Şimdi Ara

''general hanibal'' sihirdar tanıtımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar herkese,bugün size kendi hesabımı tanıtacağım.Hikayesi ile eksi-artı yönleri ile güzel bir tanıtım olacağını düşünüyorum.Vakit kaybetmeden başlayalım.

    general hanibal adlı hesabın hikayesi: Bu hesabın tam açılış tarihini tam hatırlamıyorum.Hesabı açtığım zamanlarda aklımda kalanlar şunlar:
    - Sihirdar vadisinde sanırım ya kar yağmıştı yada vadide yılbaşı kutlamasını andıran süsler hediye kutuları falan vardı tam emin değilim.
    - Oyun Türkçe değildi.Seslendirmeler de dahil.
    - Tr serveri açılmadan önce hesabı açtığıma eminim çünkü server açılması şerefine ''brolaf'' kostümünü riottan aldım.

    Eski bir oyuncuyum fakat çok uzun aralar verdim ve oyunu ciddiye alan biri değilim sadece eğlencesine oynadım.
    Üniversite kazanmam ve kyk da kalıyor oluşum bunun önemli bir sebebi diyebilirim.Pc özelliklerim de iyi değil.Paylaşımlı ekran kartlı xp işletim sistemli bir laptopum var.Oyunu ciddi ciddi oynamamamı yaşıtlarım anlar diye düşünüyorum.

    Özellikle sezon 4 de çok eğlendim fakat hesabıma ne kadar kötülük ettiğimi sonradan anladım.O sezon bin küsür oyun attım ve bronz 4 falan bitirdim.Weste git gel tecrübem oldu.Keşke geri gelmeseydim

    Sezon 5 de yine eğlenerek geçti,bilerek feedlediğim tonla maç oldu.Çok ceza aldım chat cezası özellikle.Westte kazandığım kurdeleleri kaybettim falan.20 gün ban yedim.Fakat sezonun sonlarına doğru elomun yaş ortalamasının çok düşük olması canımı sıkmaya başladı.Trollemelerim,feedlemelerim,telefon istemelerim keyif vermemeye başladı.''Selamun aleyküm'' yazan adama ben ateistim falan yazıyordum kavga çıkıyordu o bile keyif vermemeye başladı... Sezon 5 in bana en büyük faydası minyon kesme ve kule alma mekaniklerimin elomun kat kat üstünde iyi dereceye gelmesi diyebilirim.Bin küsür maçın en az 700ünde takımımın en fazla minyon sayısı ve en çok kule alan kuleye oynayan oyuncusunun ben olduğumun farkındayım.Mekanik olarak, refleks olarak bronz yada gümüş ligini hakettiğimi düşünmüyorum.Psikoloji yada mentalite olarak hak ediyor muyum?Fazla fazla hakediyorum.

    Eksi-artı yönleri:

    - Çok kolay tilt olabiliyorum,chati özellikle çok kullandım bu zamana kadar.Ben çok dikkatli oynarken insanların umursamaz olması canımı çok sıkıyordu.Mute all yapıyorum bir kaç aydır maçı garantilediğim de belki açarım.Bu durum benim eğlenmemi biraz kısıtlasa da oyuna odaklanmamı daha iyi hale getirecektir umarım.

    - Flame çok yapardım,yukarda bahsettiğim gibi artık chat yokmuş gibi oynayacağım özellikle dereceli oyunlarda.Zaten bahsettiğim şeyler dereceli için geçerli normal oyunda acayip esprilerim,tavırlarım devam edecektir

    - Minyon kesmenin ve kule almanın killden önemli olduğunun farkındayım.Mor totem bulundurmaya da özen göstermeye başladım.Üst koridor main biri olarak kule canavarıyım diyebilirim özelliklede jax ve tryndamere oynuyorsam.

    - Duo girmeyi bu zamana kadar hiç sevmedim.Girmedim,hep tek girdim sıralara.Bu bende bencillik ve sorumsuzluk oluşturmuş olabilir.Bilerek beslediğim maçlar çok oldu.Sırf sinir oldum diye birine herkesin hakkına giriyordum.Bazen pişman olduğum oldu ama genel olarak yaşlarını tahmin ettiğim için pişman olmadım.Bu sezon pre arkadaşlar aradığım için eğer onlarla girersem böyle bir şey olmayacağını garanti ediyorum tabiki.Hem böyle konu açıp,insanları çağırıp oyuna girip feedlersem ee yuh bana

    - Üst koridor oynuyorsam genel olarak laneimi kazanırım yada eşit devam ederim.Counter attıysam %90 kazanırım.

    -Jungler isem sık sık gank atmayı sevmem onun yerine hızlı dönen şampiyonlarla counter jungle kovalarım.Rakip jungun nerede olduğunu tahmin ettiğimden avlar ve keserim.Kısacası jungler rolünde amacım rakip junglerı oyundan düşürmek olur genelde.

    Orta koridorda üst koridor için söylediklerim geçerli.Bunun bir dezavantajı var orta koridordayken de kuleye oynuyorum kolay kolay laneden çıkmıyorum.

    -Adc iyi oynamam kalırsa farmıma bakarım rakip çok kötüyse keserim onun dışında reklessin low haliyim diyebilirim.

    -Destek rolünde ağresifliği seviyorum özellikle sona ile.Eğer tanky bir şampiyonla destek oynuyorsam adc mi korumak boynumun borcudur !

    Kişisel ve hesap bilgileri

    - 23 yaşında iletişim fakültesi öğrencisiyim.Eğlence anlayışımı iyi oynayarak eğlenme olarak değiştirdim.Yine de derdim lig değil kafa dağıtmak.

    general hanibal lolking

    En az 20 yaşında olan Altın yada gümüş liglerinde bulunan arkadaşlar eklerse sevinirim.Listemde donanım haber grubu kurucam o arkadaşlarla zaman zaman normal oyun zaman zaman dereceli oyun atarız.Arada lcs izleyip laflarız falan filan

    Main belirtmedim her lanei oynayabiliyorum fakat iyi bir adc olursa sup güzel oynarım yada iyi bir mid oyuncusu olursa mid ve üstten taşır gideriz.


     ''general hanibal'' sihirdar tanıtımı

    Şuan oyuna giremiyorum iki gün içinde tatile başlamamla birlikte oyuna girerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F28AC98D8 -- 21 Ocak 2016; 0:47:54 >







  • Ekledim hocam oynarız
  • Güzel tanıtımmış

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • S2den beri oynayıp Silver 5 sen neden bırakmıyorsun oyunu ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DeidaraSanji

    S2den beri oynayıp Silver 5 sen neden bırakmıyorsun oyunu ?





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F28AC98D8 -- 20 Ocak 2016; 21:21:25 >
  • Şampiyon sandım.
  • Şuan trendeyim evime dönüyorum bugün oyuna girerim.Forumda hiç mi low yok ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.