Şimdi Ara

Gezi Blogu Biz Yollarda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gezmeyi ve yazmayı çok seven bir çift olarak insanlar da yol göstermek isteyip açtığımız Gezi Blogumuz gitmekten keyif aldığımız harika diyebileceğiniz Gezilesi yerlerden,Pahallı otellere çokca para ödemekten sıkıldıysanız bulduğumuz sıcak otel fırsatlarından ve ona duyduğum aşka dair hislerimden bahsedeceğim..

    Gezmek insanın ruhuna terapi gibidir.İnsan doğası gereği doğaya her zaman ait kalacak ve bir süre evde kaldığında bunalıma girmektedir.Bizler de sizlere yardımcı olarak gerçekten gezip görmeniz gereken yerler hakkında samimi bilgiler yazacağız.Bir yere gittiğiniz de ödeyeceğiniz fiyatlardan orada gördüğümüz muhteşem manzaradan bahsedeceğiz.Aynı zamanda bunları forumlarda yada başka yerlerde bulduğumuz Sıcak fırsatları yakalayarak yapmayı planlıyoruz ve bu fırsatları her zaman sizlerle de paylaşacağız. O zaman birlikte gezip eğlenmeye var mısınız ?

    Bir de dünyanın belki de en güzel duygusu olan aşka dair deneme yazıları..Ona karşı hissettiklerim.Aşkı hissettiğin de yaşayacakların ve özgün aşk şiirlerinden bahsedeceğiz.Birbirimize bazen söyleyemediğimiz aşk cümlelerini yazılarımıza dökeceğiz.Sende aşkını anlatmak ister misin ?







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.