Şimdi Ara

★ General Mobile GM 9 Pro ★ ANA KONU ★ Android Q Beta Kayıtları başladı! (377. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.818
Cevap
89
Favori
320.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 375376377378379
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bandogge

    https://www.youtube.com/watch?v=o5njMlxgRxE&feature=youtu.be

    Pişmanlığın / Fiyaskonun / Hüsranin Telefona dönüşmüş hali GENERAL MOBILE

    Telefonun dahili belleğe yazma hızı 15 küsür MB'dan, 0.17 MB' a düşmüş 2 yılda.. Telefonu 2 yıl kullanıp yazma hızı düşen var mı arkadaşlar? Androbench uygulamasıyla test edin. Eğer bu da kronik bir sorunsa resmen çöp satmışlar bize..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafayareset.exe -- 17 Kasım 2020; 16:4:38 >
  • ★ General Mobile GM 9 Pro ★  ANA KONU ★ Android Q Beta Kayıtları başladı!

    1 yıllık cihazda durum bu, diğer cihazım 2 yıllık ancak yanımda olmadığı için yapamıyorum testi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bandogge kullanıcısına yanıt

    Benim cihaz da 19 aylık, senin değerlere yakın

  • Sifre

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ★ General Mobile GM 9 Pro ★  ANA KONU ★ Android Q Beta Kayıtları başladı!

    12/2018 den beri kullanıyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • e devletten tüketici hakem heyetine başvuruyorum ancak belge ekleme sayfasına geldiğimde dosyaları pdf olarak eklediğim halde boyutlarıda 50 kb yi geçmediği halde lütfen önce yüklenecek dosyayı seçin uyarısı alıyorum. defalarca denedim hep aynı uyarıyı veriyor. bunla karşılaşan varmı sebep nedir anlamadım. online başvuran arkadaşlar özelden genelden bilgi verebirlirse çok memnun olurum.

  • Beyler 19 aylık gm9 pro serüveni bitti. Xiaomi note 9s ile hayata devam. Karşı tarafın sürekli sesin robot gibi geliyor söylemleri the end. Herkese iyi forumlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neyro61 -- 23 Kasım 2020; 10:11:48 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • neyro61 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güle güle kullan hocam. Darısı kurtulmak isteyen herkese.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 23 kasım 2020 cihazlara güncelleme verilmedi. General mobile firmasının genel müdürü cihazlarımız güncel diyerek youtubede haber yapıyor ama sunucuya daha önce verilmiş sorulardan başka yada bir kullanıcının sorusunu iletmiyor insan avlama kekeleme manığı ile satışta insanları cezbetmek için yapmış oldukları yalan beyanlar ile insanları kandırıp cihaz satışı yaparak, vermiş oldukları taahhüt yerine getirmekten her zamanki yalanları olan driver probleminden güncelleme verilmediğini belirtmiş ancak pandeminden önceki 6 aylık sürede neden aylık güvenlik güncellemesi vermediğini açıklamamıştır. Para kolay kazanılmıyor ve bu şirket işe yaramayan planlı eskitme taktiğini kullanarak insanların cebinden üç beş kuruşu alarak hem zarar vermekte hemde milli servete zarar vermektedir. Yerli milli diyerek insanların duyguları ile oynayıp bir yerlere gelme çapasında olan ama şimdiye kadar bir çaba görmediğimiz bir firmadır. GM 9 Pro kullanıyorum ve bunu bana satmak için hem satıcının hemde vermiş oldukları reklamlardan esinlenerek aldım ama aldığım için bin pişmanim. Şubat 2019 yılından beri kullanıyorum ve toplamda vermiş oldukları güncelleme sayısı 1 ana sürüm 2 aylık güncelleme. MUzaffer beye soranız sorun google ve Android one programında madem böyle bir sorun var diğer ONE cihazları nasıl güncelleme alıyorlar diye sormazlar mı ? Buradan Generak mobile firmasının yalan beyanlarda bulunup cihaz satışı yaparak insanları kandırma ile bir yere gelemeyeceğini belirtmek istiyorum ve rekabet kurumuna şikayet etmekten başka bir çağre olmadığını düşünüyorum.





  • Bandogge kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim.

    Şöyle bir açıklama yapayım, telefon konusunda çağ atlamadım :) Değişen şu oldu; daha kararlı bir telefon, kamera biraz daha kaliteli ve hızlı ve en önemlisi aramalarda ses kalitesi / ses gitmeme sorunları yok.

    Çok daha iyileri sizlerin olsun.

