Şimdi Ara

General Mobile Almayın Aldırtmayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar yanlış duymadınız almayın hemde aldırtmayın. Yaklaşık 2 yıllık Gm kullanıcısıyım telefon iyi kötü idare ediyordu pazar günü telefon şarj olurken ekran kendiliğinden çatladı bugün yani salı günü Mecidiyeköy deki servisine gittim 1 saat boyunca dil döktüm adamlara ama siz kırmışsınız diye muamele yapıyorlar dedim nereden anladınız telefonun kasası yamuk dedikler(2sn bakmayla anladı oradaki görevli) orada en az 4 kişiye sordum adamlar aldı inceledi kesinlikle bir yamukluk yok dedi. Müdürle konuştum oda olmaz dedi birde konuşurken adamı tersliyorlar orası da ayrı bir dert. İşte bu arada bir sürü olay oldu herkese böyle davranıyorlar olanları yazayım.
    ""
    Adam telefonunu getirdi servise verdi 1 saat bekledi sonra adama mesaj geldi telefonunuz yapıldı diye (sizin telefon numaranızı alıyorlar işlem hallolunca mesaj yolluyorlar) adam patronunu aradı 5 dk ya geliyorum patron dedi gitti bankoya adamlar telefonu 30 dk sonra anca teslim ettiler adam zorlamasa onuda vermeyecekler. Neredeyse adam bunları dövecekti.

    ""
    Çoğu kişi telefonunda aynı problemle geliyor örneğin gm 4g de tuş problemi var ilk önce telefonu alıyorlar 2 saat sonra abartmak için demiyorum gerçekten 2 saat sonra parça elimizde yok diyorlar adamları geri gönderiyorlar.

    ""
    Bir kişi telefon almış ve ekranında problem çıkmış. Servise getirdi cihaz daha hiç açılmamış fakat servis telefonun daha önceden açıldığını söylüyor. Zaten cihaz daha yeni alınmış ne ara tamire göndersin adam.

    ""
    Serviste ki görevliler çok ilgisiz ve bir şey olduğu zaman hemen müşteriye bağırıp resmen azarlıyorlar.

    ""
    Birçok kişiyle konuştum kimse servisten memnun değil herkes bir daha gm almam diye kesin olarak bir yargıya varmışlar.

    ""
    Çözülen sorunlar sürekli tekrar ediyor. Para aldıkları garanti dışı kalmış cihazlarda dahil. Oradaki müşteriler ile bizzat konuştum.

    İşte görüşlerim ve birebir gözlemledikleri ne bir fazla ne bir eksik. Gerisine siz karar verin.







  • Tamam.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gm 4g kullanıyorum 8 aydır sorunsuz. Önceki gm telefonumun servislik durumu olmuştu yolladım pazartesi. Cuma günü elimdeydi. Başka marka olsaydı 1 ay sürmez miydi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamam qamqi
  • Bunu yazdığın için hemen gidip GM 5 Plus cihazımı satıcam. CM de gelmişti de yazık oldu ama senin dediğin çok önemli mecburuz artık.
  • Öncelikle geçmiş olsun. 1 ay kadar önce falan GM Discovery Elite telefonumun bataryası cortladı. 2 yıldır kullanıyordum. İnternette gördüğüm teknik servisle ilgili problemlerden sonra ben de göndermeye korktum. İstanbulda bi abime gönderdim. Oradaki teknik serviste 1 saat içerisinde yapıp verme garnatisi vs vs var diye. Telefonu götürdü o abi ve garantisinin 9 gün geçmiş olduğunu gördüler ancak yine de tölerans gösterip yaptılar ve ücret talep etmediler. Bu darbe girişiminin olduğu döneme denk geliyordu belki o yüzden tölerans göstermiştirler bilemiyorum. Tek sorun batarya olmasına rağmen batarya+ ekran ve 2 parça daha değişmişler. Bırakın ekranı telefonumda hafif bir çizik dahi yoktu. Benim tek sıkıntım bataryaydı ancak telefon geldiğinde eskiden olan oyun takılmaları vs olmamaya başladı. Saçma sapan galeride rehberde takılıyordu format da atsam düzelmiyordu. Şimdi herşeyi düzeltip göndermişler. Ben memnun kaldım açıkçası.




  • GM cihazlarını gereğinden fazla kötülüyorsunuz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AykutKacar03 -- 17 Ağustos 2016; 17:38:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim 4G'nin tuşunu 45 dakika da yapıp vermişlerdi.
  • ogzhn.bygl O kullanıcısına yanıt
    Tabi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.