Şimdi Ara

Ghostbusters 26.07.2016 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
90
Cevap
0
Favori
3.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Film sinemada izlenecek bir film değildi. Hikaye çok basitti. Uzatmak için saçma sapan şeyler koymuşlar. Gitmeyin bence biz öylesine gittik sinemaya o yüzden çok koymadı

    Ayrıca 2. filmi de çıkacak büyük ihtimalle, zemini hazırlamışlar çünkü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 6 Ağustos 2016; 0:22:54 >
  • film kötü bir film değildi ön yargıyla bakmayın o eski havayı zaten yakalamaya imkan yok film esnasında eski oyuncuların arada gözükmesi çok iyi olmuş.
  • Şehir efsanesi haline gelmiş GB3 ü beklerken sadece kadınlardan oluşan bir ekibi gördüğümde hayal kırıklığı yaşamıştım. Ama çok iyi kurtarmışlar. Tam olması gereken gibi bir yeniden uyarlanma olmuş. Eski karakterlerde yer yer ufak roller verilmiş. Komedi unsuru iyi harmanlanmış. Eski filmlerle kıyaslamak anlamsız. O kadro efsaneydi. Her hareketleri, her mimikleri gerçekciydi. Zaten adlarınıda altın harflerle yazdırdılar. Biraz daha fazla rol verselerdi seyirciler eski kadro ile yeni kadrıyu kıyaslayaıp yeni kadroyu yerin dibine sokarlardı. İyi bir film oldu. Umarım devamıda gelir. Çok güzel başladılar. Hiç sevmediğim Melissa McCarthy yi bile çok sevdim.
  • Filmi izledik, izlemesek daha iyi olurmuş. 2016'nın vasat hatta çöplerinden biri olmuş az-çok beklediğim gibi. Film bize herhangi bir şey vermediği için bari karakterlere bakalım diyoruz. Chris Hemsworth bu filmde olmasa da olurmuş, filme herhangi bir katkı sağlamamış. Başroldeki hatunlara bakıyoruz, hepsi birbirinden itici ve klişe. Film klasik Amerikan espri ve durumlarını bir kez daha önümüze sunmuş. Bunlara gülen kalmadı diye biliyorum. Ghostbusters 2 ekibinden biri hariç -2014'te hayatını kaybetmiş maalesef- diğer 3 eski başrol oyuncuları bu filmde kısa sahnelerle serpiştirmişler ancak farklı karakterler olarak. Son derece anlamsız buldum. Bu arada Ghostbusters 1-2'de yer alan ve kendisini daha çok Alien serisinden tanıdığımız Sigourney Weaver'ı bu filmin sonlarında kısa birkaç sahnede görüyoruz ancak yine farklı bir karakter olarak. Tamamen anlamsız işler.

    Şahsî fikrim kesinlikle izleyip de boş yere vakit kaybetmeyin. Giden zamana yazık.




  • İzlerken acayip sıkıldım.Bazı detaylara hiç değinmemeleri çok kötü olmuş.Öncesi olan bir film çekiyorsunuz ve bunu insanlara biraz hatırlatmanız gerekiyordu.Zaten eski oyuncuları başka karakterlerle oynatarak iyice dağıtmışlar.
  • yazık edilen bir film olarak vefat etti.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet amma abartmış kötü diye. Ben beğendim valla.


    Çok fazla olumsuz eleştiri aldı film ama ben beğendim. Önceki seride tabi ki ciddiyet falan biraz daha fazlaydı. Bu filmde eğlence ve komedi biraz daha fazla. Filmdeki her şeyi sürekli o seriye göre kıyaslamak saçma bana göre. Önceki seri gibi olsaydı ondan farkı kalmayacaktı.

    Gerçekten çok komik sahneler vardı, izlerken baya güldüm. Özellikle son sahnelere doğru daha iyiydi. Hayaletler biraz çocuksu gözüküyor ama sonraki filmde onu düzeltirler sanırım. Son sahneye göre bi sonraki filmin geleceği belli.
  • Ben beğendim çok iyi vakit geçirdim cgı efektlerde yerli yerinde oyunculuklar iyi ,kötü eleştiri eden çok şey bekliyordu sanırsam benim notum..10/7
  • Ünlülerle filmi kurtarmaya çalışmışlar ama olmamış. Ben de pek beğenemedim. Hayal kırıklığı yaşatan filmlerden biri.

    Mesela efektlere değinelim. Filmin başındaki sahnede evi tanıtan eleman odadan kaçarken merdivende asılı kaldığı sahnede ekranın etrafına yeşil renkte efekt vermişler. O kadar acemice iş olmuş ki, sanki sanpchat efekti gibi kamera hareket ettikçe kamerayla birlikte ilerliyordu. Bu bence bu devirde artık kabul edilebilecek bir hata değil. Filmde zaten anlayamadığım bi tutarsızlık var. Bazı efektler acemi işi gibi, bazıları çok detaylı hazırlanmış. Acaba filmin o lakayt havasına uygun bilerek mi yapılmış anlamadım. Çok da kafa yormaya gerek yok aslında film absürde yakın komedi aksiyon olmuş.

    Ama belki de yapılmak istenen buydu. Biz eski filmi ilk heyecanıyla izelyenlerden olduğumuz için kıyaslıyoruz ister istemez. Yukarıdaki eleştirilerim eğer bilerek yapıldıysa eğer ortaya eğlenceli bir film çıktı denilebilir.

    Yorumlarda artılanan mesajlara bakınca kısmen de olsa hedeflediği kitleyi yakaladı diyebiliriz. Beni sarmadı ayrı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • lanet olası pupuler kulturun , paranın altında ezilmiş bir efsane daha... Şu iğrenç şişko kadını (melisa mccarty) neden oynatırsınız oda ayrı bir muamma kadının o koca gıdığını , löp löp yaglarını gördükçe midem bulanıyor.Abi eski adamların oğulları bir araya gelsin mesela.Ciddi film çekilsin yahu 3-4 tane salak kadın bir araya gelmiş , salakça haraketler falan böyle off abi konuştugum gibi yazamıyorum küfürlü yazmak istiyorum.İğrenç oyuncular iğrenç yönetmenler iğrenç film yapımcıları.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.