Şimdi Ara

GençFB li nasıl Olunur? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
1
Favori
24.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GencFB35!


    quote:

    Orijinalden alıntı: mrking


    quote:

    Orijinalden alıntı: GencFB35!


    quote:

    Orijinalden alıntı: mrking

    Ne yapcaksın GFB'li olup ? Herkes, herkesten daha çok Fenerbahçe'lidir. Bende çok iyi bir Fenerbahçeli'yim. İmkanım doğrultusunda maddi - manevi her türlüğü desteği her alanda yaparım. BİR FENERBAHÇE TARAFTARI OLARAK SÖYLÜYORUM Kİ, BU ÜLKEDEKİ EN REZİL TARAFTAR GRUBUDUR GFB ! NEDEN Mİ ?

    1. YAPTIKLARI BESTELER TEZAHURATTAN ÇOK ORHAN GENCEBAY ŞARKILARI GİBİ YAVAŞ VE ARABESK DOLU. TAKIMI ATEŞLEMEKTEN UZAK 40 YILLIK TEZAHURATLAR SARAÇOĞLUNDA YÜKSELİYOR.

    2. KENDİ ARALARINDA BİLE SÜREKLİ KAVGA EDEN, ÇOLUK ÇOCUKLARDAN OLUŞAN BİR GRUPTUR.

    3. BİLİNDİĞİ ÜZERE 2 SENEDİR MARATON ÜSTTE BULUNAN TARAFTAR TRİBÜNÜNE GEÇTİLER. ANCAK ÖNEMLİ MAÇLARDA DOLAN MİGROS TRİBÜNÜ İLE ( Kİ O TRİBÜNÜN BAŞINDA DA GFB VAR ) HİÇ BİR ZAMAN UYUM HALİNDE HAREKET EDEMEZLER. HATTA YER YER BİRBİRLERİNİ ÇEKEMEDEN DİĞER TARAFI SUSTURMAYA BİLE ÇALIŞIRLAR.

    4. HİÇBİR ÖNEMLİ MAÇTA BİR KAREOGRAFİ HAZIRLAMA İHTİYACI DUYMAZLAR.

    5. KISACASI GFB YERİNE DAHA DİNAMİK BİR GRUBUN LİDERLİĞİNDE TRİBÜNLER ÇOK DAHA ETKİLİ OLACAKTIR !


    Yavaş gel aslan. Hayatında kaç kere aramıza girdinde burdan ötüyorsun ? Yaptıkları besteler bilmemne demişsin,Türkiye'de şuan en çok bestesi olan tribün bu.Farkında değilsin heralde.Amatör branşlara kim gidiyor hele bi araştır istersen.Biz olmasak voleybolu basketbolu bomboş tribünlere oynayacak.Aramızda kavga ediyormuşuz,ne zaman gördün ? Doğrudur eskiden kavgalar oluyordu,şuan grup arasında hiçbir sorun yok .Olanada direk Sefa abi müdahele ediyor.Çoluk çocuk dediğin grubun içindeki 1907 Gençlik,türkiyedeki tribünlerin yaş ortalamasını 2ye katlar.Koreografi konusunda cevap bile vermeye değmezsin.Birşey bilmediğin apaçık ortada.Bi araştır bakalım yapılan koreografileri.Haberin yok belli ki.

    Sen oturduğun yerden sallamaya devam et.Bak biz 10.yılımıza girdik,hatta 2 gün önce yemeğimiz vardı. Başbakan'ından Spor Bakanına herkes tebrik mesajları yolladı.Ana haberlerde,spor programlarında gösterildi senin rezil dediğin grup.Şafak sezer,ercan saatçi,selçuk yula ve bir sürü ünlü yemeğe katıldı.Senin gibi kamillerin sallaması,10 senedir bu tribünü ne ilerletti,ne de geriletti.Burdan salladığınız şeyleri ne kanıtlayabiliyorsunuz,ne de gelip yüzümüze söyleyebiliyorsunuz. O yüzden klavyenden sallamaya devam et.

    http://www.youtube.com/watch?v=lWlpeRabM0c Senin gibilere gelsin bu video,dost düşman herkes görsün Fenerbahçe tribünlerinin nasıl birlik içinde olduğunu.


