Şimdi Ara

GIBIRNET GERÇEKLERİ! Yanından yöresinden geçmemeniz gereken İSS.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Başka bir iss'den fiyatın artması sebebiyle fiyatını uygun görüp gıbırnet adlı firmaya geçiş başvurumu yaptım. 100 mb f****r internet paketi kullanıyordum. Firmadan memnun kaldığım tek nokta da başvuru işleminde kağıt kürek uğraştırmadan telefonda nfc varsa direk telefon üzerinden hallolmasıydı işlemlerin. Nitekim hızlı şekilde başvuruyu yaptım hizmet 2 gün sonra açıldı ve gıbırnet'e geçmiş oldum.

    Bundan sonra şov başladı. Akşam 18:00'e kadar vaadedilen hızları sorunsuz verebilen firma akşam 18:00-24:00 arası resmen can çekişiyor. Böyle bir can çekişme yok ama 2 ile 50 mb arasında sürekli dalgalanma var. Ayrıca ping falan komple gidik online oyun asla oynayamazsınız ayrıca film vs internet üzerinden kesinlikle izleyemezsiniz. Bununla ilgili 1 hafta gözlem yaptıktan sonra destek kaydı açtım. Hat değerleriniz güncellenmiştir dedi kapattılar. Tekrar açtım kaydı tabi sorun devam edince suçu benim üstüme atıp uzun bir paragrafla geçiştirip kapattılar. Bu şekilde ittir kaktır 1 ay sabretmenin neticesinde değişen hiçbir şey olmadı ve benim şartel de attı. Temmuz ayında gelecek muhtemel devasa zammı da düşününce gidip altyapı sahibinden 2 senelik internet başvurusu yaptım ve ertesi gün kurulumum yapıldı. Bu aralıkta internetsiz kalmayayım diye gıbırnet e iptal dilekçesi göndermedim. Daha sonra kurulumum yapıldığında 9.06.2023 günü sabah 9.13 dolaylarında dilekçemi kendilerine ilettim. Firma iptal söz konusu olunca cidden kendinden geçiyor. Sadece dilekçeyi işleme almaları için akşam saat 19.00 a kadar bekledim ve çeşitli kanallardan sordum. Sonunda işleme aldık dediler ve sadece bu cümleyi yazdılar wp üzerinden.

    Modem kiralık olduğundan gönderilmesi gerekiyordu tabi. Ben bu arkadaşlardan bir bilgilendirme bekliyordum modemi şu adrese şu kargoyla vs gönderin gibi. Bu işin normali budur yani. Ama 2 gün boyunca ses soluk çıkmadı kendilerinden. Bugün sabah itibariyle aradığımda modemi göndereceksiniz bize ulaşmadan faturalandırma kesilmez diyor hattaki arkadaş. Şimdi birincisi bu bilgiyi neden iptal dilekçesi işleme koyulunca karşıya iletmiyorsunuz illla biz mi soracağız. Bir ikincisi neden modemi size gönderecek olduğum halde arada geçen günler faturalandırılıyor? Normal olanı internetin kesilmesi ve modemin elinize ulaştırılmasıdır. Ama 2 kuruş için onu da fırsata çevirmişler. Üstüne bu arkadaşların herhangi bir kargo anlaşması yok. Siz ücreti kendiniz ödeyip modemi gönderiyorsunuz. Bunu ben daha önce hizmet aldığım hiçbir firmada görmedim. Sonuç olarak sırf bu arkadaşlardan kurtulmak için modemlerini bugün kargoladım gitti.

    Şimdi sözün özü arkadaşlar bu firmanın başka firmalarla arasında 2 kat fiyat farkı olmasının sebebi tabiki var. İsimden başlayacak şekilde tasarlanmış hem de. Ben 200 küsür aylık vermeyeyim derken modemi aktivasyon ücreti cart curt 300 liralık oldum. Ve akşamları ne oyun oynayabildim ne film izleyebildim FİBER ALTYAPIDA. 3 senedir türlü firma kullandım aynı altyapıda böyle bir rezalet yaşadığımı hatırlamıyorum.Zaten bakır altyapıda olsam interneti muhtemelen whatsappdan mesaj atma dışında kullanamazdım. Fiyatı iyiymiş ya bir şey olmaz diye bu firmaya gelecek arkadaşlara net önerimdir. 2 katını verin başınızı ağrıtmayın. Para vermek gerçekten bunlarla uğraşmaktan kolay. Hiç internetim olmasa bunlardan alacağım hizmetten kötü durumda olmam. Aşağıdaki testler bir gün içinde toplamnda 4-5 saatte internetin gidip geldiği hızlar ve pinglerdir. VARIN SİZ DÜŞÜNÜN.

    GIBIRNET GERÇEKLERİ! Yanından yöresinden geçmemeniz gereken İSS.


    GIBIRNET GERÇEKLERİ! Yanından yöresinden geçmemeniz gereken İSS.


    GIBIRNET GERÇEKLERİ! Yanından yöresinden geçmemeniz gereken İSS.


