Şimdi Ara

★★ General Mobile GM 5 Plus [ANA KONU] ★★9 Ay sonra Her tarafı sorunlu bir OREO Geldi ★★ (1552. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46.392
Cevap
229
Favori
1.711.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15501551155215531554
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dhretireduser


    quote:

    Orijinalden alıntı: -Arvelo-

    Telefonu ilk çıktığından beri takip ediyordum ama 2-3 aydır pek bakamadım konuya, son durum nedir? Şuan hala gidip alsam olacak sorunlar nedir?

    Okuyun..

    https://forum.donanimhaber.com/general-mobile-gm5-plus-sorunlar-cozum-onerileri-tek-ba--121370023

    hocam biraz okudum da.. aylardır istediğim telefon tasarım olarak donanım olarak ve fiyat olarak.. isteğim kaçtı doğrusu. gm nin kalitesini en iyi bilenlerdenim çünkü ailem olarak sayılabilecek ben dahil 5 kişi gmd gm elite 2 tane ve gm air kullandık hepsi berbat.




  • qazrfv kullanıcısına yanıt
    Sahte tabiki böyle bir cihaz yok. Sahte olması kötü olacağı anlamına gelmez tabiki, gm nin cihazlarıda çin üretimi fason cihazlar ile aynı. Garantisi vs. olmaz sadece, yedek parça bulamazsınız..
  • para sizin paranız, nereye harcayacağınıza kimse karışamaz. hoşunuza gittiyse alın tabiki, sorun çıkarırsa ilerde telpa da tamir ettirir 200-300 zararla satarsınız..
  • Belgarathh kullanıcısına yanıt
    Önerirler hocam normal... Heleki burda bir grup var Gmyi kötülüyorlar öle kötü bölekötü eyvallah sonra gidip bu frmanın garanti verdiği telefonları öneriyorlar. Bilmiyoruz artık amaçları nedir kendilerini gm yikötülemeye adamış samsung sony apple kullanan arkadaşlarla dolu burası :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Belgarathh

    E peki bu kadar kötü bir şirketi nasıl önerebiliyorlar yahu.. İnsanlar belki zar zor denkleştirdiği parasını buralara yatırıyor, yazık. Biri de çıkıp bunları öneriyor, hiç mi vicdan yok be kardeşim... Ayıptır, günahtır, şikayet etmek gerek..

    Telefonda da videolara bakıyorum nette, Huawei P9 lite ve gm 5 plus arasındayım gibi.. Volkan Manav çok övmüş P9 lite'ı.. 32 gb olsun demişsiniz ama P9 lite 16 gb olmasına rağmen kartla dahili hafızaya ek yapılabiliyormuş. Bugün yarın kara vericem artık..

    Bu cihazı alacağınızdan şüpheliyim, sürekli tavsiye isteyip duruyorsunuz bahane üretiyorsunuz..

    Telefon mu almak istiyorsunuz çok mu pimpiriklisiniz, o zaman buyurun bakın..

    Sağ taraftan tüm zamanları seçebilirsiniz..

    https://www.sikayetvar.com/telpa - 6588 ŞİKAYET %4 OLUMLU GERİ DÖNÜŞ..
    https://www.sikayetvar.com/general-mobile - 6530 ŞİKAYET %3 OLUMLU GERİ DÖNÜŞ..

    https://www.sikayetvar.com/delta-teknik-servis - 1257 ŞİKAYET %13 OLUMLU GERİ DÖNÜŞ..


    İçinizi rahatlatmak istiyorsanız buyrun okuyun, telefon soruyorsunuz, uygun olsun en iyisi olsun istiyorsunuz, Mi 5 öneriyoruz bir kamyon dolusu laf ediyorsunuz.. Gidin alın gm o zaman, ne diye birilerinin sizi ikna etmesini bekliyorsunuz..




  • Telefonla birinci ayımı doldurdum. İlk başlarda memnundum ama şimdi ne memnunum, ne de memnun değilim.

    - Şarj Sorunu: İlk haftalarda telefonun şarjı Wifi-Şebeke karışık, yarı yarıya parlaklık ile 6 saati zorluyordu. Ekranı en kısık parlaklığa aldığımda da 6,5 saati görmüştüm. Şimdi bırakın 5'i 6'yı 3 saat görsem göbek atacağım. Uykuya geçmeme sorunu başladı ve maalesef aç/kapa ile çözülmüyor cebimdeyken sürekli şarj yiyor meret.