    Hayatımda hiç aranıza girmedim. Girmekte istemiyorum zaten. Basitsiniz çünkü. Evet bestelere laf ediyorum. Sen takımı offf offf offf sen olmayınca kanarya, seviyorum seni ekmeği tuza banıp, gibi bestelerlemi ateşliyeceksin. Heeee ? En çok beste bizde var diyorsun. Komik olma. Benim salladığım hiçbir şey yok. Ben 4 yıldır kombine alıyorum. Daha öncesinde de 4-5 saat bilet kuyruğunda bekleyerek bilet alıp gelirdim. Sizin gibi bedava biletlerle maça girmezdim ben. Büyük - küçük hiç bir maç ayırt etmeden tüm maçlara gidiyorum. Sen körü körüne bağlanma hiçbir şeye. Bu seneyi sayma, ondan önceki iki sene maraton üst tribünde sürekli kavga eden ben miydim ? Her maç ayrı bir olay çıkardı orda. Bunun tek sorumlusu GFB'dir ! Koreografi yazmışsın ama o kareografi'dirKareografiyi yapanda CK , VAMOS BİEN VE ÜNİFEB'DİR ! Belli ki senin hiçbir şeyden haberin yok ! SEN EVİNDE FUTBOLCU İSİMLERİ SAYMAYA ÇALIŞIRKEN BEN BUZ GİBİ HAVADA MAÇA GİDiyordum. ÖYLE OTURDUĞUN YERDEN SALLA, KAMİL GİBİ BASİT LAFLAR EDECEĞİNE SEMPATİZANI OLDUĞUN GRUBA ELEŞTİREL BİR GÖZLE BAK. 10 YILDIR FUTBOLUN İÇİNDE OLMAKLA OLMUYOR. O 10 YILI NASIL GEÇİRDİĞİNLE ÖVÜNMEYE ÇALIŞ EĞER GERÇEKLERİ GÖREBİLECEK KAPASİTEYE SAHİPSEN TABİ KAMİL

    Senden öğrenicek değilim koreografiyi mi kareografi mi olduğunu.O saydığın grupların hepsi 2 gün önce bizleydi.Hepsi nice yıllara Fenerbahçe tribünlerinin en büyük grubu mesajları yolladı.Telekom'da kombinesi olmayan kardeşlerimizle omuz omuza bağırıyor onlar.Bir sürü arkadaşım var CK'dan Ünifeb'den,çok şükür ki hiç biri senin gibi düşünmüyor. En çok beste olayını bilmiyorsan senin cahilliğin. Bir maçta en az 15 beste söylüyoruz.Bir bak bakalım,galatasaray tribünlerine,anadolu tribünlerine.3 besteden öteye geçemiyorlar.Madem aramıza girmedin,ki zaten giremessin,senin gibilerin giremeyeceği bi oluşum GFB, Youtube,facebook bi sürü paylaşım siteleri var.Dinle besteleride,biraz bilgilenirsin.

    Bedava bilet demişsinde,buna harbiden bi yerlerimle gülerim.Doğrudur eskiden,çok eskiden,bilet inerdi.Gerek semtlere,gerek temsilciliklere.Ama geçti o günler.Aziz Yıldırım bildiğin kanlı bıçaklı düşman ilan etti bizi.2 sene önce bilet parasını vererek içeri giremedik.Her maç olay,her maç kavga olmasının sebebide Aziz yıldırım'dır.O kavgaların sebebi bellidir,E blok mücadelesi.Türkiye'de hiçbir tribün Aziz Yıldırım gibi birisine baş kaldıramaz.Kaldırsada bitirir.Biz E blokta onurlu bi mücadele verdik.Üstümüze güvenlikler salındı,bileklikler takıldı,KOCAELİ'de biletler satışa çıkmadı alamamız için.HODRİ MEYDAN sağolsun klübü zorlayarak bizi içeri soktu.O kadar arkadaşımız para cezasına çarptırıldı.Koyun gibi maratona girene bileklikler takıldı.Sefa abi tribünlere girememe cezası aldı.Şuan ne bilet iniyor ne de otobüs veriliyor klüp tarafından.5 kuruş alınıyorsa şerefsizim. Biz eskiyi unutmak,tekrar yaşamamak için o kadar çok mücadele verdik ki,senin gibiler anlayamaz.İster kabul edin,ister etmeyin GFB değişti,değişmeye de devam ediyor.Senin gibi parazitler de bu tribünlerdeki etkisiz elemanlar.

