Şimdi Ara

Getz'e Ses Sistemi Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler herkese, geçtiğimiz hafta 2006 model Hyundai Getz marka araç aldım. Ancak ilk hissettiğim eksiklik ses sisteminin yetersizliği oldu. Aklımda iki fikir var.

    Birincisi kapı hoparlorlerini değiştirip büyütmek. Bunu yaparsam verim alır mıyım? Ve hangi ürünü tavsiye edersiniz ayrıca hoparlorlerin ebatı nedir bilginiz var mı?

    İkincisi ise ses sistemi dizmek. Ama bunun için de çok para harcamak istemiyorum ortalama 600₺ civarı ayırıyorum. Bunun için de gene hangi ürünleri tavsiye edersiniz? Yardımlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkürler :)







  • Bende de getz var ve
    Gecen sene ki uğraşılarım bu topicde
    Bir göz gezdir aklına yatarsa sen de benzer bir şeyler yapabilirsin

    https://forum.donanimhaber.com/sadece-biraz-bas-istiyorum--116711877#118763727
  • 600 tl ye kadar pek bise olacagini sanmıyorum.belki ikinci el alirsaniz.sistemin sonu yok.getz aracima subwoofer koymadan biraz bas sesi alayim dedim. Getz deki kapilar bence pek uygun degil.kolonlar bas versede baslar dolgun olmuyor.belki yalitim yapilirsa bu olabilir. Bir kere kapi kolonundan bas isi pek tat vermez.ben pioneer teyp 13 cm on pioneer kolon 17 cm arkaya sony kolon taktim gene bas yok.gittim 20 cm jbl bas ile 2 kanal pilippo po 990 amfi aldim o zaman bas sesi oldu. Beklentiye dayali nasil bise isterseniz ona gore secim yapmak lazim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.