Şimdi Ara

Gereksiz araç kullananlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
2.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • gordüğüm kadarıyla herkesin haklı tarafi var.

    25 yıldır araba kullanıyorum. eskiden bayan şöförler kurallara uyan, sakin kullanan bundan dolayı problemli görülen şöförlerdi. şimdi onlar da trafikte hırt, maganda erkek şöförlere benzediler. bazı sonradan görmeleri var ki, araba kullanmayı doğru düzgün bilmez ama altında yüksek ve büyük araba olur, o büyük arabayla manevra yapamaz, olmadık yerlere park eder, trafiğin canına okur, pişkin pişkin, umurunda da olmaz. herşeyi kendinde hak görür.

    ama elbette tek sorun bayanlar değil, herşeyi onlara yıkamayız.

    ankaralıları çok fena gömmüş bazı arkadaşlar ve galiba haklı tarafları da var. her geçen gün daha kötü oluyor. ama hala istanbuldan fersah fersah iyiyiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ülkenin anlayış ve empati durumları kalmamış :) Beyler ufak mevzulardan kolay parlayıp genele sövüyorsunuz, gereksiz bir hararet oluyor.

    Öncelikle konudaki kadını ele alalım, belki yeni öğreniyor ve öğrenmek için uzun kısa fark etmeksizin trafiğe çıkıyor olamaz mı ? Kimse ilk gaza bastığında rallici olmadı :) Kocasının parasıyla yada kendi çabasıyla alması kimseyi ilgilendirmez, bu mevzu ayrı saçma yani beyler siz zenginleşince evlendiğiniz kadına araba almaz mısınız ? :)

    Konu fazla kadın odaklı olmuş, acemi sürücülerin erkek kadın fark etmez trafikte daha dikkatli ve özenli olmaları gerekir.

    Biz erkekler olarak emin olun kadınlardan daha felaket şeyler yapıyoruz, trafikte makas bizde, en ufak mevzuda parlayıp magandalık yapmak bizde, tuhaf modifiyelerle diğer insanları rahatsız etmek bizde, yollarda kadın sürücü görünce sıkıştırmak taciz etmek bizde vs vs uzar gider beyler...O sebeple kendimizi sütten çıkmış ak kaşık görüp, kadınları bu kadar gömmek doğru değil...Bulunduğumuz platformun büyük çoğunluğu erkek olduğu için kolay gaza geliyoruz fakat sakin...




  • ithal arabalara % 100 -200 vergi getirilmesi gerekir.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.