Şimdi Ara

General Mobile 4G Ekran sarardı, teknik servis telefonu garanti kapsamına almıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, geçen gün kardeşimin telefonunu Ümraniye'deki yetkili servise götürdüm, telefonun ekranı sarardı ve güç tuşunda sıkıntı var. Telefonun çerçeve kenarında kırık var diye (Plastik parça çatlamıştı, cepte de ayrılmış. Küçücük parça 1 cm falan) ekranı garanti dahilinde servise almazlar, fiyatını isterler dediler. Ben de o yüzden telefonu servise vermekten vazgeçtim.

    Ekran sararması benim isteyerek yapabileceğim bir şey değil, üretim hatası olduğu aşikar, buna rağmen ekranla alakası olmayan bir yerden dolayı (Ekran ve çerçeve beraber değişiyor biliyorum ama yine de sonucu değiştirmiyor bu) faturanın bana kesilmesi şahsen beni üzdü. Daha önce Asus Zenfone 5'imi aynı sebepten dolayı teknik servise vermiştim, ve çerçevede ezikler olmasına rağmen ekran sorunsuz bir şekilde değiştirilmişti. Ümraniye Telpa'daki hanımefendi bunu "şirketimizin politikası böyle" şeklinde cevapladı.

    Daha önce böyle bir durumla karşılaşan oldu mu, siz ne yaptınız? Açıkçası gerçekten Telpa'nın politikası böyleyse bir daha da Telpa garantisi altında bir ürün almayı düşünmüyorum.







  • Rasengan497 R kullanıcısına yanıt
    sen ver servisepara isterlerse yapmayın dersin bukadar basiti stemezlerse yaparlar
  • oskurrr kullanıcısına yanıt
    Açıkçası telefonun boşu boşuna serviste yatması fikri hoşuma gitmiyor. Yedek bir telefon yok sonuçta. Tamir olacaksa vereceğim ama daha ürün kabuldeki elemandan bile geçmiyor telefon, nasıl güvenip vereyim?
    Bu yüzden deneyimlerinizi sorma ihtiyacı hissettim.
  • kardesim ben dun ekrar sararmasindan ve sarj gitmemesinden dolayi gm 4g yi mecidiyekoy telpaya verdim 2 saat icinde batarya ve ekran panel degisimi yapip verdiler sikinti yok yani yapmalari lazim diret biraz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende iki gün önce servisten ekran ve tuş kısmını degistirttim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin de ekran çerçevenizde bir sıkıntı var mıydı peki? Olmazsa ben de Mecidiyeköy'e götüreyim bakalım.
  • Bi kac kere serviste denk gelmistim saginda solunda darbe var diye onarim yapmamislardi.Ama biraz ustune gidip baskici davranir sesinizi fazla cikarirsaniz yardimci olurlar diye dusunuyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de GM 4G telefonumda ekran sararması bugün oldu. Sağ alt kısımda 1-2 cm maalesef. Daha önceden bulutlanmalar da oluşmuştu telefonda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.