    GIBIRNET GERÇEKLERİ! Yanından yöresinden geçmemeniz gereken İSS.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nirvana08 -- 12 Haziran 2023; 11:13:16 >







  • iptal talebini ilettiğiniz andan itibaren 24 saat içinde faturalandırma durur ve sms ile aboneye bildirilir btk kuralı. İptal talebiniz aldık faturalandırmanızı durduruyoruz 5 gün içinde iptal edilecektir vs diye.


    9.06.2023 günü sabah 9.13 dilekçe gönderdiniz, yani 10 haziran için hiçbir faturalandırma yapamazlar.


    tüm wp yazışmalarını ve dilekçenizin pdf'si ile tth'ye başvurun, kullanmadığınız günler için faturalandırmayı ve modem iadesi içinde kargo ücretini size ödettilerse bunları alırsınız geri. kargoya ödediğiniz ücretin faturasını veya ekstreyi ekleyin.


    size çıkarılacak son fatura olması gereken Mayıs ayı ve 5 günlük haziran kullanımı olacaktır. 36 günlük 120/30 * 36 = 144TL




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerPC -- 15 Haziran 2023; 13:43:57 >
  • Kargo dışındakilere katılıyorum. Modemi aboneye teslim eden kimse esasen tekrar onun teslim alması lazım. Modem iadesiyle aboneyi uğraştırıyorlar. Abone olurken sorun yok ama iptal ve geçişte sorun yaşanıp, süreçler uzayabiliyor. Kargo ücretini karşılayanlar genelde yeni abonelik ve geçişte karşılıyor. Bunu için zorunluluğu yok, bir nevi promosyon gibi aboneyi çekmek için.

    Aynı şekildede modem iadesi veya iptal formunun gönderilmesinde de kargo ücretini karşılama zorunluluğu yok. Hele ki düşük fiyattan hizmetten verenlerin , maliyet bakımından düşünüldüğünde bence haklılar. Sorunlu hizmet aldıktan sonra fiber veya vdsl olmasınında manası kalmıyor. Senin de dediğin gibi sorun çözülmüyorsa en iyi çözüm iss değiştirmek.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lady-Of-Ice -- 15 Haziran 2023; 23:23:52 >
  • Hocam Telekom un yeni tarifeleri gördün mü?

    https://forum.donanimhaber.com/turk-telekom-her-seye-zam-yapti-asgari-ucretle-beraber-yeni-zamlar--156113867


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 2 senelik taahhütü aldım benlik mesele yok

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • nirvana08 kullanıcısına yanıt

    Onu diyorum, sorun hayra vesile oldu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açık netti bence ya baştan boşa gıbıra bulaştığıma pişman oldum sadece

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • nirvana08 kullanıcısına yanıt

    Türknet, millenicom, oris ve netspeed i merakla bekliyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • +1 uzak durun GIBIRNET firmasından. 2 gündür aboneliğimin iptalini gerçekleştiremiyorum. İlgisiz ve kurnazlık üzerine iş yapan bir firma.

  • Lautreamont kullanıcısına yanıt
    Başka issye (örn. Superonline ) geçiş başvurusu yapsanız onlar halletmiyor mu bu işleri. İptal ettiğinizde bir de yeni iss ye kurulum ücreti ödersiniz. Yanılıyor muyum?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • alibaba A kullanıcısına yanıt

    dsl veya tt altyapısıysa evet. sıfırdan kurulumlarda ücret bazılarında var bazılarında yok.

  • PowerPC kullanıcısına yanıt
    Gıbır zaten ttnet altyapısı. Eğer internet kullanmaya devam edecekseniz zaten bir başkasına geçeceksiniz. Çoğu ttnet altyapı ücret ödemezsiniz kapatma ile uğraşmamanız gerekir. Superonline a geçince superonline da ilk kez geçişlerde kurulum ücreti alınmaz diye belirtmiş. Acaba iptal işini kullanıcıya mı bırakıyor?

    Ben yakın zamanda DSL bağlantımı Turknet ten Milennicom a aktardım. Her şeyi Milennicom halletti.

    Fiberdeki bu kiralık modem mevzuudan dolayı iş karışık olabilir.

    O da ayrı bir rezillik. İsteyen kendi modemini kullanabilmeli. BTK bu işe bir el atsa olur aslında : )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibaba -- 18 Temmuz 2023; 20:51:17 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • alibaba A kullanıcısına yanıt

    sol fiber den hizmet sağlamıyor sadece dsl hizmeti var. kendi altyapısından fiber veriyor onunda dsl le alaksı yok. yani siz tt fiberseniz sole taşıyamazsınız. iptal edip sol fibere başvuracaksınız.

  • PowerPC kullanıcısına yanıt
    Çocuğumun oturduğu evde hem beyaz hem sarı fiber mevcut. Şu an beyaz olandan ttnet altyapı ve modemi ile gıbırnetten hizmet alıyor. SOL e geçiş için başvurursak iptalle biz uğraşacağız diye anlıyorum. Kötüymüş

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • alibaba A kullanıcısına yanıt

    evet doğru anlamışsınız.

  • nirvana08 kullanıcısına yanıt

    son durum nedir ne yaptınız?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.