Şimdi Ara

Giga fiber

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar binamda fiber var mı diye araştırırken, kablonet fiber var dedi ancak 100mbs'e kadar dedi bunu tam anlayamadım, fiber 1000 mbs'e kadar desteklemiyor mu yani? Sonra giga fiber var mı diye araştırmama devam ederken çoğu sağlayıcı 100mbs veriyordu kimi vdsl kimi fiber. Sonra tbt net diye bir yer buldum ve alt yapımın 1000mbs hızı desteklediğini öğrendim ancak 800 tl olunca "tbt" bu hızı verebilirken diğer markalar neden veremiyor diye bir düşündüm, sorumun cevabını bulamayınca buraya sormak istedim.




  • https://goknet.com.tr/internet-altyapi-sorgulama/

    bu siteden sorgulama yapın fttx v1 gpon çıkıyorsa fiber altyapinız var demektir. tbtnet veriyorsa diğer firmalar da o hızı verir zaten. gigabit internet bağlatacaksanız türk telekom öneririm. 1000 mbps 389 tl den veriyor ve taahhüt olduğu için zamlardan etkilenmez.
  • Öncelikle kontrol sağlamış olduğunuz websitesi sahte olabilir dilerseniz. Kablonet ile Türk telekom fiber altyapıları farklı ekranlardan sorgulanıyor size ileteceğim websitesi üzerinden altyapınızı kontrol edip ardından buraya yazar mısınız.



    göknet İletİşİm a.ş.
    İnternet Altyapı Sorgulama - GÖKNET İLETİŞİM A.Ş.
    https://goknet.com.tr/internet-altyapi-sorgulama/


    Türksat Kablo
    Türksat Kablo Resmi Web Sitesine Hoş Geldiniz.
    https://www.turksatkablo.com.tr




  • Göknet sitesinden baktım gpon yok. Bugün de Türk Telekom ile görüştüm kapımın önünde fiber varmış ancak binama fiber çekmemişler. Kapımın önü derken gerçekten kapımın önü bu durumda ney yapmam gerek acaba komik bir olay çünkü
  • imate kullanıcısına yanıt
    Giga fiber
  • imate kullanıcısına yanıt

    Bir de sahte olabilir demişsiniz olabileceğini düşünüyorum ancak bunu düşünerek eski oturduğum yeri sorguladım, eski oturduğum evde Max 50 mbps alıyordum sitede de öyle çıktı

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.