Şimdi Ara

Gençliğim çalınıyor (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
288
Cevap
3
Favori
17.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
354 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hakiki Osmanlı Torunu kullanıcısına yanıt

    Keşke bizimde sembolik bir kralımız olsaydı. Hiç yoktan ülkeye sahip çıkar. Seçilmiş yöneticileri, vergilerin nereye harcandığını filan denetlerdi.


    Bağımsızlığını ilan etmiş okadar sömürge ülke var. Sömürgeciler parasına bakıyor. Şimdi aynı işi şirketler ile yapıyorlar.

  • Dxdiag36 D kullanıcısına yanıt

    Malesef bilemedin ateistim. Ateistliği dinsizlik değilde dinsel sınırların olmaması gibi gör. Ülkeyi kurtarmak için seçimi kazanmak gibi bir düşüncem olsa daha çok oy alabilmek için 5 vakit namaz bile kılabilirim. Araba sürmek için ehliyet almak gibi birşey. Belkide başımızdakilerde böyledir.  


    Neyse sen süper güçlerin sınav yaptığını düşünmeye devam et...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ege1903

    allahım bunları bana sayıyla mı veriyorlar.


    sen at gözlüğü takmaya devam et. bizim gibi bağımsız olup, bizden 50 yıl ilerde olan onlarca ülke yokmuş gibi davranmaya devam et.  


    bi de merak ediyorum bu tip hesaplar hergün teşkilatlarına rapor filan mı veriyorlar, "bugün de şu saçma argümanları kullanarak muhalefet yapanlara cevap verdik" filan şeklinde. dibe vurmuş bir ülkeyi "ama kanada da bağımsız değil" diye savunmaya çalışmanın başka bir izahı yok çünkü :)

    At gözlüğümü. Ben her olaya farklı açılardan bakarım. Bi bağımsızmıyız diyorsun bi bağımsızın diyorsun bi karar ver. 50 yıl önce onlar marsal planıyla sen üretme benden al dediklerinde iş bitmişti zaten. Bağımsız olacağız diye içimizden geçtiler. Üretmedik kapattık fabrikaları şimdi bu haldeyiz. Ortak olamadık. Artık rakipte olamayız.


    Zamanında onlarla ortak olup fason üretimlerini yapanlar bizden daha iyi durumdadır. Çoğuda kesin kukla devlettir.


    Senin gibi bende kendi fikirlerimi yazıyorum. Aynı tarafta birlik olup güçlenemediğimiz için onlar istediklerini yapıyorlar. Kanada koskoca birleşik krallığın bir parçası. Bizi avrupa birliğine bile almadılar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenbalx -- 21 Nisan 2021; 14:5:23 >




  • Böyle şeyler yerine adamların neler yaptığına, nelerle uğraştığına bakın. Bize bakın sonra demiyorum, zaten gayet iyi biliyorsunuz bizdeki durumu.


    Arada, verdiğimiz emek bakımından 10 kat fark var neredeyse, gerçekten kötü olmadığına inanıyorum bu farkın.

  • kenbalx K kullanıcısına yanıt

    Lan oğlum sen kimi kandırıyorsun Allah’ın aktrolü ;)

    Buralarda aktrollük yaparken hiç böyle konuşmuyordun ne oldu Akp düşmeye başlayınca korkundan dininden bile vazgeçmişsin.Hepinizi takip ediyorlar hiç merak etme ;)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dxdiag36 D kullanıcısına yanıt

    Lan yavrucuğum kiminle karıştırıyorsun beni. :)


    Ben hep aynı tarz konuşuyorum. Takipmi ediyorlar güldürme adamı cevap vermeye kapasiteleri yetmiyor, anca blokluyorlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenbalx -- 22 Nisan 2021; 8:44:35 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

    Ya da şükür dilekçesi yazsın Hindistan'da, Pakistan'da, Çin'de, Afrika'da, Rusya'da, Irak'ta, Suriye'de, İran'da, Vietnam'da, Filipinler'de, Mısır'da, Cezayir'de, Çad'da, Burkina Faso'da ve daha onlarca ülkede değil de Türkiye'de yaşattığı için...

  • elturco78 E kullanıcısına yanıt
    Rusya?Rusya da çok yaşamak isterdim emin ol,ülke bir uçuruma doğru gidiyor hala yorganın altındasınız,yazık
  • CrewShadYS kullanıcısına yanıt

    Rusya'da yaşama, oturum ve çalışma izinleri AB ülkeleri kadar zor değildir, gerçekten gitmek istersen yapabilirsin... Ama Rusya için bile kalifiye değilsen o da senin suçun... Ülke uçuruma gidiyormuş, maşallah 30 senedir bir türlü o uçurumdan düşemedi gitti...

  • elturco78 E kullanıcısına yanıt
    Euro bugün 10 TL oldu farkındasınız değil mi?Dış güçler
  • CrewShadYS kullanıcısına yanıt

    Ergenliğini bu kadar belli etme... Ülke kötü gitmek istiyorum diyen insan gider ama boş beleş insanı hiçbir AB ülkesi ve hatta bizden de kötü ülkeler dahi kabul etmediği için klavyeden siyaset uzmanlığı yapar durur...

  • elturco78 E kullanıcısına yanıt
    Euro 10 TL oldu ne düşünüyorsunuz?Bunu cevaplayın,paranız değersizleşmeye devam ediyor
  • CrewShadYS kullanıcısına yanıt

    Euro 3 ay önce de 10 liraydı, o zaman da "damat gitsin, damat gitsin, damat gitsin" diyordunuz, damat gitti ve 9 liraya düştü, şimdi tekrar 10 liraya çıktı, şimdi de "damat nerede, damat nerede, damat nerede" diyorsunuz... döviz kurları bu ülkede her daim yükselir, 100 yıldır döviz hep aynı fiyatta sabit kalmış da sanki şimdi ilk defa yükseliyormuş gibi şaşırmak da nedir?

  • elturco78 E kullanıcısına yanıt
    Bir de çokta iyi bir şeymiş gibi savunuyorsunuz ya yükselmesini,gerçekten bunu maaş ile yaptığınızı düşünüyorum,öbür türlü iq seviyenizden şüphe ederim
  • @CrewShadYS elin Kanadalısı dediğin an olay biter. Kanada vatandaşı bu ülkeye gelmiştir ve senden zekidir ucuza ps 5 almıştır. Ya da adamın ülkesi Amerika'nın elitleri tarafından kurulmuştur bir çeşit Hollanda'dır ama sen sanırsın ki senin fakirhanende araba var park yeri var yazlığı kışlığı, kışlığında ısıtmalı havuzun varsa aynısın. Değil çocuğum. Büyü de gel o yollaerı yeniden yürü de gel.

  • Peni_Silin P kullanıcısına yanıt
    Emin ol zekilik göreceli bir kavramdır,çalışmaya inanırım ben.Üslübunuzu hiç beğenmedim,burdan sizin hakkında yeteri kadar çıkarım yaptım zaten,konuşmaya gerek yok aynen siz haklısınız
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rindaman

    Namaza başla..

    su iç

































    ishal ol

  • Çalınıyor yanlış tabir olmuş .Çalındı demeliydin.


    Çünkü şuanki durum artık belli bir müddet kalıcı.


    Borçlar yönetim ve şuanki sürecin bedeli için bir 20-25 yıl var buda senin yaşlılığa gittiğin anlamına geliyor yani çoğu şeyi kaybetmiş oluyorsun.

  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.