Şimdi Ara

Genpadan verilen yeni (swap) cihazlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar

    bende genpazedeyim

    3 ay önce eşim için gold' tan aldığım sıfır iphone 5, 32 gb, white cihazımı kapanıp bir daha açılmadığı için servise bıraktım, birkaç gün sonra yeni (swap) cihazla değiştirildi, alabilirsiniz dediler, cihazı aldım, 15 gün sonra bu cihazın ekran camından sağ üst köşesinden bastırınca tıkırtı gelmeye başladı, hatta bu kısım sanki yerinden biraz çıkmış gibiydi, 21.03.2014 te cihazı genpa servise bıraktım, görevli bayan 1 saat sonra cihazı alabileceğimi söyledi, beklemeye başladım hakikaten cihazınız yenisiyle (yine swap tabi) değiştirildi mesajı geldi, cihazı aldım ama bu sefer iyi bir incelemeye kararlıydım, açtım ve incelemeye başladım, ekrandan ses geliyormu falan diye, sağına soluna bakarken üst köşede metal kısmında ezik gördüm, tırnakta takılıyordu, görevli bayana gösterdim ve bu cihazı kabul etmeyeceğimi bildirdim, oda onayladı ve telefonla biryeri aradı ve cihazın zedeli olduğunu ve başka cihaz varmı diye sordu, sonrasında elimizde başka cihaz yok beklemeniz gerekiyor dediler, beklemeye başladık 28.03.2014 te yine swapla değiştirildi mesajı geldi, teslim almaya gittim ve yine aynı manzarayla karşılaştım bu sefer yan tarafta zede var, ben açıkçası bu swap cihazların 2.kalite, defolu veya elde kalmış ürünler olduğunu düşünüyorum, genpa servise mail attım ve durumu bildirdim, onlar yapacak birşey yok apple bu şekilde gönderiyor demişler, sizce ne yapmalıyım 20 gün bekleyip para iadesi isteyebilir miyim? yoksa mecburen bu defolu cihazı kabulmu edeceğim ? biraz uzattım kusura bakmayın.







  • Bende aynı şikayetle vermiştim telefonu. Gelen swap cihazda arkasında tırnaktan büyük ve hafif derin bi çizik vardı kameranın yanında. Birşey demedim ve aldım cihazı. Duyduğuma göre bu cihazlar refurbished cihazlarmış.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alo 175 'i aradım swap cihazı kabul etmek zorunda değilsiniz, size birerbir kutulu açılmamış cihaz vermek zorundalar dedi, ilaveten 20 iş günü sonra yeni cihaz verilmezse genpa teknik servise postaneden iadeli taahütlü para iadesi istediğinize dair dilekçe gönderin dedi, sonrası zaten tüketici mahkemeleri.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gyrdnr -- 1 Nisan 2014; 8:19:46 >
  • up
  • eskı bır anım geldı onume 3g telefonu degısımden aldık swap tabı tıtresıme gecıren tusun ıcınden kirpik boyunda kıl çıktı bu ne dedım bunlar kutusuz olabılıyor vs dedıler saçma sapan işler bır arkadasımın da pıl degısımde 3gs nın kapagını çatlatmıslar adam evde farkettı tabı iş işten geçti kvk desenız o da rezalet ama swap tabı başlıbaşına apple ın saçma uygulaması ne yazıkkı mümkün oldugunca öyle kullanmak lazım bu tur cıddı arızalar dışında
  • bugün itibariyle mahkeme sürecini başlattım, hayırlısı inşallah.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.