Şimdi Ara

gençlik bitmiş. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
2
Favori
7.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ceza meza çekmezler saçmalamayın ya. Kim çorap çaldı diye ceza çeker... İstediğin kadar uğraş mahkemelerde. Vakit, nakit kaybı. Çok ciddi bişey olmadığı sürece.. Atıyorum 500 liralık çorabını çalsa uğraşırsın. Fakat bu durumda 3-5 bişeyler karsılıgı şikayetini cekersin geri yani... Onlarda ugrasmamak icin verir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Akçalı.

    Ceza meza çekmezler saçmalamayın ya. Kim çorap çaldı diye ceza çeker... İstediğin kadar uğraş mahkemelerde. Vakit, nakit kaybı. Çok ciddi bişey olmadığı sürece.. Atıyorum 500 liralık çorabını çalsa uğraşırsın. Fakat bu durumda 3-5 bişeyler karsılıgı şikayetini cekersin geri yani... Onlarda ugrasmamak icin verir.

    öyle deme bu ceza sistemi çok enteresan.milyon liraları soy memleket seninle gurur duyuyor diye tezahuratlarla karşılanırsın ekmek çal hapsi boylarsın.çocukların çevresi yoksa 1 çorap için yıllarca içeride kalabilirler....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 20 Şubat 2011; 3:14:34 >
  • ACIMA HOCAM DAVA ET , ADAMLAR ŞİRKET KURMUŞ BAKSANA

    GELİP SENDEN İSTESE PARAM YOK İNDİRİM YAP DESE YAPMAZMISIN YAPARSIN BUNLAR ŞİRKET DAVA ET..

    DAVA ETMEK İSTEMİYOSAN ÇAK AĞZINA 2 TANE YOLLA EVİNE AKILLANSIN



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Momo-Oz -- 20 Şubat 2011; 3:17:12 >
  • Şikayetini geri alma ama mahkemeyle uğraşması var.
  • Korkut korkutacağın kadar sonra geri al şikayetini, değmez.


    Normal üni öğrencileriyse tabii, çingene tipli ne idüğü belirsiz kişilerse canlarına oku! :D
  • benım babamında hastanede sıra beklerken ssk da parasını calmıslardı 3 5 sene once guvenlık yakalamıstı cocugu babam o yasta gıtgel mahkemelerde mahvoldu adamcagız ama senın olay farklı cocukların daha onceden suc kaydı varsa cekme derım eger yok ıse bence bır konus o konusmada zaten ınsan sarrafı olmusundur anlarsın neden yaptıklarını duruma gore vazgecer yada devam edersın sımdık senı soyaan ılerde buyuk bır mevkıye gelır ıse devlette nasıl yemesın
  • Şikayetini alır mısın almaz mısın bilmem ama , yaptıkları olayı tüm gençliğe mal etmen pek doğru değil çünkü insanlar içinde yetiştiklerini aile ve topluma göre şekilleniyorlar demek ki onlar gereken etik değerleri yeterince edinememişler. Burda yapman gerekeni yapmışsın yeterince yüzleri kızarmıştır olay esnasında, daha da olayı devam ettirip başlarını yakman pek bir şeyi değiştirmeyecektir; boşuna dememişler can çıkar huy çıkmaz diye.
  • alma abicim şikayetini. 5 liralık çorap nedir ya eğer çalabilselerdi anlatacaklardı ertesi gün arkadaşlarına. işte pazardan bu çorabı çaldık bak beleşe geldi adamın ruhu duymadı falan. hatta can sıkıntısından hırsızlık yapan elemanlar var. ufak tefek meyve suyudur, sakızdır. marketten bakkaldan bunları çalıyolar acıma hiç bi şekilde. akılları başlarına gelsin
  • onlarda hirsizlik hastalik gibiymis

     gençlik bitmiş.
  • Bence biraz bekle, belki aileleri devreye girer en azından çocuklar gelir özür diler affedersin affetmezsin o seninle vicdanın arasında kalmış bir şey, fakat bir çok arkadaşın dediği gibi bu gün bunu yapan yarın neler yapar. Emin ol acınması gereken kişiler bunlar değil.
  • Cezalandırmak iyi bir yöntem olsaydı dünyada suç diye birşey kalmazdı.5 çorap için hapse girmezler belki ama sicillerine işler.Bu hataları ömürleri boyunca peşlerinden gelir.Yapmamaları gereken birşey yapmışlar.Bunun karşılığı ömürleri boyunca taşıyacakları bir damga vermek onlara diyorsan yap.Zaten çok işe yarayan birşey bu.

    Ceza vermek süper bir yöntem.Ulan şuraya bak ya Birileri bankaları hortumlar, birileri milyar dolarlar kazanır 3 kuruş vergi verir, birisi devletin ödeneğiyle 30 milyar kirası olan evde oturur bunlara gıkınız çıkmaz haberlerde izler yutkunursunuz birkaç öğrenci çorap çalınca aslan kesilirsiniz.Yiyosa en büyük hırsızları mahkemeye çıkartın çıkın meydanlarda hesap sorun yermi? Yemez.Ülkeyi bu hale getirip 3 kuruş için milleti birbirine düşüren şerefsizlere hesap sormaya gelince kuzu, 2 öğrenciye gelince aslan.

