir sorum aak forumdaki arkadaslara bende ggiabyte 990fxa ud5 anakart var ve ben bu karti ilk kez kullanacagim islemci secimi yapmaya calisiyorum fakat bu kart hic bir bios guncellemesi yapmadan direkt fx serisi bulldozer islemcileri calistiriyormu eger calistirmiyorsa 1100 t ye donecegim ama fx 8120 veya 8150 almak istiyorum eger bu kart bunlari bios guncellemesiz calistirmiyorsa buyuk bir problem hem 990 fx cipset hem am3+ soket birde fx alacaksak ilk kez kullaniyorsak yanina calistirmak icin sempron 145 te almamiz gerekecek yani once ne ucuz islemciyle bios update i sonra fx bu bilgiyi amerikadaki bir alisveris sitesinden crosshair v alan bir kisinin yorumundan edindim asusta oldugu iddaa edilen bu durum gigabyte icin de gecerli mi yoksa fx islemcimi takip direkt yoluma devam edebilecek miyim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dncbrk

    Bu konuyu gorunce gigabyte ile ilgili bir yetkili de gorunce yazmadan duramadim benim bir sorum aak forumdaki arkadaslara bende ggiabyte 990fxa ud5 anakart var ve ben bu karti ilk kez kullanacagim islemci secimi yapmaya calisiyorum fakat bu kart hic bir bios guncellemesi yapmadan direkt fx serisi bulldozer islemcileri calistiriyormu eger calistirmiyorsa 1100 t ye donecegim ama fx 8120 veya 8150 almak istiyorum eger bu kart bunlari bios guncellemesiz calistirmiyorsa buyuk bir problem hem 990 fx cipset hem am3+ soket birde fx alacaksak ilk kez kullaniyorsak yanina calistirmak icin sempron 145 te almamiz gerekecek yani once ne ucuz islemciyle bios update i sonra fx bu bilgiyi amerikadaki bir alisveris sitesinden crosshair v alan bir kisinin yorumundan edindim asusta oldugu iddaa edilen bu durum gigabyte icin de gecerli mi yoksa fx islemcimi takip direkt yoluma devam edebilecek miyim?

    hort!

    arkadaşın bu sorusuna bende cevap istiyorum.büyük ihtimalle sempron falan almak gerekmiyor ama bios update yapmak gerekiyormu acaba arkadaşlar ?




  • 990 fx chipsetinde direk çalışacaktır fx işlemciler. bende 890 chipset vardı beta bios ile fx 6100 destekliyordu mesela ama ben o biosu da yüklemeden direk destek listesinde bulunmayan 6300 taktım çalıştı. sonra beta biosa geçtim. sizin anakartınızın chipseti hali hazırda fx serileri için zaten. bu durum bizim gibi eski chipset kullanan anakartlar için geçerli, sonradan bios ile fx alıp takabiliyoruz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.