    Ben yukarda yazdıklarım yüzünden 1717 TL ceza ve 6 ay men yedim tribünlerden.Olayları içinde yaşadım. Neyin ne olduğunu senden çok biliyorum.

    Peki sen bi objektif gözle bak bakalım.Biz bunları yaşarken sen ne yapıyordun ? Biz bu tribünleri ileriye taşımak istedik,küfür,kavga engellemek istedik.Ve başarılı olduk.Ben ve bir sürü kardeşim bu mücadeleyi verirken,sen bir Fenerbahçeli olarak ne yapıyordun ? Madem 4 yıldır kombinen var,stattaki olaylarıda biliyorsundur.Biz yönetim istifa derken sen ne yapıyordun ? Büyük ihtimalla elindeki çekirdiğini çitliyordun.

    Ben bu dava yüzünden ailemle bir sürü kavga ettim,o cezayı nasıl ödeyeceğim diye uyuyamadığım günleri biliyorum.Senin gibi KAMİLLERİN burdan sallamasıda sinirimi bozuyor.Adam olana adam gibi üslup.

    Varsa daha başka sorun,pazartesi Ankara'da,ondan sonra Kadıköy'de Konya maçındayız.Ankaraya gelemeyeceğini biliyorum.Madem kombinen var.Ver kombineni bi arkadaşına,gir Telekom E bloka. Ordan bi bak etrafındaki insanlara,Maratan üst A-B Blok'a.Biz ordayız,neler yapıyoruz bi bakta ondan sonra eleştirmeye devam edersin,eleştirecek yüzün olursa.


    Ya arkadaşım bak, amacım seninle ağız dalaşına girmek değil. Boş konuşuyorsun çünkü. Sen önce eleştiriye açık olmayı öğren. Savunmaya geçmeden ( gerçi yaptığın savunma değil kendi çapında saldırıya geçmek ) önce bir sor bakalım neden böyle düşünüyorum ben. Neler görmüşüm. Bunları sor. Daha sonra GFB'de herşeyin çok iyi olduğu yalanına inanmaktan vazgeç. Herkesin bir yerlerde hataları olur. Amaç o hataları ya da görülmeden, istenilmeden yapılan yanlışları düzeltmektir. Ama sen ve senin gibiler ancak Alica Harikalar Diyarında yaşarsınız. Bunları görmekten acizsin belliki. Bu gerçeklerle yüzleşerek, hatalar kapatılarak daha güçlü bir tribün grubumuz olmasın ? Kim istemez böyler birşeyi ? Ben gfb'nin değişimini görebiliyorum. İyi yönde gelişmeler yapmaya çalışıyor ama yetersiz kalıyor belli yerlerde. Hala düzelmesi gereken yerleri var. Bunların üstünü örtüp kendinizi kandıracağınıza, bunları değiştirmeyi deneyin. İnan bana daha faydalı olur.


