Şimdi Ara

General mobile discovery elite problem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba discovery elite telefon aldım... Şöyle bir problemim var görüşme esnasında gerek ben arama yaptığım da gerekse gelen çağrıda kulagıma götürdüğümde kulağımla saçma sapan yerlere basıp arama sonlandırabiliyor baska bir yer arıyor ucak konumuna geçiyor kafaına göre takılıyor neyle karşılaşacağım belli olmuyor bunun bir ayarı vr mırdır yoksa cihazımda arıza mı söz konusu.. şimdiden teşekkür ederim.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: SaKLIsu

    Merhaba discovery elite telefon aldım... Şöyle bir problemim var görüşme esnasında gerek ben arama yaptığım da gerekse gelen çağrıda kulagıma götürdüğümde kulağımla saçma sapan yerlere basıp arama sonlandırabiliyor baska bir yer arıyor ucak konumuna geçiyor kafaına göre takılıyor neyle karşılaşacağım belli olmuyor bunun bir ayarı vr mırdır yoksa cihazımda arıza mı söz konusu.. şimdiden teşekkür ederim.

    elitede dokunmatik hassayieti yüksek ya da eldivenle kullanım modu kapanmıyor
    dokunmasanız bile algılıyor Ekranı kapatıp öyle konuşun
  • Bende sorun yok kullaniciyla alakali

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone 4 - 4s - 5 ve general mobile discovery kullamdım daha önce hiç böyle bir problemim olmamıştı. sorun benimle alakalı değil. konuşmak için kulağımza götürdüğümüzde sensör otomatik olarak kendi kapatması gerekmiyor mu?
  • Dediğin sorun bende oluyor Discovery ile. bluetooth'u falan açıyor uçak moduna alıyor. Haliyle arama sonlaniyor uçak modunda. Bende artık kilitliyorum görüşme yaparken.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu kulagina götürdüğünde ekran otomatik olarak kapanir. eğer kapanmiyorsa yakinlik sensoru bozuktur. bozuk olup olmadigini şöyle anlayabilirsiniz. Telefonda biri ile konuşurken telefonu elinize alin ve ekranin üst kismini eliniz ile kapatin. eliniz ile orayi kapattiginizda ekranin kapanması lazim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.