Şimdi Ara

Genç bankkart kredi kardi taksit özelliği hakkinda bakar misiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şimdi normal burs kartı gencbankkartta maximum üzerinden kredi kartından normalde en fazla 8 taksit yapabiliyordum.Ama geçen alışveriş yaptım ve en fazla 3 taksite bolebilecegini söyledi.Bir de işte maximumla anlaşması bitti ziraatin falan dediler.Siz de böyle bir sorun var mı suan yine 8 taksit falan yapabiliyor musunuz.Yardimci olursanız sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Ziraat maximum anlaşması bitti kendi markasıyla devam ediyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • labidu kullanıcısına yanıt
    Kendi markasıyla derken yani yine fazla taksit yapma şansı veriyor mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmetov45

    Kendi markasıyla derken yani yine fazla taksit yapma şansı veriyor mu?
    Soruya ben cevap vereyim. İş Bankası ile Ziraat Bankası arasındaki Maximum anlaşması sona erdi. Ziraat Bankası Maximum Kredi Kartları, Ziraat Bankası Bankkart Combo adı altında yeni bir markaya ait kredi kartı oldu.

    https://www.bankkart.com.tr

    Mevcut Ziraat Bankası Maximum kredi kartınız Bankkart Combo'ya dönüştü ise anlaşmalar gereği 31 Aralık 2018'e kadar Maximum üye iş yerlerinde kartınızı taksitli kullanmaya devam edebilirsiniz. (Bu süre uzar mı ve sonrasında ne olur daha belli değil.)

    Ziraat Bankasından Maximum anlaşması bittikten sonra Bankkart Combo markası ile kredi kartı aldıysanız sadece Ziraat Bankası anlaşmalı üye iş yerlerinde ve Ziraat Bankası posu kullanılarak taksit avantajlarından yararlanabilirsiniz.

    Mevcutta sistem bu ama Ziraat Bankası bu konuda çok fazla şikayet aldığı için geri adım atabilir. Maximum kart üzerinde Ziraat Bankasınında emeği çok büyük. Maximum kartın bir marka haline geldiği 2006 - 2007 yılında kartın yeniden yapılandırılmasında Ziraat Bankası da bu yapılandırmada önemli bir rol oynadı ve Maximum kartı iki bankanın ortak kartı haline getirdi.

    Şimdi bu kadar emeği boşa atıp yeni bir maceraya atıldı ama sonucun çok başarılı olduğunu düşünmüyorum. İş Bankasınında bu işten memnun olduğunu düşünmüyorum. Bu sebeple Maximum kartı yıllarca sırtlayan iki banka belki tekrar oturup birlikte adım atabilirler.

    Ziraat Bankası diğer bir devlet bankası olan Halkbank ile Paraf Card konusunda dahi ortak adım atmamış ve Paraf Card teklifine sıcak bakmayarak Maximum'u tercih etmişti. Bu kadar emek sarf ettiği bir markadan neden çekildi ve madem çekildiyse neden Paraf gibi oturmuş bir devlet markasını tercih etmedi bilinmiyor.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.