Şimdi Ara

Gerçekler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar hepimiz bu sınav için deliler gibi çalışıyoruz. Bazılarımız çalıştı, bazılarımız da ilerleyen senelerde çalışacak. Ancak bu çalışmalar bir işimize yaramayacak. Bunu hepimiz biliyoruz, gerçeklerin de hepimiz farkındayız. Sadece sınava hayatsız gibi çalışarak hazırlanan insanlar bu ülkenin en büyük tehlikesidir. Sizden iki insan düşünmenizi isteyeceğim. Bunlardan birisi sürekli olarak sosyal faaliyetlere katılıyor, konuşma yeteneği iyi ve genel kültüre sahip birisi. Diğerinin tek vasfıysa sabah akşam test çözmesi. Bu iki insan da tıp istiyor ancak 2. kişi sınavı kazanabiliyor. Bu adam ileride doktor oluyor ama kendisine tedaviye gelen insanla 2 sohbet kuramıyor. Şahsen ben bunu yaşadım, acilde gittiğim doktor 2 kelimeyi yan yana getirmekten muzdaripti. Şimdi biz bunun için mi çalışıyoruz arkadaşlar? Bu insanların devlet bünyesinde çalışması engellenmeli. Bunun tek çözümü ise toplu bir başkaldırıdır. Orangutan kadar beyni olmayan ve yazdıklarımı anlamayan insanlar aynı şekilde devam etsin. Benim gibi gerçeklerin farkında olan ve hak edenin hak ettiği yere gelmesini isteyen arkadaşları ise atılıma davet ediyorum. Ben üniversite okumamaya karar verdim. Babamın arsasını satarak insansız kara araçları sektörüne giriş yapacağım. Benim gibi nitelikli insanlar da bu sisteme boyun eğmek yerine bir şeyler yaparsa bu sistem değişmek zorunda kalır arkadaşlar. Direnin, üretin ve gelişin. Üniversite sınavına yıllarınızı harcayağınıza kendinizi geliştirerek sevdiğiniz işi yapın.







  • Sınava hayasız gibi çalışarak kendisini geliştiren insanları bu sistemde yok eden orangutan kadar aklı olmayan insan zerrecikleri sadece vatan haini değil, insanlığın en büyük düşmanıdır. Bu insan zerreciklerinin aldığı her nefes, tükettiği her ürün Dünya için tehlikedir. Bu insan zerreciklerinin ülkeye verdiği zarar bütün terörist organizasyonların bir araya gelip yapacağı bir saldırıdan daha fazladır. Hem insanlığın hem Dünyanın en büyük tehlikesi olan bu insan zerreciklerinin normalde Orangutan kadar olmayan beyinleri kendilerinin doğal seçilim ile elenmesini sağlayacakken bu sistem yüzünden hayatta kalmışlardır.
  • bu forumdaki orangutan muhabbeti sıkmaya başladi artık
  • Birileri yine tıp kazanamamış
  • arsanı satıp uzaya yatırım yap işe yarasın
  • yine birileri tıp kazanamamış
    kardeşim madem bu kadar açık görüşlü, sosyal, aktif bir insansın, şu ana kadar yaptığın şeyleri söyler misin lütfen
    ben senin yerine söyleyeyim hiçbir şey..
    Zuckerberg, bezos gibi adamlara hiçbir şey altın tepside sunulmadı. kendilerine inanıp bir şey uğruna gittiler. sizin gibi insanlar da ordan burdan yardım beklesin, daha çok beklersiniz
    (bu mesaj eğitim sisteminin kusursuz olduğunu desteklemez)
  • isminin hakkını veriyosun
  • Sen de
  • FantomİçinF kullanıcısına yanıt
    Saysam bitmez, saymasam insanlar inanmaz. Ben size bir şey demiyorum, köleliğe devam.
  • sayamayacak kadar çok şey denemiş, çabalamış adam dhye gelip trollbaba nickiyle bize gerçekleri anlatıyor
    say hadi say dinliyoruz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.