Şimdi Ara

GERÇEKTEN İSTEMİYORSANIZ TIP YAZMAYIN!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
3
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu da benim foruma amme hizmeti yazım olsun.

    Eğer gerçekten istemiyorsanız, gönlünüzde tıp yoksa, hele ki parası için, aile baskısı dolayısıyla vs. kesinlikle tıp yazmayın.

    Bu dünyada birçok meslek sevmeyerek yapılır, ama tıp asla. Burada puan düşürmeye felan çalışmıyorum, size bahsettiğim şey, bundan tam 5 sene önce tıpa girdim. Beyaz önlük törenindeki fotoğraflarda mutsuzdum yani, durumu anlamışsınızdır, gönlümde tıp yokken, tıp yazdım. Parası iyi dediler, garanti meslek dediler, aç kalmaz dediler, doktor ol da bize bak dediler.

    Ama bunları umursamayın, şuanda sizin tercihlerinizi etkilemeye çalışanlar (ben dahil), meslek hayatınıza atıldığınızda yanınızda olmayacaklar.

    Ben hatamdan döndüm yine, ucuz yırttım denilebilir. Ağır depresyona girdim, intihar muhabbetinden ötürü ailem psikiyatriye götürdü. Antidepresan kullandım, beynim b*k oldu o dönemde. Sonra ise tekrar hazırlandım, ve şuan çok iyi bir yerde mühendislik okuyorum, en baştan beri gelmem gereken yerdeyim.

    Siz benim kadar şanslı olmayabilirsiniz, belki 2. bir şansınız olmayacak. Ama şuan burayı okuyorsanız benden şanslısınız ve istediğiniz bölümü seçmek için 18 veya 19 yaşındasınız.

    Dipnot: İyice araştırmadan hiç seçmeyin.
    Dipnot2: Puan düşürüyor vs. diyenler varsa buyursunlar yazsınlar, ondan sonra kimse beni uyarmadı demesin. Game of Thrones sezon finalinde White Walker'ların kralı elini kaldırdığında, eli siyah olduğu için aklım direk kadavraya, ve o iğrenç anılara gitti. Hala daha o iğrenç psikolojiden kurtulabilmiş değilim. GoT bile izleyemedim yani rahatça.

    Kalın sağlıcakla. Uyarıldınız.







  • hocam okuduğunuz tıp hangisiydi ve şu an hangi ünide hangi mühendislik okuyorsunuz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TohtorNeBilir -- 1 Temmuz 2015; 21:52:15 >
  • ss atmadan inanmayız.
  • Karistirma milletin aklini bir sekilde okunur yazabilen yazsin valla.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok geçmiş olsun.
    bazı insanlar hassas olabiliyor.
    bizim ilçede 45-50 yaşlarında bir amca var.
    tıp okurken psikolojisi bozulmuş.
    şimdi sokak köpekli bir evde kalıyor.
  • cok dogru bır yazı hayrına upluyorum herkes görsun benım de yıllarım gıttı baskalarının gıtmesın. dogru tercıh hayat kurtarır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.