    NOT : SEN VE SENİN GİBİLER YÖNETİM İSTİFA DİYE BAĞIRDIKLARINDA NE Mİ YAPIYORDUM ? SEN VE SENİN GİBİLER YÖNETİM İSTİFA DİYE BAĞIRDIKLARINDA ( MARATON TARAFTAR BLOĞU ) TÜRK TELEKOM TRİBÜNÜNDEN YAPTIĞINIZ BU DAVRANIŞ YÜZÜNDEN ISLIKLANDINIZ. HEMEN BU DURUMUN ARDINDAN TELEKOM TRİBÜNÜ ÜST KÖŞESİNE BELLİ MİKTARDA GFB'Lİ TOPLANDI. ORADA TÜRK TELEKOM TRİBÜNÜNÜ KARIŞTIRMAK İÇİN ÖNCE YÖNETİM İSTİFA ŞEKLİNDE BAĞIRMAYA BAŞLADI. DAHA SONRA KENDİLERİNİ PROTESTO EDEN TARAFTARLARIN ÜZERİNE YÜRÜYÜP KAVGA BAŞLATTILAR. İŞTE BEN O ANDA ORDA ÇEKİRDEK ÇİTLEMİYOR; ÖNCE TARTIŞMAYI YATIŞTIRMAYA ÇALIŞIYORDUM. ANCAK GÖZÜNÜ KAVGA ETMEK BÜRÜMÜŞ SENİNKİLER BUNDAN ANLAMADILAR. KAVGA BÜYÜYÜNCE BU DURUMA KAYITSIZ KALAN GÜVENLİKÇİLER İLE TARTIŞTIM.


    SEN SEN OL , KENDİNİ BAŞKALARINDAN DAHA FAZLA FENERBAHÇE'Lİ OLDUĞUNU ASLA DÜŞÜNME ! SEN YAPTIKLARINI ANLATIR KENDİNCE KENDİNİ ÖVERSİN ; BEN YAPTIKLARIMI DİLE GETİRMEM, KİM OLDUĞUMU KENDİ İÇİMDE YAŞARIM. KISACASI KENDİMİ BİLİRİM VE BU BANA YETER. BEN YAPTIĞIM HER TÜRLÜ DESTEĞİ SENİN GİBİ ANLATMAK İÇİN DEĞİL, GÖNÜL VERDİĞİM RENKLERE DESTEK VERMEK İÇİN YAPARIM. ARAMIZDAKİ İNCE FARKTA BU

    Hadi eyvallah...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ` Kağan

    @ mrking

    Hocam dünyadan haberin yok.



    Hocam siz başka dünyalardasınız belli ki...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mrking


    quote:

    Orijinalden alıntı: GencFB35!


    quote:

    Orijinalden alıntı: mrking


    quote:

    Orijinalden alıntı: GencFB35!


    quote:

    Orijinalden alıntı: mrking

    Ne yapcaksın GFB'li olup ? Herkes, herkesten daha çok Fenerbahçe'lidir. Bende çok iyi bir Fenerbahçeli'yim. İmkanım doğrultusunda maddi - manevi her türlüğü desteği her alanda yaparım. BİR FENERBAHÇE TARAFTARI OLARAK SÖYLÜYORUM Kİ, BU ÜLKEDEKİ EN REZİL TARAFTAR GRUBUDUR GFB ! NEDEN Mİ ?

    1. YAPTIKLARI BESTELER TEZAHURATTAN ÇOK ORHAN GENCEBAY ŞARKILARI GİBİ YAVAŞ VE ARABESK DOLU. TAKIMI ATEŞLEMEKTEN UZAK 40 YILLIK TEZAHURATLAR SARAÇOĞLUNDA YÜKSELİYOR.

    2. KENDİ ARALARINDA BİLE SÜREKLİ KAVGA EDEN, ÇOLUK ÇOCUKLARDAN OLUŞAN BİR GRUPTUR.

    3. BİLİNDİĞİ ÜZERE 2 SENEDİR MARATON ÜSTTE BULUNAN TARAFTAR TRİBÜNÜNE GEÇTİLER. ANCAK ÖNEMLİ MAÇLARDA DOLAN MİGROS TRİBÜNÜ İLE ( Kİ O TRİBÜNÜN BAŞINDA DA GFB VAR ) HİÇ BİR ZAMAN UYUM HALİNDE HAREKET EDEMEZLER. HATTA YER YER BİRBİRLERİNİ ÇEKEMEDEN DİĞER TARAFI SUSTURMAYA BİLE ÇALIŞIRLAR.

