Şimdi Ara

General Electric Servisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • General Electric Servisi
    Son yılların beyaz eşya sektöründe öncü firması olan general electric servis müşterilerine vermiş olduğu ankastre, buzdolabı, beyaz eşya servisi bakımı ve onarımı gibi birçok dalda hizmet vermeye devam ediyor.
    Dinamik ve çarpıcı tasarımlarıyla elleriniz ona uzaklaştığında tasarımıyla ve teknolojisiyle avuçlarınızda hissedebileceğiniz general electric birçok özelliğiyle teknolojinin kullanım şekillerini müşterilerine sunuyor.
    General Electric Servisi kolay bulunabilir yapısıyla müşterinin temin ettiği ürünün arkasında durup hizmet vermektedir. Size bir General Electric dondurucu eklemeyi düşünün, normal buzdolabı derin dondurucuda uzun dondurulmuş et ve yemek depolama ilgileniyorsanız. General Electric derin dondurucu derin dondurucu saklama ihtiyaçlarına uygun göğüs ve dik modellerde mevcuttur.

    Bir general electric tasarımı daha siz ona yaklaşırken sizi büyülemeyi başarır. Eliniz ona uzandığındaysa çarpıcı tasarımıyla teknolojiyi avuçlarınızda hissetmenizi sağlar.
    Yiyecek ve içeceklerinizin hijyenik ortamda hızla soğumasını sağlar. General electric buzdolabınızdaki çözme, hızlı soğutma ve hassas sıcaklık ayarlarını tek elde toplayan, yiyecek ve içecekleriniz için mükemmel bir koruma sağlayan çok fonksiyonlu Custom Cool.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.