Şimdi Ara

Gezilecek Yerler - Gezi Rehberi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • * Site Adı: Gezilecek Yerler

    * Site Adresi: http://gezicini.com

    *Açıklama: Gezilecek Yerler - Seyahat Rehberi - Tatil Yerleri


    Türkiye’nin en önde gelen turistik merkezleri için bir başlangıç noktası burası. Kentin merkezinden biraz uzaklaşıp tatil beldelerine yol aldığınızda, kendine has kişiliği izmir ile Ege’nin en güzel kasabaları ve köyleri sizi bekliyor. gezilecek yerler Altın rengi kum plajlar, turkuaz mavisi deniz, nefis koylar ve plajlar, enfes lezzetler, şahane butik oteller sizi karşılar. izmir Telaş ve koşuşturmadan uzak Ege’nin en güzel tatil yörelerinden Çeşme’ye, Alaçatı’ya, Karaburun, Kuşadası, Foça, Urla ya da Dikili’ye gidin, Efes, Selçuk ya da Bergama’da tarih mirasları görün.


    İzmir`de birçok ilçelerinin gezilecek yerlerin tanıtıldığı en geniş kapsamlı sitesidir izmirin. İzmirde gezilecek doğal yerler, tarihi mekanlar, izmir etkinlikleri, doğal mekanlar, restourantlar, ve daha sı da birçok yerin tanıtımı hakkında bilgiler vardir. gezilmeye değer birçok yeri ile hem ruha hem de göze hitap etmektedir. izmir İster seyahat amaçlı ister konaklama amacı ile yolunuz düştüğünde gezip de görmeye değer birçok yeri olduğunu unutmayın ve büyük bir şehir olması nedeni ile öncelikli olarak görülecek yerleri belirleyin.İzmir’de gezilecek yerler listemiz ile gezi listenizi kolaylıkla oluşturabilirsiniz.

    Yazı Başlıkları

    Gezilecek Yerler - Gezi Rehberi


    İzmir’de Gezilecek Yerler Listesi

    Türkiye’nin batısında yer alan İzmir, Ankara ve İstanbul’dan sonra ülkemizin üçüncü büyük kenti konumundadır. Çok eski uygarlıkların tarihi miraslarını bıraktığı İzmir, sıcak insanları ve fuarları ile de dikkat çeken sahile kıyısı olan bir liman şehridir. Ege denizine kıyısı olmanın verdiği avantajla güzel plajları, turistik mekanları, sanatsal etkinlik ve konserlerle hem yaşamak hem de turist olarak gezmek için ender şehirlerden biridir. İklimsel yapı olarak yazları aşırı sıcaklığın olmadığı ve kışlarında aşırı soğuklarla insanları üşütmediği orta termal bir iklime sahiptir.


    İzmir, bir hafta sonu şehir kaçamağı veya tatil yapmak isteyenler için tercih edilebilecek en güzel seçenektir. İzmir’i hedef belirlemeksizin gezmek, uzun palmiye ağaları altında yürüyerek şehri turlamak elbette bir seçenektir. Ancak daha kısa zamanda daha güzel mekanları görebilmek belli gezi noktaları belirlemek ve bu liste uyarınca gezmek az vakitte daha çok izmir etkinlik güzelliklerin toplanmasına ve seyahatten keyif alınmasını sağlayacaktır. https://gezicini.com/izmirde-gezilecek-en-guzel-yerler Sizler için belirlediğimiz İzmir’e gelipte görmeden gidilmeyecek, ister günübirlik gezilecek yerler ister uzun bir İzmir gezisi için İzmir’de gezilecek yerler şunlardır;


    Gezilecek Yerler - Gezi Rehberi




    İzmir’e seyahat etmek isteyenlerin https://gezicini.com olarak en başta gezmeleri gereken nokta Konak meydanıdır. Turistik mekanların birçoğu bu meydanda toplanmaktadır. İzmir’in saat kulesi, sahil boyunca uzanan kordon boyu, Konak Yalı Cami, birçok hediyelik eşyanın satıldığı Kemeraltı çarşısı, sanatseverler için İzmir Resim ve Heykel Müzesi, Basmane Tren Garı, İzmir Atatürk Evi ve Müzesi gibi görülmesi gereken yerler İzmir Konakta yer almaktadır. Akşam gün batımını kordon boyunca yürüyerek geçirmek, Konak Vapur iskelesine binerek Karşıyaka’yı turlamak size tavsiye edeceğimiz öneriler arasındadır.

    İzmir Saat Kulesi








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.