Şimdi Ara

Geometrisiz Hukuk Fakültesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar lise 4 tm öğrencisiyim bu sene dersaneye felan gidiyorum fakat geometriyi bi türlü halledemedim temel vasatın bile altında güvender kolay geometriyi felan aldım yine de fayda etmedi bende umudumu kestim artık hukuk fakültesi tm2 ile aldığı için geometri %8 etkiliyormuş galiba mat 2 den 38-39 net yaparım diye düşünüyorum edebiyatta aynı şekilde fena değil 48-49 gelir ondanda coğrafyada yine 19-20 gelir ama geometride 0 ım bu yüzden lys geometri kasmamayı düşünüyorum [en azından mat2 ve edebiyat tam anlamıyla bitti diyene kadar] hal böyle iken bu şartlar altında ilk 15 bine girme şansım nedir ? ygs türkçe 33-34 mat geosuz 27-28 [en azından ygs geosu için kolay çıkan 3-4 soru oluyomuş onlar yapmak amacıyla ygs konusu olan 3-4 kek konuyu bulup onlara çalışıp geçmiş yıllardaki sorularını çözmeyi düşünüyorum en azından mat 1 netim 31-32 yi bulsun sosyalde yine 33-34 geliyorr sizce zor mu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • up



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beache -- 12 Kasım 2013; 20:14:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mezun olup savcı olsan bir vurulma olayında merminin hangi açıyla vücuda girdiğini geometrisiz nasıl hesaplayacaksın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muhsinsezal

    Mezun olup savcı olsan bir vurulma olayında merminin hangi açıyla vücuda girdiğini geometrisiz nasıl hesaplayacaksın

    ....ing the system

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geometrisiz olur ama niye bu kadar uğraşasın ki. 15 Geometri yapsan bile sana fayda ki yapılabilecek seviyede. Şunu söyleyeyim TM de farkı açan her zaman LYS 1 sıanvı oluyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: keiraknightley

    Geometrisiz olur ama niye bu kadar uğraşasın ki. 15 Geometri yapsan bile sana fayda ki yapılabilecek seviyede. Şunu söyleyeyim TM de farkı açan her zaman LYS 1 sıanvı oluyor.

    kardeş temel hiç yok e ben diğer derslerden konularıda tam anlamıyla bitirmedim bitirsem kesinlikle başlardım ama şu ana dersleri tam anlamıyla halletmeden geometriye geçmek benim için büyük aptallık olur kanaatindeyim ama geometrisiz de ne kadar iyi olabilirim orasını bilmiyorum tabi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LYS 1 Önemli diyorum bak :D . Sonra keşke geometride çalışsaydım dersin. Yavaştan başla derim. Geçen sene YGS ye kadar geometriden anlamayan ben hırslandım YGS LYS aralığında geometriyi adam akıllı öğrendim. Bu senede üstüne koydum baya . Vakit geçmeden başla. Al en kolay kaynakları başla derim 15 yapsan yeter sana
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.