    - Kılcal Çizik: Telefonlarımı hassas kullanan birisiyim ki eski telefonum Discovery'i kullandığım 2,5 yılda sadece 1 defa arka kapağı garanti kapsamında değiştirdim. Alalı 1 ay olmadan, bir cebimi sadece telefon için ayırmama rağmen lazer kesim denen kenar kısımları (özellikle üstü) çizik çizik oldu. Ayrıca ekranın sol tarafında ve flaş kısmında da parmak izi gibi görünen ama sert silmeyle ancak giden noktalar belirmeye başladı.

    Farklı kulaklık, ısınma, ekranda sararma gibi sorunlar yaşamadım şükür. Çizikler de pek sıkıntı değil kılıfsız kullanmanın sonucu diye geçiştirilebilir ama özellikle 2 haftadır şarj olayı gerçekten canımı sıkıyor. Muhtemelen Wifi/mobil veri açıkken uykuya geçmiyor ve güncelleme ile çözülmesi lazım, çünkü gece interneti kestiğimde bıraktığım şarjda alıyorum telefonu. Yoksa 900 liralık bir cihaz için hiç de tukaka denmeyecek performansı var telefonu gömmemek lazım.




  • Şaban Oğlu Şaban kullanıcısına yanıt
    pil yüzdenizde ki detaylı grafik veriyor uyku durumunu ordan anlaşılır... Ama buduruminternetle alakalı ise uygulamalarınızı birkontrol edinizderim aynı şekilde google senkronlarını
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oskurrr

    pil yüzdenizde ki detaylı grafik veriyor uyku durumunu ordan anlaşılır... Ama buduruminternetle alakalı ise uygulamalarınızı birkontrol edinizderim aynı şekilde google senkronlarını

    Zaten detaylı grafiklere sürekli bakıyorum, ekran açık ile uyanık çizgilerinin birbirleriyle uzaktan yakından alakası yok uyanık çizgisi sanki ekrandan taşarcasına hiçbir kesik olmadan ilerliyor. Uygulamaları kontrol edeyim muhtemelen arka planda telefonu uyutmayan bir uygulama vardır ama işin kötü tarafı uygulama tarafındaki pil analizinde sıkıntı çıkaran bir uygulama da görünmüyor. En iyisi biraz daha gelişmiş ayarları kurcalasam iyi olacak




  • Şaban Oğlu Şaban kullanıcısına yanıt
    Gsam veya AccuBattery kurun 2 gün takip edip kaldırın uyanık tutan uygulamayı. Normal şekilde kullanın ama telefonu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şaban Oğlu Şaban kullanıcısına yanıt
    Hocam uygulama interneti kullanıyor diyelim yada orda biruyuşmazlık cıkıyor ve sürekli tekrarlayan işlemler sıralaması başlıyorda sistem bunu direk uygulamaya yazmıyor.Nezamandan sonra böyle oldu onu düşünüp o sıralarda yaptıgınız bir ayardeğişikliği yada yeni uygulamavs düşünerek belki sonuca ulaşabilirisniz.
  • cihazın her şeyini gectim, arka kapak sapsarı oldu. Tam cinnet geçirmelik.

    Nasil beyazlaticam bu arka kapagi? İspirto vs denedim kısmen normale döndü ama hala sarı biraz.

    Var mi fikri olan?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • take a minute T kullanıcısına yanıt
    çamaşır suyuyla dene
  • take a minute T kullanıcısına yanıt
    O sıkıntı benim arka kapakta da mevcut. Çözüm bulan olursa haberimiz olsun
  • Merhaba Arkadaşlar
    Hattım Türk Telekom Busa da oturmaktayım
    Telefonum GSM üzerinden 3g veya 4.5G aktif olmuyor acaba sorun telefonadamı yoksa Türk telekom hatlarında mıdır?
  • Benim telefonun ekranında sarı leke oluştu. Açık renkli tonlarda bariz bir şekilde belli oluyor. Bunu servise götürsem değişim olur mu ? Bilgilendirir misiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moon Star Turkey -- 4 Kasım 2016; 8:52:29 >
  • Moon Star Turkey kullanıcısına yanıt
    ekranı değiştiriyorlar
  • kararınız gm5 den yana olursa ilerde burda tavsiye verenlerin kulaklarını çınlatma olasılığınız çok yüksek.. bunca şikayet varken bi daha düşünün huawei den zarar gelmez.. Bu cihazı tavsiye edenler ben yanıdm başkası yansın derdin de, elli kişinin ekranı sararmış hala sorana servise gidin ücretsiz değiştirirler diyorlar, yok bide para alsalar dı, demiyorlar ki bu cihazda kronik oldu ekran sararması. zamanında demiştik ilerde göreceksiniz herkes bu ekran sararmasından şikayet edecek diye!!!
    https://forum.donanimhaber.com/m_121370023/tm.htm bu kadar sorunlu var işte


