Şimdi Ara

★ General Mobile GM 9 Pro ★ ANA KONU ★ Android Q Beta Kayıtları başladı! (346. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7.818
Cevap
89
Favori
320.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 344345346347348
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kaderim7 kullanıcısına yanıt
    Bu tarz konularda hakaret etmek çok yanlış herkesin kendi parası ve kendi tercihi sonuçta
    Ancak android one projesi bir telefondan güncelleme beklemek de insanların hakkıdır. Siz nasıl memnunsaniz aynı şekilde telefonda sürekli sorun yaşayıp üstüne güncelleme alamamasına başkalarının da tepki vermesi gayet doğaldır. Şahsen ben en çok güncelleme desteği vaad ettiler diye almıştım ama kısmet değilmiş.

    Memnuniyetle kullanıyor olmanıza gerçekten sizin adınıza sevindim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jammer1903 J kullanıcısına yanıt
    Gm8 forumunda kimse bundan bahsetmemiş hocam geldiğinin farkında mı değiller acaba

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaderim7 kullanıcısına yanıt
    Ben firmanın aylık güvenlik güncellemeri alacak taahhüdünü kendi sitesinde görerek aldım.
    Sitedeki resmin önceki durumu
    ★ General Mobile GM 9 Pro ★  ANA KONU ★ Android Q Beta Kayıtları başladı!
    Sitedeki resmin sonraki durumu
    ★ General Mobile GM 9 Pro ★  ANA KONU ★ Android Q Beta Kayıtları başladı!
    Farkına vardıysanız aylık güncellemeler ifadesindeki aylık kelimesi kaldırılmış.
    Ne kadar dürüstçe değil mi?
    Bu duruma ne diyeceksiniz?




  • Bandogge kullanıcısına yanıt
    Facebook grubunda paylaşmışlar en son kasım almış geçenlerde de aralık güncellemesi almış ss paylaşmışlar
  • Arkadaslar halarette bulunan ben degilim üstteki mesajlara bakarsanız duyarlilik adina sikayet edin bana cevap yazabiliyorsunuz. Hakaret edenlerede bi iki cümle kurun dürüstlügünüzden emin olsun herkes.
    Ben telefondan memnun olana da şikayetçi olanada birşey söylemedim bu güne kadar şimdide söylemiyorum.
    Lütfen kendini bilmez insanlara uyarida bulunun.

    Benim yazdiklarimdan cikan sonuc bana benim ilgilenmedigim görseller olmamali bu firmanin reklamina görseline aldanıp is yapana diyecek lafım zaten yok

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kaderim7 kullanıcısına yanıt
    Fikrinize katılıyorum. Ben şahsen forumdan max verimi almayı hedeflerim. Her ne kadar ilgim dahilinde konular olmasa bile işi bilen arkadaşlar eksikleri söyleyerek konuyu aslında ilgi çekici hale getiriyorlar. Ama ( kendimi de dahil edebilirim) orta ve alt düzey kullanıcıların bir cihazdan memnuniyetlerini belirtmeleri bu denli sonuçlar doğurmamalı. Kimse bunu haketmiyor. İşi bilen arkadaşlar yine eksileri söylesinler. Eksiklerin çözümü yazılım güncellemesi olacaksa ya da buna gerek kalmadan farklı alternatif yollar varsa onu da söylesinler. Şahsen ben memnun kalıyorum ve onlara teşekkür ediyorum. Normal bir kullanıcı da telefon hakkında olumlu fikirlerini belirtebilsin hemen onu fanboy ya da çalışan yapmayalım. çünkü onun gibi bi sürü insan da bakıyor bu foruma. Tıpkı her eleştireni başka firma çalışanı yapmamamız gerektiği gibi.
    Yazarken dikkatli olmaya çalıştım. İnanın bu yazı hiç bir şahsa yönelik değildir.
    Sağlıcakla kalın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurlukhayaleti -- 15 Nisan 2020; 2:38:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Cihazdan memnun olan ve olmayan her arkadaşa hepimizinde saygısı var. Forumda olsun sosyal medyada olsun şöyle bir durum gerçekleşiyor. Birkaç kullanıcı cihazlarında ortaya çıkmış bir sorun üzerinde mesajlaşırken örneğin: geciken deklanşör süresi, çağrı esnasında yeni çağrı geldiğinde önceki görüşmenin karşı tarafın yüzüne kapanması, vs. vs. uzatamayım işte bu sorunlar konuşulurken araya biri giriyor ve ama ben cihazdan çok memnunum diyor. Olay burada kopuyor güzel kardeşim memnunsan bizde çok sevindik güle güle kullan ama böyle bir konuşmanın sohbetin ortasında niye bunu söylüyorsun? Ortada bir sorun var çöüzm aranıyor ve sen çıkıp ben memnunum dersen firma çalışanı gibi anlaşılman çok doğal. Memnuniyetini böyle sorunlar üzerine yapılan, çözüm aranan sohbetlerin ortasında değilde başka zamanlarda dile getirirseniz firma çalışanı olarak algılanmazsınız.




