Şimdi Ara

Genpa teknik servis ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 28.07.2010 da telefonumu genpaya verdim defalarca e-mail attım aradım ama sürekli değişim kararı verildi yurt dışından telefon gelmesi bekleniyor diyor.

    Arıza Tanımları Tüm Bilgilerin (Backup) Sil. Riski Kabul EDILDI
    Telefon kapalı, İç-Dış IMEI Kontrol Edilemedi
    Hafif Çizikler var
    Ekranda/Ön Camında Çizikler Var
    Durum Cihazınız merkez servisimize gönderilmiştir. Lütfen daha sonra tekrar kontrol ediniz.
    Tamir detayı Test OK
    Son işlem tarihi 06/08/2010

    Siteden giriş yapınca da böyle yazıyor.3 ay olacak neredeyse.Yasal olarak ne gibi haklarım var dava açabilir miyim bilgisi olan var mı ?



  • servis süresi 30 iş gününü geçtiği için bedel iadesi isteme hakkın doğmuş. TSHH'ne uğrayıp bilgi alabilir ve müracatını yapabilirsin...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 11 Ekim 2010; 22:41:52 >
  • thhye başvur haklı olduğun için davayı kazanırsın
  • Nokia turkiye ile görüş para istiyorum de.ç Onlar ilgilenmezse kaymakamlığa git.
  • Cihazın faturası varsa para iadesi isteyebilirsin.Eğer yoksa mecbur bekleyeceksin.Moralini bozmak istemem ama benim n70 içinde değişim çıkardılar.Sonra yurt dışından aynı ürünü gönderecekler dediler,dedim nasıl olur n70 üretilmeyeli 2 sene oluyor.Diğer ülkelerde (teknoloji olarak daha geşilmemiş olarak anladım ben) hala satılıyor palavrası yaptılar.Bu arada her gün arıyorum tabii nokia yı.Velashılkelam en sonunda üst model demeye başladılar.Oda n73 oluyor...Toplamda 4 ay sonunda n73 yolladılar kutusuz mutusuz.bende aldığım gün onu satıp 5800 aldım...İşin kesinlikle genpa ile değil.Onlar açıkcası üzerine düşen görevi yapmış değişim kararı vermiş.İşin kötü tarafı değişimler nokia da yurt dışından karşılanıyor.Samsung ta öle değil.Tecrübeyle sabit.Telpa kendi stoğundan veriyor...Allah sabır versin.Her fırsatta nokia yı ara tavsiyesinde bulunabilirim...
  • değişim onayı almışsa cihazın beklemekten başka çare yok ancak para iadesi istiyosan hakem heyetine yada tüketici mahkemesine başvurup direk ücret iadesi talep edebilirsin. Ayrıca nokia biraz sorunlu bi firma bu konu haricinde şöle bi durumda mevcut mesela cihazda kronik bi sorun var ve cihazı defalarca servise gönderdiniz telefon birebir değişim yapılmıyor sadece anakart değişimi yapılım aynen telefon eski kasasıyla müşteriye teslim ediliyor bu konuda samsung kullananlar avantajlı teknik destek nokiadan daha iyi en azından 3 defa aynı arızadan servise giren telefon birebir değişim yada model yoksa muadili ile değişim yapılıp müşteriye sunuluyor.
  • Kardeş Nokia yı ara. Oradan sallayacaklar önce değişim yapılır falan diye. Bakma her tür yalanı söylerler .diler şsizler. ( Hiç kimse kusura bakmasın. O kadar Nokia yetkilisi ile görüştükten sonra kanaatim budur. Ne kadar işe yaramaz yalancı sahtekar var ise orada. )
    SEnin şu an TC yasaları önünde para isteme hakkın var ve firmanın bunu reddetme hakkı YOK. 31 inci iş gününde senin borun ötmeye başlar, köpeğin olmak zorundalar o süreden sonra. Ama tabi hayırsız köpek anca sahibini ısırır Nokia çalışanları da o hesap.

    Çözüm olmadı mı?

    Daha sonra iadeli taahütlü bir ihtarname göndereceksin. Artık Genpa mı KVK mı neresi ise. Ürünüm şu kadar süredir serviste para iadesi istiyorum diye.

    O ihtarnameye taahüt süresi içinde cevap vermek ZORUNDALAR. Ama evet ama hayır. Cevap evet ise ne ala.

    Hayır ise bağlı bulunduğun kaymakamlığa git. Orada Tüketici Hakem Heyeti var. Onlaryardımcı olur. Lehine karar çıkacağı kesin ama 3 ay sürecek ama paranı alacaksın. Sonrasında da THH kararı ile tazminat davası aç adilere. Servisteki 3 ayın ve 3 aylık THH sürecinin faizini ve yaşadığın maddi manevi sorunların yüzünden tazminatını da al.




  • arkadaşım bu konuda genpa ile işin yok senle Nokia ilgilenebilir. Nokia'yı ara durumunu anlat baktın seni sallamaya çalışıyor bağır çağır yaptırt dediğini illa bir çıkar yol buluyorlar ama. Ayırca hayatımda Genpa kadar saçma sapan bir garanti firması görmedim. 6500slide telefonumu vermiştim genpa ya garanti için teknosa aracılığyla daha önce 2 kere kvk 1 kere de teleservice e gitmişti ve genpaya'da 4. gönderişim olduğu için değişim veya para iadesi hakkım vardı durumu ne oldu diye aradığımda cihazın değişmediğini ve para iadesi yapmıyacaklarını söylediler. Niye diye sorduğumda servise ilk gönderişimmiş!!! Anlattım durumu bizle ilgili değil Nokia'yı arayın dediler bende aradım Nokia'yı ve konuştuğum kişi bana tamir işleminin bittiğini değişimi yapamayacaklarını söylediler bir de dalga geçer gibi bir dahakine artık dedi!! bende sinirlendim kapattım telefonu. telefonumu yarın almaya gidicem teknosaya ama yeni bit telefon aldım samsung Wave.. Nokia alıcaktım sırf bu olanlar yüzünden almadım bir daha da almam. Böyle sorumsuzluk olmaz...




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.