    @Akbell telefonun kronik sorunu, kronik olarak sorunlu olması.. eğer aldığınız cihazda tek bir sorun çıkarsa diğer sorunların hepsi muhtemelen çıkacak demektir, hiç sorun çıkmazsa sorunsuz kullanıyorsunuz.. cihazların bir kısmı sorunlu.. büyük bir kısmı..https://forum.donanimhaber.com/m_121370023/tm.htm

    @-Arvelo- kardeşim ailemde 5 kişide var hepsi berbat dedikten sonra, yeniden GM alabilecek kadar riske girmeyi seviyorsun sanırım :) aradaşların verdiği linkteki konuyu açan benim, bende elite, disco kullandım sizin gibi saf androide heves edip gm nin şark kurnazlıklarını unutup aldım sonrası mecidiyeköyü mesken tutmamla sonuçlandı.. o yüzden burda alacağım diyen herkesi uyarmak için mesai harcıyorum resmen..

    Ne zamanki Telpa'dan birisi çıkar da evet getirdiğimiz cihazların bir partisi sorunluydu, bu sorunları hallettik, sıkıtısı olanlar gelsin cihazlarını değiştirelim, yada tamir edelim derlen bende o zamna vazgeçerim burda cihazı kötülemekten..
    BU CİHAZ ALINMAZ ALINMAZ ALINMAZ.. ve alınabilecek bir sürü alternatifi var..
    HAYIRLI CUMALAR..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaramnahya -- 4 Kasım 2016; 10:20:35 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: zaramnahya

    kararınız gm5 den yana olursa ilerde burda tavsiye verenlerin kulaklarını çınlatma olasılığınız çok yüksek.. bunca şikayet varken bi daha düşünün huawei den zarar gelmez.. Bu cihazı tavsiye edenler ben yanıdm başkası yansın derdin de, elli kişinin ekranı sararmış hala sorana servise gidin ücretsiz değiştirirler diyorlar, yok bide para alsalar dı, demiyorlar ki bu cihazda kronik oldu ekran sararması. zamanında demiştik ilerde göreceksiniz herkes bu ekran sararmasından şikayet edecek diye!!!
    https://forum.donanimhaber.com/m_121370023/tm.htm bu kadar sorunlu var işte


    @Akbell telefonun kronik sorunu, kronik olarak sorunlu olması.. eğer aldığınız cihazda tek bir sorun çıkarsa diğer sorunların hepsi muhtemelen çıkacak demektir, hiç sorun çıkmazsa sorunsuz kullanıyorsunuz.. cihazların bir kısmı sorunlu.. büyük bir kısmı..https://forum.donanimhaber.com/m_121370023/tm.htm

    4g modeli de böyle sorunlu mu acaba? Aslında Huawei p9 lite da düşündük ama bu telefonların sar değeri lg samsung gibilerine göre 2 3 kat daha yüksek. Ne yapsak bilemedim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • dhretireduser D kullanıcısına yanıt
    bak bu olmamış hocam. bu derlemeyi ilk ben yapmıştım niye taklit ediyorsun beni
    aynı şeyi lg samsung servisleri içinde araştırın.. hani burda birileri tü kaka diyor ya, şikayet oranını ve geri dönüşleri görsünler :)
  • Şaban Oğlu Şaban kullanıcısına yanıt
    ben size baştan söyleyeyim şarjı bu şekilde sömüren hiç bir uygulama bulamayacaksınız muhtemelen!
    Herkesin deneyimlediği durum aynısı zaten, olmadık yerde şarj yemesi..
  • 
Sayfa: önceki 15501551155215531554
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.