Şimdi Ara

Generali kasko nasil?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar kasko firmalarindan teklif aliyorum 2750 tl civari cikiyor ,generali de ise 2000lira bandinda bu firmadan memnun olan olmayan fikir beyan edebilir mi?



  • Satın alınan kasko poliçesinde verdikleri taahhütleri müşteriyi mağdur etmeden yerine getiriyorlar mı, bir kaza durumunda muhattap bulunaniliyor mu gibi sorular var aklımda. İnternette Generali Sigorta hakkında şikayetler okudum. İnsanlar mağduriyetlerinden ve firmanın ilgisiz davranışlarından şikayet etmişler. Sizin bu konuda tavsiyeniz var mı?
  • Bir çok şirketin acenteliğini yapıyoruz arzu ederseniz alternatif şirketlerden de fiyat araştırması yaparak uygun bir teklif çalışarak profesyonel analiz yapabiliriz



    Öncelikle tüm şirketlerin prim kontrolünü yaparak fiyat / hizmet karşılaştırması yapabiliriz



    mahir@iltaysigorta.com veya whatsapp destek 05417827812
  • Generali sigortanın nasıl olduğunu ben de çok merak ediyorum. Bilenler yorum yazarsa bizim için bilgilendirici olur.
  • Merhabalar
    generali sigortanın da acenteliğini yapmaktayım dilerseniz sizlere fiyatlandırma yapabilirim herhangi bir sıkıntı yaşamayacağınız bir şirkettir.
    saygılarımla
  • RuSH86 R kullanıcısına yanıt
    Sorunuz çok spesifik neyle kıyaslıyorsunuz neye göre iyi mi kötü mü ona bakmak gerekir prim / hizmet ile kıyaslayabilmek adına diğer şirketlerin verdiği teminatların primlerin ve hizmetlerin kıyaslanması gerekir arzu ederseniz irtibat bilgilerimiz aşağıdadır.



    https://www.iltaysigorta.com/kasko-sigortasi.html
  • İltay Sigorta İ kullanıcısına yanıt
    Satın alınan kasko poliçesinde verdikleri taahhütleri müşteriyi mağdur etmeden yerine getiriyorlar mı, bir kaza durumunda muhattap bulunaniliyor mu gibi sorular var aklımda. İnternette Generali Sigorta hakkında şikayetler okudum. İnsanlar mağduriyetlerinden ve firmanın ilgisiz davranışlarından şikayet etmişler. Sizin bu konuda tavsiyeniz var mı?
  • Generali Sigorta çok fazla kasko poliçesi düzenlediğimiz şirketlerden biri. Bazı araçlar için süpriz şekilde oldukça uygun fiyatlar veriyor. Sonrasında sorunsuz hizmet de alabiliyorsunuz. size bir kaç tavsiyem olacak. Kasko yaptırırken şu sorunların yanıtından emin olun;
    *bulunduğunuz şehirde aracınızın yetkili servisi ile kasko yaptığınız şirket arasında anlaşma var mı? Poliçeniz yetkili serviste mi anlaşmalı serviste mi hizmet almak üzere düzenlemiş?
    *Orjinal yedek parça desteği sunuyor mu?
    *cam değişimini de kapsıyor mu?
    *ikame araç hizmeti ne kadar?
    *araç lpg.li ise lpg teminatı ne kadar yazılmış?
    *aracınız yüksek bir model ise anahtarın arızalanması durumunda teminat ne kadar yazılmış?
    *ihtiyari mali mesuliyet(imm) ne kadar verilmiş? Asgari 100.000 tl düzenlenmesini tavsiye ediyorum. İMM, karşı tarafa ve 3. şahıslara verilecek maddi ve manevi zararların karşılanması için verilen teminattır.
    Daha fazla bilgi ve desteğe ihtiyaç duyarsanız her zaman 0541 874 74 78 numaralı hattan arayarak ve Whatapp üzerinden ulaşabilirsizin.




  • RuSH86 R kullanıcısına yanıt
    Generali sigorta ile acentelik ilişkimiz olmadığı için olumsuz bir şey yazmam etik olmaz ama mağdur olan kişiler ile karşılaştım





    https://www.iltaysigorta.com/sigorta.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.