    Çocukların yaptığı işi asla savunmuyorum sadece şunu söylüyorum o çeksinler cezalarını diyenler önce aynı şeyi en profesyonel takım elbiseli hırsızlar için söylemeye cesaret etsinler ondan sonra öğrencilere sıra gelsin.

    Çocuklar zaten yeterince kormuştur ailelerine durumu anlatmak şartıyla ben olsam şikayetimi geri alırdım.

    Ayrıca biten gençlik değil Türk halkının ta kendisi.Bitmiş dediğin gençlerimiz hepimizin çocukları bu vatanın evlatları eğer öyle birşey varsa asıl biten onlar değil onları yetiştiren ve bu ülkeyi bu hale getiren bizleriz demektir.Gençlerin yaptığına hata denir bizim yaptığımıza suç denir.Bunuda "gençlik bitmiş" diyip tüm gençliğe mal ettiğiniz için söylüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi War Star -- 20 Şubat 2011; 3:56:06 >




  • Yırtık çorapla gezerim yine de çalmam


    Herşeye gelince parası olan adamın 1 liralık çoraba gelince mi yok


    Senden önce ne yaptılar kimbilir


    Bir çorap için 10 yıl yatarlarsa yazık olur ama 1-2 yılda akıllanırlar diye düşünüyorum




    Warstar hayat anlattığın gibi olsaydı işimiz zor o zaman


    Ne ekersen onu biçersin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @Majesty -- 20 Şubat 2011; 4:04:07 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EmrN

    acıma yetime döner koyar


    çok güzel bir sözmüş. Var mı yetimler hakkında bildiğin başka anlamlı sözler?
  • hocam sabıkalarına işlemesin sonuçta sabıkalı olunca okuduklarınında bir kıymeti kalmaz ,sen yap bir büyüklük ama iyi bir dayağı hak etmişler orası ayrı
  • gençliğin bu hale gelmesinin nedeni yapılan hataların sürekli affedilmesi değilmi zaten ? bence geri çekmeyin tabi çok fazla zararı olacaksa ne bileyim mahkeme parası felan alıyorlarsa size kalmış genede. (pek anlamam o olaylardan zaten lise 3 teyim ama görüyoruz okuldaki serserileri o yüzden almayın diyorum eğer benim gördüğüm tiplerdense üniversiteyede gelse ölüm döşeğindede olsa kendi zevki için hiç bir şeye değer vermeyen karaktersizler demektir.)

    bakıyorum hemen herkes acımış, öğrenciler işte, hayatlarına işleyecek, yazık ya. son yazdıklarım başına gelen adam pişman olur sanıyorsunuz öyle olmaz hatta şöyle der = "iyi o zaman öğrenciyim diye bişey yapan yok gidip bir kaç şey çalayım nasıl olsa acır bırakırlar! "



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waltran -- 20 Şubat 2011; 4:27:54 >
  • bence şikayetini geri al hocam, onlara bu kadar korku yeter, ben ünv okurken benim 2 arkadaşımda böyle şeyler yaptığını itiraf etmişlerdi şimdi işinde gücünde ikiside, o zaman onlar yakalansalardı hayatları mahvolmuştu, çocukların bu halde olmasının sebebi aileleridir, onlara haber verilmesini sağla belki ailelerinden utanır yapmazlar birdaha
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wasell


    quote:

    Orijinalden alıntı: fatih12343

    şikayetçi olsan ne olacak sanki hapse mi atacaklar.savcı ifadelerini alır yollar dışarı


    İşin birde bu boyutu var fakat hiç olmazsa iyi bir ders olur.



    Bknz. baklava çalan çocuklar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 20 Şubat 2011; 4:41:15 >
  • bence başka şekillerde hesaplaş kızlardan gideri olan varsa



























































    Şaka lan şaka. şikayetini geri çekme bence. Bunun 5 lira 10 lirayla alakası yok. Maya ile alakası var mayası bozuk bunların yarın 1000 lira da çalarlar geçenler gazetede bi haber vardı klima bakımı yapıcaz diye bağış babında 4-5 okuldan klimaları topluyo aynı böyle kızlı erkekli bi grup sonra okulun klimalarını satıp uludağa tatile gidiyolar. bunlara acımıycan abi gerçekten ihtiyacı olan zaten utanır yapmaz böyle şeyler sanmıyorum. Biz de öğreniciyiz bizimde paramızın olmadığı zamanlar oluyor efendi gibi gidip paramız yok abi sonra versek olur mu diyoruz. He vermeyeni de oldu yok diyeni de oldu alın çocuklar bu seferlik bizden olsun diyeni de oldu.




  • Şikayetini geri çekme. Başlarına ne geliyorsa gelsin, bugün fantazi olsun diye 5 tane çorap çalan adam yarın neler yapar bilinmez
  • Erkeklerden 3-500 alın ama kızdan para almayın. Onun yerine
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.