Şimdi Ara

Gelmiş Geçmiş En İyi Konsol Seçildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Game tarafından gelmiş geçmiş en iyi konsol seçildi.. Ve tabiki kazanan...

    and the oscar goes to:

    http://www.chip.com.tr/haber/gelmis-gecmis-en-iyi-konsol_39444.html



  • Bence PS2 en iyi oyun desteği veren konsoldu. 1000'den fazla oyunu var aletin. Wii'de güzelde bir PS2 etmez malesef.
  • Mayıs 2011 tarihinde PS2'nin oyun sayısı 3.857

    http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_PlayStation_2_games
  • Wii sahibi olarak. Her anket gibi bu da göreceli bir sonuç ortaya çıkarmış

    Benim fikrim gelmiş geçmiş denilecekse wii den önde gelen bir çok konsol var.
    Şahsi fikrim PS1 dir bu tip bir listenin zirvesi. snes megadrive karakutu vs. eskiye gitsenizde ps1 in yaptığını hiç biri yapamadı.

    İki firmanın borusunun öttüğü bir sektörde, adı konsol piyasasında olmayan bir firma yeni konsolunu çıkarıyor ve kısa bir süre sonra borulardan biri piyasadan çekiliyor diğerini de el konsolu olmasaydı aynı son bekliyordu.

    Konu ile alakası pek yok ama yakın zamanda forum ahalisinin çoğunca hor görülen microsoft bu piyasanın hakimi olacak düşüncesindeyim.
  • En iyi konsol kesınlıkle PS2dir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • grafik atlama diyorsanız bile gamecube ps2den daha iyiydi bu neyin kafası ps2 diyenler ps1 n64 'den sonra çıktı ki n64dede 3d oyunlar vardı hatta belki daha çoktu geldik wii ye arkadaşlar wii çıkış tarihi 2006 ps3 ün 2006 xbox 360 ın 2005 neredeyse hepsi aynı yıl çıkmış ama bir şuna bakın hele en gerçekci oynanış tarzı ilk wiide ortaya çıktı sonrada xbox 360 2010 yılında kinect ve ps3'e move kinect karşı olarak çıktığını düşünürsek aynı yıl çıktı grafik olarak evet xbox 360 ve ps3 açık ara önce ama wii eğlencede 1.sıradadır dolayısıyla wii ödülü alması garipsemedim ilerde inşallah sanal gerçeklik kaslarınıda çıkartır konsollar




  • katılıyorum, eğlence olarak wii 1. sıradadır.. ama ps2'nin yeri de çok başkadır.. wii'de olmayan god of war 1-2 serileri, mortal kombat 5-6-7, tekken 4-5 gibi vurdulu kırdılı, pes 2005-2006 (winning eleve) gibi çok kaliteli futbol oyunlarını barındırır ps2, vazgeçilmez konsoldur..
  • En iyi konsolun NES olması gerekiyor. :(
  • xbox kinect ve wii sahibiyim xbox ıngrafikleri wii den kat kat iyi ama xbox bile wii den fazla eglendiremiyor

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence gelmiş geçmiş en gereksiz olup başarılı olan konsol seçilmeliydi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wii ülkemizde çok tutulmasada yurt dışında çok popüler olmuş bir konsol.. ilk çıktığı zaman ben amerikadaydım.. insanlar bu konsola hücum ettiler.. bende o zamanlar "ya ps2 gibi grafik var alınır mı bu" desemde aradan geçen yıllar sonunda ps3'ten de soğumam sonucu wii daha çok dikkatimi çekmeye başlamıştı..
    benim aklımda wii, tenis golf oynayacağın çocuk işi bir konsoldu.. ama biraz araştırınca oyun çeşitliliği ve nintendo'nun kendine has atmosferinden sonra ps3'ü satıp wii aldım.. ps2'den beridir hasret kaldığım oyun zevkine tekrar kavuşmuş oldum

    senin olayın grafikse, futbol, fps oyunları ise wii sana göre değil.. ama bu wii'nin kötü bir konsol olduğu anlamna gelmez.. nintendo'nun en beğendiğim yönü kendine has oyun kültürünü 20 küsür yıldır bozmadan günümüze kadar taşımış olması.. wii'de bu kültürün en üst noktası.. wii u çıktı ama henüz oyunların çıkması biraz daha vakit alacağı için, birde wii'deki motion kontroller sayesinde wii hala nintendo'nun zirvesidir..

    ama wii'nin yanına futbol, basketbol ve dövüş oyunları için bir ps2 veya ps3 gerekir onu da kabul etmek lazım.. wii'de futbol oyunu olsa da playstation xbox kadar oynaması zevkli değil.. belki wii gamepad alınarak oynanabilir ama motion kontrollerle futbol, basket oyunlarının hiç zevki çıkmıyor..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: phantom_coal

    Bence gelmiş geçmiş en gereksiz olup başarılı olan konsol seçilmeliydi.

    aynen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.