  • 25 Kasım 2020 General mobile firması hala güncelleme vermedi. Müşteri hizmetleri yalan atmakta çığır açmış bulunmakta. 5 Eylül 2019 tarihinden beri arge ekiplerinin çalıştığını ve en kısa sürede verileceğini belirten müşteri hizmetleri, yalancılıkta çığır açan sözleri ve ifadeleri ile bir markanın ne kadar boş ve işe yaramaz bir firma olduğunu bizlere göstermektedir. GENERAL MOBİLE ürünlerini KULLANMA, TAVSİYE ETME. ★ General Mobile GM 9 Pro ★  ANA KONU ★ Android Q Beta Kayıtları başladı!  Şirketin en tepesindeki kişiden tutun en alt kademede ki çalışan kişi bile yalanlar ile boğulmuş durumdadır. UMARIM BATARSIN GENERAL MOBİLE. ★ General Mobile GM 9 Pro ★  ANA KONU ★ Android Q Beta Kayıtları başladı! 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pasa86 -- 25 Kasım 2020; 16:23:28 >
  • neyro61 kullanıcısına yanıt
    Ben de 9s düşünüyorum hocam 2k civarı düşer mi diye bekliyorum. Ama düşecek gibi de durmuyor. Eldeki 2 yıllık GM i satip üzerine ekleyerek alicaz artık bir şekil.

    Siz GM i satip mi aldiniz hocam , öyleyse kaça sattınız, fırsat olmadı hiç letgoya falan hiç bakamadım kaça gidiyor acaba ? Ya da gidiyor mu , alan var mıdır ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bandogge kullanıcısına yanıt

    Ben biraz pahalıya aldım. Türk telekom bayisinden telefonuma 1350tl verdiler. 11 taksitle aldım. Aylık 360tl. Peşin veremeyeceğim için taksite bağladım benim için daha uygundu.

    Ama sizler varsa telefon için ayırdıgınız paranız. Let go dan satın 1300-1400 civarı üzerini tamamlayın internetten alın. Güzel telefon.

  • Ben 1700 den ilana verdim cihazı bu donanım bundan aşşağı verilmemeli şu zamanda, zira o paralara doğru dürüst giriş seviyesi bile yok...

  • 21 Mayıs 2019'dan beri kullanıyorum.

    Kendi orjinal yazılımı var.

    Hiçbirşey ekleme çıkarma yapmadım.

    İçinde program ve oyun dolu.

    Bir kere TIK demedi. Bir kere FORMAT atmadım.

    Zamanında 1.500 TL altına almıştım. O zamanlar kupon veriyordu General Mobile sitesinden almıştım.

    Ben çok memnunum.

  • neyro61 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam biraz pahalıya gelmiş, ama başka çare yoksa da yapacak şey kalmıyor. Ben de nakit alamiycam doğrusu, kredi kartindan taksitli avans çekmeyi düşünüyorum. 1300-1400 gibi GM gitse bir o kadar da avans çeksem , sanırım bende bir 9s alabilirim. Sonrasinda 160- 180 gibi geri ödemesi olur aylık.
    Kafamda böyle bir plan var bakalım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mcebi001 kullanıcısına yanıt
    Hocam sattığıniz zaman bize de haber verin. Ne kadar sürede kaç liraya gitti, fikir verir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bandogge kullanıcısına yanıt

    Ok..bilgi veririm

    Bu akşamdan ...

    ★ General Mobile GM 9 Pro ★  ANA KONU ★ Android Q Beta Kayıtları başladı!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bandogge kullanıcısına yanıt

    Ben tekirdağ/çorlu dayım. Burada telefonu almadan telefoncuları gezdim ne kadar verirsiniz diye, anlamsız fiyatlar var. Biri gm mi abi uzak durmak lazım dedi ama 700 veririm dedi. Bir diğeri arka üstteki bant yapışmış deliği sordu bu ani abi diye ★ General Mobile GM 9 Pro ★  ANA KONU ★ Android Q Beta Kayıtları başladı! (içimden sen anlamazsın) ama 1100 veririrm dedi. biri gm almıyoruz dedi ★ General Mobile GM 9 Pro ★  ANA KONU ★ Android Q Beta Kayıtları başladı!  sebebini tabiki sormadım. biri daha 700 verdi ama neyseki türk telekomdaki müdür biraz gönlü bol bir arkadaş mış işe de yaradı.


    Ha bu arada telefonu hem let go dan hem sahibinden satışa koymuştum 1 ay boyunca çok soran oldu ama 1100 tl ye kadar indim kimse almadı.


    Yani arkadaşlar piyasası bu bilginiz olsun. Ben birazda mayıs 2021 de garantisi bitecek hepten para etmez diye cıkardım elden. Herkese şimdiden daha iyileri nasip olsun, inşallah.





  • Birader bende senin gibi aynı tarihte aynı fiyata almıştım hatta garantinin bir kampanyası vardı bana bonuslarla beraber 1375e gelmişti Mayıs/2019 da.

    Peki hiç sorunum yok diyorsun ya; biri ile konusurken ağzını telefondan uzaklastırdıgında hiç karsı taraftan sesin gelmiyor diye uyarı almadın mı ?

    Ya da ne bileyim bir yakının, sesin çok boğuk geliyor sanki bir robot konuşuyor gibi bir uyar almadın mı ?


    Walla kardeşim beni her aramamda pişman ediyordu abi Allah aşkına şu telefonu değiş diye. Hani hiç sorun yaşamıyorum demen de ne bileyim yani...★ General Mobile GM 9 Pro ★  ANA KONU ★ Android Q Beta Kayıtları başladı! 

  • 
Sayfa: önceki 375376377378379
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.