    4. HİÇBİR ÖNEMLİ MAÇTA BİR KAREOGRAFİ HAZIRLAMA İHTİYACI DUYMAZLAR.

    5. KISACASI GFB YERİNE DAHA DİNAMİK BİR GRUBUN LİDERLİĞİNDE TRİBÜNLER ÇOK DAHA ETKİLİ OLACAKTIR !


    Yavaş gel aslan. Hayatında kaç kere aramıza girdinde burdan ötüyorsun ? Yaptıkları besteler bilmemne demişsin,Türkiye'de şuan en çok bestesi olan tribün bu.Farkında değilsin heralde.Amatör branşlara kim gidiyor hele bi araştır istersen.Biz olmasak voleybolu basketbolu bomboş tribünlere oynayacak.Aramızda kavga ediyormuşuz,ne zaman gördün ? Doğrudur eskiden kavgalar oluyordu,şuan grup arasında hiçbir sorun yok .Olanada direk Sefa abi müdahele ediyor.Çoluk çocuk dediğin grubun içindeki 1907 Gençlik,türkiyedeki tribünlerin yaş ortalamasını 2ye katlar.Koreografi konusunda cevap bile vermeye değmezsin.Birşey bilmediğin apaçık ortada.Bi araştır bakalım yapılan koreografileri.Haberin yok belli ki.

    Sen oturduğun yerden sallamaya devam et.Bak biz 10.yılımıza girdik,hatta 2 gün önce yemeğimiz vardı. Başbakan'ından Spor Bakanına herkes tebrik mesajları yolladı.Ana haberlerde,spor programlarında gösterildi senin rezil dediğin grup.Şafak sezer,ercan saatçi,selçuk yula ve bir sürü ünlü yemeğe katıldı.Senin gibi kamillerin sallaması,10 senedir bu tribünü ne ilerletti,ne de geriletti.Burdan salladığınız şeyleri ne kanıtlayabiliyorsunuz,ne de gelip yüzümüze söyleyebiliyorsunuz. O yüzden klavyenden sallamaya devam et.

    http://www.youtube.com/watch?v=lWlpeRabM0c Senin gibilere gelsin bu video,dost düşman herkes görsün Fenerbahçe tribünlerinin nasıl birlik içinde olduğunu.


    Hayatımda hiç aranıza girmedim. Girmekte istemiyorum zaten. Basitsiniz çünkü. Evet bestelere laf ediyorum. Sen takımı offf offf offf sen olmayınca kanarya, seviyorum seni ekmeği tuza banıp, gibi bestelerlemi ateşliyeceksin. Heeee ? En çok beste bizde var diyorsun. Komik olma. Benim salladığım hiçbir şey yok. Ben 4 yıldır kombine alıyorum. Daha öncesinde de 4-5 saat bilet kuyruğunda bekleyerek bilet alıp gelirdim. Sizin gibi bedava biletlerle maça girmezdim ben. Büyük - küçük hiç bir maç ayırt etmeden tüm maçlara gidiyorum. Sen körü körüne bağlanma hiçbir şeye. Bu seneyi sayma, ondan önceki iki sene maraton üst tribünde sürekli kavga eden ben miydim ? Her maç ayrı bir olay çıkardı orda. Bunun tek sorumlusu GFB'dir ! Koreografi yazmışsın ama o kareografi'dirKareografiyi yapanda CK , VAMOS BİEN VE ÜNİFEB'DİR ! Belli ki senin hiçbir şeyden haberin yok ! SEN EVİNDE FUTBOLCU İSİMLERİ SAYMAYA ÇALIŞIRKEN BEN BUZ GİBİ HAVADA MAÇA GİDiyordum. ÖYLE OTURDUĞUN YERDEN SALLA, KAMİL GİBİ BASİT LAFLAR EDECEĞİNE SEMPATİZANI OLDUĞUN GRUBA ELEŞTİREL BİR GÖZLE BAK. 10 YILDIR FUTBOLUN İÇİNDE OLMAKLA OLMUYOR. O 10 YILI NASIL GEÇİRDİĞİNLE ÖVÜNMEYE ÇALIŞ EĞER GERÇEKLERİ GÖREBİLECEK KAPASİTEYE SAHİPSEN TABİ KAMİL