  • mi a2 lite gurubunda bir arkadas sunu yazmıstı

    Android enterprise recommended cihazların 3 aydan eski güvenlik yaması kullanmaması gerekiyor.

    ve am bunun üzerine xıaomı 90.gün google ile ters düsmemek icin güvenlik yaması yollamıstı. General mobile anlasılan bu cıhazları ne pahasına olursa olsun bitirdi kafasında.
  • SYLAS S kullanıcısına yanıt
    General Mobile'ın hiçbir cihazı Android Enterprise Recommended programına dahil değil dolayısıyla böyle bir zorunlulukları yok.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • NemesiS_81 kullanıcısına yanıt
    mi a serisai nasıl dahil peki hocam
  • SYLAS S kullanıcısına yanıt
    Bu durumda Xiaomi'nin güzelliği diyelim. General Mobile hiçbir işi tam yapmadığı için androidone iş ortağı olmasına rağmen cihazlar enterprise değil :D

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bu ürünü babama almalımıyım sizce? Kendisi sadece WhatsApp ve Vodafone TV kullanıyor. Arada da resim çeker. Tavsiye eder misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gece çekimine dair bir kaç foto atarmısınız?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu gün her ne hikmetse teknosa diğer satıcılardan 100 tl daha aşağı bir fiyat ile stoklarını bitirmiş :) bir baktım epey.com da en ucuz teknosa görünüyordu 37 dk önce en son stok kontrolü yapmış site, hadi dedim bende bir kontrol edeyim ne göreyim koca teknosa stok bitirmiş, demek hala talep görüyor bu telefon ben babam için n11 de indirimli almıştım 1247 tl ye demek büyük ticaret siteleri istediklerinde indirimli satabiliyorlarmış, bir de bu telefonu eğer alacaksanız gidip de vodafone veya turkcell de almayın faturaya ek 1800 gibi bir rakama geliyor, biraz akıllı davranın peşin kredi kartınız ile alın size banka 12 ay a kadar vadeli olarak 140-150 tl gibi bir vade farkı ile taksite bölsün
  • Gereksiznickk G kullanıcısına yanıt
    Google playdan, carier servisi güncelle sorun düzeliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaderim7 kullanıcısına yanıt
    Buradaki bazı arkadaşlarda mantık fışkırıyor, çalışıyor ya ne istiyorsun. Arkadaşım ozman fabrika açılışı yapıp şöyle olduk böyle olduk böyle yaparız şöyle yaparız demeyeceksin. Verilen vaadleri yerine getireceksin ki müşteri bir dahaki sefere yeni cihaz aldığında bu firmayı tercih etsin. Sorunları ilettigimizde ilgilenilsin. Donanım iyi olsa ne olacak yazılım xda alınma çakma rom olduktan sonra senin verilerini çalan insan çok olur. Aşağıda ki soruna bak sana göre sorun değil ama bana göre sorun ben bunu 6 aydir yazıyorum kimse ilgilenmiyor verilen cevap şöyle aa öylemi oldu format atın düzelecek tamam attım olmadı bir daha at belki olmamıştır, biz düzeltmistik bu sorunu ama neden böyle yapıyordur ki yeni gunvellemeyi bekleyin 6 ay oldu hiç birşey yok. Ayrıca bunun manasının ne anlama geldiğini de bilemezsin dediğin gibi bilmiyorsun demek şu ben yazılımı Google den almadım size xda sitesindeki bazı programcıların yaptığı güvenli olmayan yazılımı aldım size verdim ama siz nereden bileceksiniz zaten sitemdeki rom dosyalarınıda kaldırdım. Güvenlik Allah'a emanet. Gm firmasına laf yok kiskaniyoruz ondan yapıyoruz değil mi ? Çünkü biz dış güçlerin oyuncağıyiz. Bazı şeyleri algilamaniz geç olacak ama isallah verileriniz çalınmazsa.
    ★ General Mobile GM 9 Pro ★  ANA KONU ★ Android Q Beta Kayıtları başladı!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Anneme telefon bakıyorum, facebooka girer internette gezer telefonla konuşur. Şarjı iyi giden günlük işlerde takılma yapmayacak fotoğraf video ve telefon görüşmesi konusunda sıkıntısı olmayan 1500tl civarı telefon önerisi olan var mıdır?

    Bende gm9pro var ama uzaktan konuşurken sesin gitmemesi hışırtılı video gibi bazı yazılım sorunları dolayısıyla annemin kullanabilmesi mümkün değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NemesiS_81 kullanıcısına yanıt
    İlginçmiş. Bende gm5plus vardi en azindan her ay yama veriliyordu. Artik iyice koptular o zaman. Zaten daha androidone cihazda cikarmiyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • y-prime Y kullanıcısına yanıt
    Realme 5i işinizi fazlasiyal görür.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pasa86 kullanıcısına yanıt
    hocam bunu yaşayan başka kullanıcılar var mı? ben edit ROM kullandığım in mac adresim doğru. stock kullanıp böyle olanlar ss alıp yazsa (imei silerek) iyi olur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 344345346347348
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.