Şimdi Ara

Ghost in the Shell: Stand Alone Complex - First Assault Online

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Ghost in the Shell: Stand Alone Complex - First Assault Online



    Arkadaşlar merhaba. Bu oyun hakkında konu aradım forumda ama bulamadım. Eğer konu varda ben farkedemedim ise yönetici arkadaşlar bu konuyu silebilirler.

    Oyunu mutlaka bir çoğunuz biliyorsunuzdur ama henüz denk gelmeyenler için; oyunu online fps/shooter, anime, aksiyon etiketleriyle tanımlayabiliriz.

    Oyun betada iken sanırım 10 TL gibi bir ücreti vardı ama artık ücretsiz ve işin güzel yanı paralı içeriğe(de) sahip olsa bile kesinlikle p2w değil; level atladıkça oyun için para (gp) kazanıyorsunuz ve ihtiyacınız olan tek şey bu parayı silaha ve silah geliştirmelerine harcamak.

    Grafikleri online ve ücretsiz bir oyun için oldukça yeterli; silah çeşitliliği fazla, vuruş hissi oldukça iyi. Karakter skill ve silah geliştirmeleri son derece detaylı...

     Ghost in the Shell: Stand Alone Complex - First Assault Online



    Karakterler;

    Oyun takım oyunu üzerine kurulu ve iki takım mevcut; Ghost A ve Ghost B. Oynayacağınız karakterlere ''Ajan'' adı verilmiş ve her ajanın kendine has bir yeteneği mevcut; kısaca bahsetmek gerekirse görünmezlik; nano-jel zırh, koldan atılan füzeler, ısı sensörü, siber asker, hyper depar, tarayıcı drone bunlardan birkaçı.
    Size başlangıçta bir ajan seçme hakkı ve daha sonra bir kaç seviye atladığınızda iki ajan daha seçme hakkı veriliyor. Sonrasında ise kazandığınız oyun içi para ile pazar yerinden ajan lisansı alarak diğer karakterleride açabilirsiniz.


    Silahlar;

    Karaktere özel yetenek gibi karaktere özel silah yok, herkes bütün silahları kullanabiliyor. Başlangıç için M4A1 (Assault Rifle) ; MP5-V5A (Submachine Gun) ve L118A-S1b (Sniper Rifle) size verilen silahlar. Envanterinizde bulunan silahları F1,F2 ve F3 tuşlarına set şeklinde bağlayabiliyorsunuz ve maç içerisinde öldüğünüzde respawn olana kadar bu tuşlara basarak istediğiniz seti seçebiliyorsunuz.
    Geriye kalan silahlar ise pazar yerinde satılıyor fakat fiyatları oldukça yüksek, seçimin dikkatli yapılmasında fayda var.
    Ayrıca pazaryerinden farklı olarak her oyun bitiminde kazandığınız tecrube puanı ile yeni silahlar açılıyor ve bu silahları ''açılan silahlar'' sekmesi altına düşük bir oyun içi para ile aktive ediyorsunuz.

    Oyun Modları;

    Oyunda şu an için 3 adet mod var; takım ölüm maçı, imha ve terminal fethi. Takım ölüm maçını anlatmaya gerek sanırım... İmha CS'den aşina olduğumuz ''bomba'' temasını esas alıyor. Terminal fethi ise takımların belirli bölgeleri sayı gelene kadar ellerinde tutma/savunma esasına dayanıyor; eski Unreal Tournament oyuncularının ''Domination'' modu dediğini duyar gibiyim...

    Serverlar; Lag, Ping Durumu;

    Doğu Avrupa ve Batı Avrupa serverları oldukça iyi durumda; ben fiber hattım olmamasına karşın max 40ms ping ile oynuyorum, lag yok, oyundan düşme, donma söz konusu değil... Server'a girdiğinizde hızlı dal'a basarsanız direk sizi bir oyuna atıyor ve oyun sonunda game mod ve harita için oylama mevcut. Özel maça tıklarsanızda oyuncuların kurduğu oyunları görüyorsunuz, hatta tek bir tıklama ile kendi odanızı ve kurallarınızı bile yaratabilirsiniz.