    Senden öğrenicek değilim koreografiyi mi kareografi mi olduğunu.O saydığın grupların hepsi 2 gün önce bizleydi.Hepsi nice yıllara Fenerbahçe tribünlerinin en büyük grubu mesajları yolladı.Telekom'da kombinesi olmayan kardeşlerimizle omuz omuza bağırıyor onlar.Bir sürü arkadaşım var CK'dan Ünifeb'den,çok şükür ki hiç biri senin gibi düşünmüyor. En çok beste olayını bilmiyorsan senin cahilliğin. Bir maçta en az 15 beste söylüyoruz.Bir bak bakalım,galatasaray tribünlerine,anadolu tribünlerine.3 besteden öteye geçemiyorlar.Madem aramıza girmedin,ki zaten giremessin,senin gibilerin giremeyeceği bi oluşum GFB, Youtube,facebook bi sürü paylaşım siteleri var.Dinle besteleride,biraz bilgilenirsin.

    Bedava bilet demişsinde,buna harbiden bi yerlerimle gülerim.Doğrudur eskiden,çok eskiden,bilet inerdi.Gerek semtlere,gerek temsilciliklere.Ama geçti o günler.Aziz Yıldırım bildiğin kanlı bıçaklı düşman ilan etti bizi.2 sene önce bilet parasını vererek içeri giremedik.Her maç olay,her maç kavga olmasının sebebide Aziz yıldırım'dır.O kavgaların sebebi bellidir,E blok mücadelesi.Türkiye'de hiçbir tribün Aziz Yıldırım gibi birisine baş kaldıramaz.Kaldırsada bitirir.Biz E blokta onurlu bi mücadele verdik.Üstümüze güvenlikler salındı,bileklikler takıldı,KOCAELİ'de biletler satışa çıkmadı alamamız için.HODRİ MEYDAN sağolsun klübü zorlayarak bizi içeri soktu.O kadar arkadaşımız para cezasına çarptırıldı.Koyun gibi maratona girene bileklikler takıldı.Sefa abi tribünlere girememe cezası aldı.Şuan ne bilet iniyor ne de otobüs veriliyor klüp tarafından.5 kuruş alınıyorsa şerefsizim. Biz eskiyi unutmak,tekrar yaşamamak için o kadar çok mücadele verdik ki,senin gibiler anlayamaz.İster kabul edin,ister etmeyin GFB değişti,değişmeye de devam ediyor.Senin gibi parazitler de bu tribünlerdeki etkisiz elemanlar.

    Ben yukarda yazdıklarım yüzünden 1717 TL ceza ve 6 ay men yedim tribünlerden.Olayları içinde yaşadım. Neyin ne olduğunu senden çok biliyorum.

    Peki sen bi objektif gözle bak bakalım.Biz bunları yaşarken sen ne yapıyordun ? Biz bu tribünleri ileriye taşımak istedik,küfür,kavga engellemek istedik.Ve başarılı olduk.Ben ve bir sürü kardeşim bu mücadeleyi verirken,sen bir Fenerbahçeli olarak ne yapıyordun ? Madem 4 yıldır kombinen var,stattaki olaylarıda biliyorsundur.Biz yönetim istifa derken sen ne yapıyordun ? Büyük ihtimalla elindeki çekirdiğini çitliyordun.

    Ben bu dava yüzünden ailemle bir sürü kavga ettim,o cezayı nasıl ödeyeceğim diye uyuyamadığım günleri biliyorum.Senin gibi KAMİLLERİN burdan sallamasıda sinirimi bozuyor.Adam olana adam gibi üslup.

    Varsa daha başka sorun,pazartesi Ankara'da,ondan sonra Kadıköy'de Konya maçındayız.Ankaraya gelemeyeceğini biliyorum.Madem kombinen var.Ver kombineni bi arkadaşına,gir Telekom E bloka. Ordan bi bak etrafındaki insanlara,Maratan üst A-B Blok'a.Biz ordayız,neler yapıyoruz bi bakta ondan sonra eleştirmeye devam edersin,eleştirecek yüzün olursa.


