Şimdi Ara

GENÇLER ACİL CEVAP ÇOK ÖNEMLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese iyi geceler :) ben yatay geçiş başvurus yapıcam bugün ayrılmak istediğim kurumdan 2.sınıfı bitirdiğim için 2.sınıfa kadar olan ders içeriklerini aldım ama yoksa 4 senenkinimi almam gerekiyordu cevaplarınızı bekliyorum ediverin kafam çok karıştı



  • Öğrenci işlerinden mi aldınız yoksa internetten kendiniz çıktı mı aldınız? Öğrenci işlerinden aldıysanız iki yıllık ders içeriği verilmez, tamamı verilir normalde. Eğer öğrenci işlerinden aldıysanız ve 2 senelik onaylı ders içeriği aldıysanız sorun olmaz büyük ihtimalle. Ama kendiniz çıktı aldıysanız her halükarda geçersizdir. 2 yıllık da alsanız, 4 yıllık da.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Volksdeutsche

    Öğrenci işlerinden mi aldınız yoksa internetten kendiniz çıktı mı aldınız? Öğrenci işlerinden aldıysanız iki yıllık ders içeriği verilmez, tamamı verilir normalde. Eğer öğrenci işlerinden aldıysanız ve 2 senelik onaylı ders içeriği aldıysanız sorun olmaz büyük ihtimalle. Ama kendiniz çıktı aldıysanız her halükarda geçersizdir. 2 yıllık da alsanız, 4 yıllık da.

    Dün okuluma gittim öğrenci işleri ben çıkartmam sen çıkartırsın gelirsin bölüm başkanına imzalatırsın dedi bölüm başkanı yoktu bende aldığım 4 dönem derslerini çıkartıp bölüm başkanının yerine vekalet eden bir hocaya imzalattırdım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.