    Son olarak;

    Oyun uzun süredir betadaydı ve ben herkes işin kurdu olmuştur diye yüklemeye çekiniyordum ama oyuna alışma süresi sadece 2-3 saatimi aldı ve şimdi çatır çatır adam vuruyorum. Umarım yeni oyun modları, yeni haritalar ve karakterler ile sürekli güncel tutulan bir oyun olurda bizde tadını çıkarırız... Oyunu yaklaşık 20 saat kadar oynadım, eğer aklınıza takılan bir nokta var ise yardımcı olmaya çalışırım.

    Bu da oyunun Steam'deki tanıtımı;

    İnsanoğlunun en ölümcül askerinden bile daha güçlü, daha hızlı ve daha tehlikeli: İnsanoğlunu ve geleceğin Japonya’sının neonlarla aydınlatılmış sokaklarını korumakla görevli, yapay olarak güçlendirilmiş elit bir askeri güçten oluşan Section 9'un üyesisin.

    Toplum bu yeni teknolojiyi hemen kabullendi ve bu da onları kötü niyetli süper-hacker'ların hedefi haline getirdi. Siber terörizm evrim geçirdi, bu yüzden sen de geçirmelisin! Kendini insan üstü işler için geliştirip, yürüyen bir silaha çevirirken insanlığın ötesini keşfet. Stratejik saldırıları koordine et, düşman silah sistemlerine sız ve SkillSync ile siber yeteneklerini müttefiklerinle paylaşarak saldırıları gerçekleştir! Shirow Masamune'nin "The Ghost in the Shell" çizgi romanı temel alınarak yapılmış "Ghost in the Shell: Stand Alone Complex" eserinden esinlenmiş bu takım oyununu kaçırma.

    İnsanoğlu Silah Haline Geldi: Son teknolojiyle sayesinde insan kabuğundan sıyrıl ve ölümlülüğün sınırlarını aş. Isı hedefli drone'lardan, kurulabilir taretlere, term-optik kamuflajlara ve kızıl ötesi görüşe kadar uzanan siber yeteneklere sahip farklı ajanlardan biri olarak savaş.

    Senkronize Saldırı: Diğer Section 9 ajanlarıyla siber yetenek paylaşmanızı sağlayan gelişmiş teknolojiyi kullanarak, sistematik olarak düşmana saldırın. SkillSync sayesinde akıllı bir şekilde savaş yapabilir ve gelişmiş savaş stratejileri sayesinde gerçekçi bir savaş alanı deneyimi yaşayabilirsiniz.

    İnsanoğlu Korunmasız: Yıl 2030 ve Japonya halkı, kötü niyetli siber teröristlerin toplumu yozlaştırma saldırılarına karşı korunmasız durumda. Section 9'a katıl ve Cyberpunk akımını başlatan ve bir çok bilimkurgu filme öncülük eden "Ghost in the Shell" dünyasına adımını at.








  • En sevdiğim FPS'lerden biriydi ama 6 Aralıkta kapatılacakmış .
  • wakari_mayo kullanıcısına yanıt
    kim diyor :D
  • wakari_mayo kullanıcısına yanıt
    oyunu ilk başında ön yükleme metodu ile millete sattılar , daha sonra oyunu mmofps olarak yayınlayıp ücretsiz olarak piyasaya sundular. Aradan pek zaman geçmeden oyuna paralı şeyler koydular daha sonra bunları kaldırdılar. Şuan oyunu oynasanızda tat alamazsınız cunkı herşey bedava
  • bide oyun kapanıyorsa boşuna karakter kasmayalım. Bu tarz bi oyun biliyormusunuz ona başlayalım ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.