Şimdi Ara

Gemi Mühendisliği 2 Farklı Bölüm HK.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, çok kötü geçen eğitim serüvenimin ardında aklımı başıma alıp düzgünce çalışmaya karar verdim her ne kadar geç de olsa. Neyse geçen sene yeleştim bu sene sınava girdim ve obp kıralacak. Lise hayatım boyunca istediğim yer belki ucu ucuna gelecek. Obp kırılmasa banko gözüyle bakıyor olacaktım bu sene.

    Fakat aslında uzunca düşünme vaktim oldu bir kaç ay kadar. Bunun ilerisinide düşünmek zorunda olduğumu ülkemizin gidişatını bu yolda iş bulabilme ve kendini geliştirebilme imkanının ayrıyeten yurt dışına çıkabilme/çalışabilme, dünyada insanlığın hangi mesleğe ihtiyacı olduğunu varsayıma katarak ve en önemlisi benim hangi meslekleri yaparken mutlu olabileceğim ve kendimi geliştirebileceğim kendi karakterime uygun mesleği geçde olsa kara verebildiğimi anladım. Ve bu 4 yıllık lise hatayımda hiç çalışmamış olmam bunu çok ama çok zor kılacak.

    Gelelim meseleye. 73 diploma puanım var. Şuan okuyor gözüküyorum. Askerlikten belge geldiği için ve açıköğretim gibi yerleri yazmadığım için obp kırılıyor. Bu sene istediğim sıralama gelmezse tercih işine girişmeyeceğim ki seneye puanım kırılmasın. Kaydım mevcut okulumda devam ededursun.

    Şimdi sormak istediğim bölüme gelirsek;

    1-Gemi ve Deniz Teknolojisi Mühendisliği
    2-Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Mühendisliği
    3-Uçak Mühendisliği

    Bu bölümlerden gemi mühendisliklerindekilerin farkı nedir? Bunu öğrenmek istiyorum.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.