Şimdi Ara

Gelin iblisi anlatayım / kendi kalemimden / gözlerimden

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Eğer bir insan evladı, hem iblisin hemde Tanrının imzalarını bu dünyada ısrarla görmezden geliyorsa harbiden tam cehennemde kazığa oturtulacak adamdır.
    Bir Tanrının varlığını kabul etmek her şey olmadığını defalarca anlattık ama anlayan yok! yahu İblis bizzat Allah'ın huzurunda, isyan ediyor olum! sebep? kibir işte. Demek ki Tanrının varlığını kabul etmeyi bırak, karşısında olsan öyle bir kibir yaratmış ki isyan eder.

    Seneler önce, uyuşturucu ve alkol bağımlısı bir gençtim.
    Ciddi ciddi, Lucifer! Lucifer! sana şeytan demiyorum, senin adın Lucifer! deyip davet ettim onu geceme.
    Her ne kadar çok kötü bir karakter de olsa, ona karşı ağzım açık kaldı hayran kaldım! Bu bilgelik, ustalık nereden geliyor olum nereden? nasıl bu kadar prof. olabiliyor? İnanılmaz derece mantıksız şeyleri, güzel göstererek kitlelerin hayatlarının anlamı yapmalarını, dünyanın en anlamsız şeylerini insanlara güzel gösteriyor! ve insan sırf daha zevkli diye kendi aklının bile onaylamadığı şeyler yapıyor.
    Bu durumda, İnsanoğlu ne kadar çirkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin! piiiiiiiiis bir görüntüde olduğunu hayal bile edemezsin! Sırf daha zevkli diye, gerçeği bildiği halde gizleyen ( aklı olan ) canlı türü. Çıksın ödesin artık hesabını... Ben cahil ve bir o kadar düşüncesiz bir genç idim, Lucifer dedim! Ben sana Tapmam ama, bana para lazım para bul ve lütfen kolay yollarda harcama lan beni, para buldukça senin hizmetine göndereceğim insanları diyecek kadar aşağılık biri oldum. Allah'tan hayırlısı ile dilemek varken gittim iblisten en hayırsız, haksız olanını diledim.
    Bana zerre güvenmeyen babam bir baktım eve, poşet poşet para getiriyor fakat gizli gizli sanıyor ki benim haberim yok. Kim bilir ne kadar uğraşmış iblis, o paraları bankada değilde poşete koydurup eve getirtmek için! velhasıl, paraları son anda çalmaktan vazgeçtim! Olum benim babam, zerre güvenmez ne bana ne kimseye! ve asla, poşet poşet para getirmez eve lan! siksen getirmez! aha dedim iblis! sonra vazgeçtim. Bir gün rüyamda, kırmızıları giymiş ve özürlü bir insan karakterinde geldi yanıma,

    Neden sözünü tutmadın? dedikten sonra, öyle şiddetli bir acıyla bastırdı ki göğsüme! ben ki o acıyı rüyayı bırak gerçek hayatta tatmamış insanım rüyada tattım, o kadar acıydı ki! sadece rüyanda bile sana bunları yapıyorum dedi. İblisin aslında, çok saçma ve salakça işler peşinde koştuğunu düşündüm bir keresinde, oda yedirir mi hiç geldi " hadi oynayalım " dedi. İki gün korkudan uyuyamadım, o acı hala aklımda! o kadar şiddetli bir acı dünyada bile olması mümkün değilken, rüyamda yaşadım.
    Bana, çok kolay yoldan çok fazla parayı gözler önüme sermişti.







  • okumayin zebani yok ama okumayin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EgeMMen kullanıcısına yanıt
    Eûzu billahi mineş-şeytânirracîm. Bismillahirrahmanirrahîm.



    Konu kilit ben bana verilen göreve bakarım kim nerden nasıl kovulmuş umrumda değil 👍🏻 namaz kıl Oruç tut zekat ver hacca git gerisini boşver 😎👍🏻👏🏻

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekse güzel ama sırf yalansa, insanları dine inandırmak içinse kötü :(.
    not: ciddiyim, trollemiyorum
  • csb

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.