    Ya arkadaşım bak, amacım seninle ağız dalaşına girmek değil. Boş konuşuyorsun çünkü. Sen önce eleştiriye açık olmayı öğren. Savunmaya geçmeden ( gerçi yaptığın savunma değil kendi çapında saldırıya geçmek ) önce bir sor bakalım neden böyle düşünüyorum ben. Neler görmüşüm. Bunları sor. Daha sonra GFB'de herşeyin çok iyi olduğu yalanına inanmaktan vazgeç. Herkesin bir yerlerde hataları olur. Amaç o hataları ya da görülmeden, istenilmeden yapılan yanlışları düzeltmektir. Ama sen ve senin gibiler ancak Alica Harikalar Diyarında yaşarsınız. Bunları görmekten acizsin belliki. Bu gerçeklerle yüzleşerek, hatalar kapatılarak daha güçlü bir tribün grubumuz olmasın ? Kim istemez böyler birşeyi ? Ben gfb'nin değişimini görebiliyorum. İyi yönde gelişmeler yapmaya çalışıyor ama yetersiz kalıyor belli yerlerde. Hala düzelmesi gereken yerleri var. Bunların üstünü örtüp kendinizi kandıracağınıza, bunları değiştirmeyi deneyin. İnan bana daha faydalı olur.


    NOT : SEN VE SENİN GİBİLER YÖNETİM İSTİFA DİYE BAĞIRDIKLARINDA NE Mİ YAPIYORDUM ? SEN VE SENİN GİBİLER YÖNETİM İSTİFA DİYE BAĞIRDIKLARINDA ( MARATON TARAFTAR BLOĞU ) TÜRK TELEKOM TRİBÜNÜNDEN YAPTIĞINIZ BU DAVRANIŞ YÜZÜNDEN ISLIKLANDINIZ. HEMEN BU DURUMUN ARDINDAN TELEKOM TRİBÜNÜ ÜST KÖŞESİNE BELLİ MİKTARDA GFB'Lİ TOPLANDI. ORADA TÜRK TELEKOM TRİBÜNÜNÜ KARIŞTIRMAK İÇİN ÖNCE YÖNETİM İSTİFA ŞEKLİNDE BAĞIRMAYA BAŞLADI. DAHA SONRA KENDİLERİNİ PROTESTO EDEN TARAFTARLARIN ÜZERİNE YÜRÜYÜP KAVGA BAŞLATTILAR. İŞTE BEN O ANDA ORDA ÇEKİRDEK ÇİTLEMİYOR; ÖNCE TARTIŞMAYI YATIŞTIRMAYA ÇALIŞIYORDUM. ANCAK GÖZÜNÜ KAVGA ETMEK BÜRÜMÜŞ SENİNKİLER BUNDAN ANLAMADILAR. KAVGA BÜYÜYÜNCE BU DURUMA KAYITSIZ KALAN GÜVENLİKÇİLER İLE TARTIŞTIM.


    SEN SEN OL , KENDİNİ BAŞKALARINDAN DAHA FAZLA FENERBAHÇE'Lİ OLDUĞUNU ASLA DÜŞÜNME ! SEN YAPTIKLARINI ANLATIR KENDİNCE KENDİNİ ÖVERSİN ; BEN YAPTIKLARIMI DİLE GETİRMEM, KİM OLDUĞUMU KENDİ İÇİMDE YAŞARIM. KISACASI KENDİMİ BİLİRİM VE BU BANA YETER. BEN YAPTIĞIM HER TÜRLÜ DESTEĞİ SENİN GİBİ ANLATMAK İÇİN DEĞİL, GÖNÜL VERDİĞİM RENKLERE DESTEK VERMEK İÇİN YAPARIM. ARAMIZDAKİ İNCE FARKTA BU

    Hadi eyvallah...

