Şimdi Ara

GENPA SERVİS SONUCU YARDIM !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ARKADASLAR YAKLASIK 10 GUN ONCE IPHONE 3GS 16 GB CIHAZIMI GENPA YETKILI SERVISE VERDIM SORUNLARIMI YAZDIM VE BUGUN GENPA NIN SITESINDEN URUN HAKKINDA SU SONUC GELDI

    Garanti Durumu: Garanti devam ediyor
    Şube: Teknik Servis ( Ankara - Necatibey )
    Arıza açıklama: ŞEBEKE SORUNU MEVUT CİHAZ KENDİ KENDİNE RESET ATIYOR ŞARJI %10 SEVİSYESİNE GELDİĞİNDE KENDİLİĞİNDEN KAPANIYOR EKRANDA KORUMA BANDI VAR ARKA KAPAKTA ÇİZİKLER VAR ŞARJ ÇEVRESİ ÇATLAK Tüm Bilgilerin (Backup) Sil. Riski Kabul EDILDI İç-Dış IMEI Kontrol Edildi
    Arıza tanımlama: Tüm Bilgilerin (Backup) Sil. Riski Kabul EDILDI;İç-Dış IMEI Kontrol Edildi
    Durum: İşlemler tamamlandı (Teslim alınabilir)
    Onarım deta
    yı: Ciha
    z Değiştirildi

    SIMDI CIHAZ TAMAMEN MI DEGISTI YOKSA SADECE ICINDE VEYA KASASINDA MI DEGISIKLIKLER OLDU? EGER TAMAMEN DEGISTIYSE SIFIR KUTUSUNDA MI YOKSA KUTUSUZ MU?

    DURUM HAKKINDA YARDIMCI OLURSASINIZ COK SEVINIRIM ..







  • Kutusuz degisim cihazi verecekler. Yani sifir degisim cihazi alacaksiniz.
  • bazı arkadaşlar garanti neki çok işe yaramıyo deselerde genpanın bugüne kadar kimseyi yarı yolda bıraktığını görmedim taki adamar 3gs yi bile değişim yapabiliyolar telefonu ne zaman almışdın ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alendarr

    bazı arkadaşlar garanti neki çok işe yaramıyo deselerde genpanın bugüne kadar kimseyi yarı yolda bıraktığını görmedim taki adamar 3gs yi bile değişim yapabiliyolar telefonu ne zaman almışdın ?

    TAM 2 YIL OLUCAK 25 NISANDA 5.1 YUKLEDIM SURUM SONRA SORUNLAR CIKTI BENDE GITTIM VERDIM ARKA KAPAKTA SARJ YUVASININ ORDA CATLAK KENDILIGINDEN OLUSMUSTU ONU SOYLEMEDIM AMA SONRADAN AKLIMA GELDI ,COGU 3G VE 3GS LERDE BU SORUNDAN DOLAYI DEGISIM OLDUGUNU DUYMUSTUM .

    ZATEN STOKLARINDA MEVCUT HEPSI ..
  • Ben de 3G 16GB'i TR ye geldigi gun almistim, 23bucuk ay sonra wifi bozuldu, 4 gun icinde sifir cihaz verdiler.

    Sonra 25inci ayda falan yeni verilenin ekraninda ufak bir sorun olmustu, onu da 1 gun icerisinde ucret talep etmeden yaptilar (dusunun garantisi bitmisken)
  • genpa ıle gorustum cihaz tamamen sıfır,teslım alabılırsınız dedıler .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alendarr

    bazı arkadaşlar garanti neki çok işe yaramıyo deselerde genpanın bugüne kadar kimseyi yarı yolda bıraktığını görmedim taki adamar 3gs yi bile değişim yapabiliyolar telefonu ne zaman almışdın ?

    sizin görmemeniz yarı yolda bırakmadıkları anlamına gelmez maalesef.Çok okudum konularda genpa hakkında.
    ama arada böyle güzel işleride var tebrik etmek lazım o ayrı
  • evet tebrık etmek lazım ,bırazda sans dıyelım buna sımdı aldım cıhazı yedeklerımı gerı yukluyorum ıns sıkıntı ceken arkadaslarında yuzu guler ;)
  • Aynen genpa bu durumlarda cok iyi 2 cihazimida(3gs ve 4) genpadan aldim 4S almayi dusunursem yine genpadan alirim
  • arkadaşlar çünki apple genpaya iyi davranıyor, ve genpada bize iyi davranıyor, nokia zamsung gibi ürünlerde firma sıkıntı çıkardığı için servisleride sıkıntı çıkarıyor, objektif düşünürseniz anlarsınız türkiyede olsakta apple'ın faydasını görüyoruz genelde hep değişim oluyor
  • Ben iphone 4 umu 3 defa garantiye gonderdim yetkili ariza giderilmesse cihazi degisime gonderecegim dedi. Acaba yine ip4 mu verirler yoksa :bir ust modelinimi?
    cunku cihazim ip4 16 gb ve piyasada ip4 16 gb yok gibi .....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olayın genpa ile alakası yok, bu APPLE'ın vermiş olduğu hizmet. Yedek parça üretmediğini ele alırsak yazılımsal harici tüm arızalarda değişim söz konusu oluyor. Bende bir müşterimin iPhone 4 ünü şarjı çok çabuk bitiyor + şarj tutmuyor diye garantiye gönderdim cihaz değişim oldu.
  • ama gerçekten kabul edilebilir yetkililer tarafından görülen bir arıza var ise cihaz değişim olur arıza yetkili tarafından görülmezse değişim olmaz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sas34

    Ben iphone 4 umu 3 defa garantiye gonderdim yetkili ariza giderilmesse cihazi degisime gonderecegim dedi. Acaba yine ip4 mu verirler yoksa :bir ust modelinimi?
    cunku cihazim ip4 16 gb ve piyasada ip4 16 gb yok gibi .....





    Tapiki iphone 4 verirler adam 3gs i buluyolarda iphone 4 ümü bulamıyacaklar.
  • Stoklarında kesınlıkle cıhazlar var bundan suphenız olmasın ,

    bu arada gecen gun genpadan aldıgım sıfır cıhazda bır sorun var 3gs sım kart gormuyor yazılımsal mı yoksa donanımsal mı ? sım kart yuvasına bastırdıgım zaman kendıne gelıyor sadece orda mı sorun yok sım kartımda mı cunku bıraz eskı bı sım kart ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.