    GFB mükemmel,GFB inanılmaz gibi birşey mi dedim ben ? Evet GFB eskiden bedava bilet inen,içinde bol bol şekil için tribüne gelen tiplerle doluydu.Ama artık değişti diyoruz,hiçbirşey eskisi gibi değil diyoruz,ama senin gibiler hala bunu baltalamaya çalışıyor.Hatalarımız olabilir,herkesin vardır.Adam gibi söylersin,bizde kendimize çeki düzen vermeye çalışırız.Ama sen buraya gelip bedava bilet alıyorlar dersen,tribünden bi haber olduğunu belli edersin.Ben yemeğimdem,sigaramdan kesip deplasmana gideyim,sen gelip bana burda bedava bilet alıyorsunuz dersen bende gereken şekilde cevabını veririm.En nefret ettiğim konudur,ordan burdan borç alıp armasının peşinden koşan adamlara rantçı damgası vurulması.Beste konusunda bütün tribünler bizi överken,senin eleştirmen de garip. Peki Aziz Yıldırım'ın bizim üstümüze güvenlikleri salması hakkında ne düşünüyorsun ? Bileklikler hakkında ne düşünüyorsun ? Armasının peşinden koşan adamlara bilet vermemesini,her maçta olay çıkartması hakkında ne düşünüyorsun ?Niye ıslıklıyorsun kardeşim o zaman ? Zorun ne,niye ıslıklıyorsun ? Yapılan doğrudur veya yanlıştır tartışılır ama,biz orda polisle çatışırken,azizin köpekleriyle uğraşırken sen orda ıslıklarsan cevabınıda alırsın.

    Kimse kimseden daha fazla Fenerbahçe'li değildir.Ben nerde demişim daha fazla Fenerbahçe'liyim diye? Gereken yerde kendimi överimde,eleştiririmde.Senin gibilere biraz olsun doğruları anlatmaya çalışıyoruzda,kapasite olmayınca yapacak birşey yok.

    Sen klavyenden sallamaya devam et.Biz tribündeki duruşumuzu Sefa abiden öğrendik.Her zamankinden daha güçlü,daha onurlu bi şekilde tribünlerdeki yerimizdeyiz.Varsa bi numarası olan,derdi olan buyursun ..




  • GFB oluşumu içinde bulundum zamanında. Kale arkası zamanında beraber girerdik maçlara. Cem Yılmaz, Şafak Sezer gibi isimler buradan izlerlerdi maçı bazen. Yukarıdaki tartışmada iki tarafa da hak veriyorum. GFB zamanında kavganın gürültünün gırla gittiği yerdi. Ancak bu kavga diğer gruplarla değil yönetimle idi. Yıllarca kombine çıksın diye mücadele verildi, maçlara alınmadık, diğer guruplarda 50-60 güvenlik varken bize 500 tane verilirdi. Aziz Yıldırım açıkça düşman ilan etti. Esenler grubuyla Aziz Yıldırım nedeniyle kavga ettik. Aziz Yıldırım bağıran taraftar değil, parası olan, çekirdek çitleyen taraftar istediği için böyle oldu. Ancak GFB yılmayıp bunlarla mücadele etti ve son zamanlarda çok değişti. Sefa'yı bizzat tanırım. Onun gibi adamı zor bulursunuz. Çok efendi ve delikanlı adamdır. Sefa aşağı Sefa yukarı diyen arkadaş ne dediğini bilmeden önce gidip iki muhabbet yapsın bu adamla. Bu adamın Atatürk gibi sevilmesinin elbet bir nedeni vardır. Manisa maçında ki olayları izleyin önce.

    Beste konusuna kesinlikle katılmıyorum. Hadi diyelim ki bizim besteler uyutuyor takımı. Ama kardeşim sadece GFB'nin sesi çıkıyor, demek ki aklınızda bunlar yer etmiş. Boş boş konuşacaklarına adam gibi bağırsalar, onlarında seslerini duyabilsek ve GFB'yi bastırsa anlayacağız kimin ne olduğunu.

    Son 3 senede değişen çok şey var GFB'de. Bedava bilet konusunda hakikaten diyecek söz bulamıyorum. Zamanında kimisi hamallık yaptı, kimi inşaatta amele olarak çalıştı bilet parası için. Bu çocuklar 20-25 yaşlarında. Eleştirmeden önce bunları da göz önünde bulundurun. Ne kadar zor şartlarda takımı destekleyen bu taraftar grubunu sahipleneceğinize yıllarca kavga edip dışladınız. Aziz Yıldırımın oyunlarından başka bir şey değil.




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.